Arsenija Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 I mnogo mi je zao sto ja kao buduca kuma ne mogu da detetu dam ime koje ja zelim. A zelim da se zove kao niko. Ne volim neka glupa imena,tipa Cvetko i Petko,Perica itd. I konacno bice-Jovan mu je ime. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 Ја сам присталица старих српски имена . Мушком детету би дао име Немања , а женском Јелисавета. Ронин, Sanja Т. and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 Ana,Dunja,Iskra,Masa Janko,Dusan,Vukasin,Lav Slavko... је реаговао/ла на ово 1 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan72 Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 Bog nam dete daje, tako da moze ime Bogdan Ронин, nana and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 Musko, Ognjen, Miche, Vuk, Vukasin, Jovan, Zoran, Petar, O zenskim nisam razmisljao.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 Ја им не би давао имена него бројеве - бр. 1, бр. 2 итд. Е, сад се сетих да сам видела фотку близанаца са избријаним косама на теменима у облику бројева 1 и 2. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 Isidora Đergović, Sanja Т., Slavko... and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 12, 2015 Пријави Подели Написано Август 12, 2015 Imam cerkicu koja se zove Andjela, a ako Bog da jos dece,dopadaju mi se i sledeca imena ;Anastazija,Katarina,Despot,Vasilije.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука