Jump to content

Пушење

Препоручена порука

Hvala Bogu ne pusim,kad sam bio dete,ne znam ni u skolu da li sam krenuo ukrao sam od mame ili tate iz kutije jednu cigaru i kad sam bio sam kuci,izvadio cigaru i zapalio. Nisam ni tu celu popusio,ali sutradan me je grlo zabolelo najstrasnije i bio sam siguran a mislim da sam i sad da je to bila posledica te cigare. Nikad vise nisam zapalio,ponavljam hvala Bogu.  Ali nazalost ta posast me nije zaobisla posto moji roditelji puse i nikako ne uspevaju da ostave duvan,jednostavno krenu da ostavljaju,pocnu 2,3 dana pa onda ajde samo jedna,dve i na kraju se brze vrate tom poroku.

Negde sam inace citao da je cigara danas jedan od najvecih poroka i jedna od stvari kojim djavo najvise ismeva coveka. Jednostavno,na svakoj kutiji stoji "Cigarete izazivaju rak" cigarete izazivaju ovo izazivaju ono,a opet covek bez obzira sto mu je sve jasno,sto je ocigledno,sto mu sve pise,onako zavistan jurca i kupuje ih.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Ja sam pusio pa sam ostavio. Glupava navika... teska zavisnsot potpuno beskorisna, lose utice na telo i um.. i trosi ti nepotrebno pare.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• 10 months later...

Да ли је пушење велики гријех? Да ли  је уреду да се причесте вјерници који су пушачи?

теме спојене... Иначе, прелистај мало ову.

Подели на овим сајтовима

Оке, нисам видјела да има ова тема. Извињавам се. Прелистаћу

Нема потребе да се извињаваш, зато и служи администрација форума :)

Подели на овим сајтовима

• 11 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...