Jump to content

Хрватски генерал Љубо Ћесић Ројс пријети РС

Оцени ову тему

Препоручена порука

Хрватски генерал Љубо Ћесић Ројс пријети РС: Ако нас будете провоцирали ослободит ћемо Бању Луку

"Никада не би дошло до Дејтонског споразума да није било хрватских снага", сматра овај хрватски генерал

Бивши хрватски генерал Љубо Ћесић звани Ројс запријетио је да ће у Хрватској, ако буду провоцирани оптужницама због војних акција 1995. године у Републици Српској, "поново формирати снаге и ослободити Бању Луку, јер ионако хисторијски припада Хрватској".

http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/iz-minute-u-minutu/32511-ljubo-cesic-rojs-ako-nas-budete-provocirali-ponovo-cemo-formirati-snage-i-osloboditi-banju-luku.html

winter winter stadaradim greengrin smej.gif smej.gif

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Nekima glava služi samo da uokviri šupljinu koja zjapi unutra. Primer? Ovaj general-povjesničar (čudan neki čin... mada, hrvati su generalno čudni, tako da...)

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Иначе ројс је најобичнији шверцер који је добио чин генерала.

Туђману су били потребни такви интелектуални и људски медиокритети.

Иначе је познат као неко ко толико воли хрватски народ да је немилице крао од истог па су му одузели и кућу и још штошта.

Подели на овим сајтовима

Nekima glava služi samo da uokviri šupljinu koja zjapi unutra. Primer? Ovaj general-povjesničar (čudan neki čin... mada, hrvati su generalno čudni, tako da...)

Није он генерал-повјесничар он је генерал-шверцер  bliss jeeee

А био је и онај без руке ,што је у недостатку српске деце почео убијати хрватску децу,он је имао чин генерал-водоинсталатера

Подели на овим сајтовима

Taj je sposoban da ''oslobadja'' koliko i ovaj na Dejanovoj slici da otpeva.. smej.gif

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Taj je sposoban da ''oslobadja'' koliko i ovaj na Dejanovom avataru da otpeva.. smej.gif

0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif  smej.gif

Ај када се сетим само ''кућа пос'о - пос'о кућа, ето шта знам, ништа не знам, а ђе да знам''.... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Хрватски генерал Љубо Ћесић Ројс пријети РС: Ако нас будете провоцирали ослободит ћемо Бању Луку

"Никада не би дошло до Дејтонског споразума да није било хрватских снага", сматра овај хрватски генерал

Бивши хрватски генерал Љубо Ћесић звани Ројс запријетио је да ће у Хрватској, ако буду провоцирани оптужницама због војних акција 1995. године у Републици Српској, "поново формирати снаге и ослободити Бању Луку, јер ионако хисторијски припада Хрватској".

http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/iz-minute-u-minutu/32511-ljubo-cesic-rojs-ako-nas-budete-provocirali-ponovo-cemo-formirati-snage-i-osloboditi-banju-luku.html

smej.gif 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Није лео сништа смијешно, ово је кампања за унитарну Босну.

Сад треба подржати Додика колико се може, не цепкати српске снаге, план је и програм да се укине српска и да се створи унитарна Босна , без федеративних делова. Ова провокација која стиже од Рвата је само једна у низу које ће да уследе.

После ће да иду приче како федеративни систем не може да опстане, како је он претња миру итд .

Мислим да знаш о чему причам...

Подели на овим сајтовима

smej.gif 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Није лео сништа смијешно, ово је кампања за унитарну Босну.

Сад треба подржати Додика колико се може, не цепкати српске снаге, план је и програм да се укине српска и да се створи унитарна Босна , без федеративних делова. Ова провокација која стиже од Рвата је само једна у низу које ће да уследе.

После ће да иду приче како федеративни систем не може да опстане, како је он претња миру итд .

Мислим да знаш о чему причам...

nije smijesno nista ako neko ratom prijeti,ma onda se spremi za odbranu ,najjednostavniji odgovor je to ,kako  cim  ,dal danas potrebno oruzje jos  kad se zarati ,  ja pitam i pitam niko neodgovara nista
Подели на овим сајтовима

Hristos vaskrse Ово је претеривање од стране Хрвата а с обзиром на шта су спремни можда и буде.  :bla: 0110_hahaha

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

Hristos vaskrse Ово је претеривање од стране Хрвата а с обзиром на шта су спремни можда и буде.  :bla: 0110_hahaha

.. јест и то што кжеш ал има она наша турбо фолк "била је олуја и ибио је бљесак али никад нису дошли у Хан пјесак"

#Хан пјесак- Генералштаб ВРС 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...