МилошБГ Написано Јун 6, 2013 Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 Hvala Bogu ne pusim,kad sam bio dete,ne znam ni u skolu da li sam krenuo ukrao sam od mame ili tate iz kutije jednu cigaru i kad sam bio sam kuci,izvadio cigaru i zapalio. Nisam ni tu celu popusio,ali sutradan me je grlo zabolelo najstrasnije i bio sam siguran a mislim da sam i sad da je to bila posledica te cigare. Nikad vise nisam zapalio,ponavljam hvala Bogu. Ali nazalost ta posast me nije zaobisla posto moji roditelji puse i nikako ne uspevaju da ostave duvan,jednostavno krenu da ostavljaju,pocnu 2,3 dana pa onda ajde samo jedna,dve i na kraju se brze vrate tom poroku. Negde sam inace citao da je cigara danas jedan od najvecih poroka i jedna od stvari kojim djavo najvise ismeva coveka. Jednostavno,na svakoj kutiji stoji "Cigarete izazivaju rak" cigarete izazivaju ovo izazivaju ono,a opet covek bez obzira sto mu je sve jasno,sto je ocigledno,sto mu sve pise,onako zavistan jurca i kupuje ih. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 6, 2013 Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 Ja sam pusio pa sam ostavio. Glupava navika... teska zavisnsot potpuno beskorisna, lose utice na telo i um.. i trosi ti nepotrebno pare. Душка је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Да ли је пушење велики гријех? Да ли је уреду да се причесте вјерници који су пушачи? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Да ли је пушење велики гријех? Да ли је уреду да се причесте вјерници који су пушачи? теме спојене... Иначе, прелистај мало ову. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 теме спојене... Иначе, прелистај мало ову. Оке, нисам видјела да има ова тема. Извињавам се. Прелистаћу Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Оке, нисам видјела да има ова тема. Извињавам се. Прелистаћу Нема потребе да се извињаваш, зато и служи администрација форума Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Ево ти још тема са том тематиком... DA LI PUŠAČI MOGU DA SE PRIČEŠĆUJU šta islam a šta hriščanstvo kažu o cigaretama (забрањено) П У Ш Е Њ Е на св. Литургији !!! Да ли пушите или зашто је толико тешко оставити дуван? Пушачи - родитељи болесне деце Cigarete na recept od 2020. godine Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Ево ти још тема са том тематиком... DA LI PUŠAČI MOGU DA SE PRIČEŠĆUJU šta islam a šta hriščanstvo kažu o cigaretama (забрањено) П У Ш Е Њ Е на св. Литургији !!! Да ли пушите или зашто је толико тешко оставити дуван? Пушачи - родитељи болесне деце Cigarete na recept od 2020. godine Хвала Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Pušenje ubija! http://goo.gl/XdxzeS Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука