after_silence Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 ma, ja sam se samo nastavila na pricu, iz nekog svog ugla... Moja okolina je poslednjih dana jako cudna i previse osudjivanja ima i previse kako ih ja zovem prepodobnih fora. Svako zna najbolje za onog drugog, pa sam postala preosetljiva na isto bangin Drugarica mi je zamalo izgubila dete zbog nekih prepodobnih komentara u smislu, nema veze sto si trudna, ima da postis na vodi to je tipik, zaboravljamo na zivog coveka do sebe... Ako hoces da neko posti na vodi, prestane da pusi, prestane bilo sta lose da radi, ajde malo podmetni ti kicmu za drugog, prazno moralisanje iz udobne fotelje ne volim. Svako od nas prica o tome sta drugi treba da radi, a nikako da krenemo obrnuto "evo ja cu za tebe da se molim\radim sta god"... U dobre namere ne sumljam :smiley: Nas gresnike itekako valja prodrmati istinom, lako se damo uljuljkati i smisljati opravdanja bangin.gif' class='bbc_emoticon' alt='bangin' /> Opet ovo je internet, drugacije je kad se gledamo oci u oci, mene zovu prilicno surovom i kad sam ja u pitanju i kada su drugi, sigurno nisam od onih koji druge tapsu po ramenu "samo ti gresi sine"... 0110_hahaha crvenilo bangin i naravno bangin za Filipa, nisam na tebe direktno mislila niti mi je bila namera da provociram... Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Stalno posmatram kolika je neosetljivost osetljivih ljudi prema osetljivosti njihovih bližnjih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 Parafrazirat cu sto je nas Patrijarh rekao za pusenje....pusac cini greh ali i mi takodjer osudjujuci ga....tako nekako....prvo nisam pusac ali razumem pusace koliko je to u mojoj mogucnosti posto ne znam kako je bez cigarete ako si ovisnik o tom poroku da ga nazovem....Ali gledam to iz nekog mog ugla gresnika (jer smo svi gresni) gde i ja imam grehe koje recimo taj pusac ne bi nikad pocinio...ko sam ja da mu sudim ili on meni da sudi...samo je jedan koji ce suditi zivima i mrtvima.... 8084.gif My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 ??????? рече: Djomla рече: ??? ???? ?? ???? ???????? ??? ??? ??????? ?????? ?? ? ??? ???? ??? ???????. ???? ?? ???????? ??? ???? ?? ??????????????. ??? ??? ????? ?? ???? ? ?????? ????? ?????? ????????? ?? ?? ?????????. ?????, ????? ?? ??? ??? ????? ??????? ?? ????????? ?????? ? ?????, ???? ?? ??????? ?? ?? ??? ????? ?????? ????? ??????........ ? ???????? ??????, ? ???????, ???????, ??????????, ?????????, ?????????,... ? ? ??????? ???????? ???? ?? ?????? ?? ??? ????. ????? ?? ?? ?? ??? ? ????????? ??????? ? ????? ? ??? ?????. ??, ????????... Sta su ove nargile? 8084.gifNargile koriste u Turskoj,Egiptu...lice na velike vaze koje imaju tecnost u sebi(tu stavljaju arome vocne uglavnom)i iz vaze ka gore pruza se metalna cev koja na vrhu ima tacnicu na koju se stavi zar,a sa bocne str cevi pruza se kao neki izrastaj cevolik ali kratak na koji se zakaci neko plasticno savitljivo crevo i na kraju njega se uvlaci dim...naravno oni ih ukrasavaju na razne nacine i prave u raznim bojama i velicinama...Ali to je katastrofa u tim zemljama postoje celi kafici sa onim lazy bag gde svi leze na njima i uz svaki sto po nekoliko nargila...i to im je neka poslastica u kojoj toliko uzivaju...a moze da se koristi i za droge...u egiptu kazu No women,no cry,no hashish no fly...pa vi vidite... "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 17, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 17, 2009 Bravo,After i PD! 8084.gif Btw,jednom sam ostavila na godinu dana.Onda sam pala u jednu od svojih cuvenih posttraumatskih depresija i jednu po jednu i eto... Zaista ne vidim razloga da me drugi kritikuju,ako to ne radi nijedan svestenik i nijedan monah.Cak sta vise moj pokojni duhovnik,starac iz Celija je pitao sa smiranim osmehom:"Zar bas ne mos da odustavis?",ja sam odricno klimnula glavom,a on se nasmejao i rekao:"Nema veze,sestro,za vreme okupacije i ja sam pusio!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 ??????? рече: zlata рече: Tata,maceha,momak i ja bacismo cigare kad cusmo sta otac Joil veli 8084.gif 8084.gif E blagos vama, sad ste slobodni , a kod mene je izazvao obrnut efekat . Jedno 15tak cigareta vise sam popusila koliko sam se iznervirala dok sam ga slusala nego sto bi inace 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 18, 2009 Ja nisam ni slusala taj deo o pusenju... 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Август 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 18, 2009 after_silence рече: Drugarica mi je zamalo izgubila dete zbog nekih prepodobnih komentara u smislu, nema veze sto si trudna, ima da postis na vodi to je tipik ... ???????? ?? ?????. ??? ?? ???? ???? ?????? ? ?????? ?? ?? ?????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
after_silence Написано Август 18, 2009 Пријави Подели Написано Август 18, 2009 Svetlana, u danasnje vreme na druge lako navlacimo podvig koji sami nismo spremni da preuzmemo. Izgleda mi da poste na vodi i trudnice i dijabeticari i srcani bolesnici, svasta cu jos cuti nazalost. Najbolje obozavam takve savete, ako mislis da tvoje "duhovno dete" (a ponasas se kao da ti je duhovni neprijatelj) treba da posti iako je u blagoslovenom stanju, izvoli pa posti mesto nje ili ako vec postis, nemoj da jedes nista 40dana, pa malo podmetni ledja za drugoga, a ne samo pricaj prazne price... Ako neko zeli da se drugi izbavi iz greha, umesto sto mu prica prazne price, bolje da se malo podmetne za njega i provede noci i noci u molitvi i trudu, a ne da deli "pametne" savete... Po tudjim ledjima sve je lako... Stalno posmatram kolika je neosetljivost osetljivih ljudi prema osetljivosti njihovih bližnjih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 19, 2009 Пријави Подели Написано Август 19, 2009 Опет сам оставила цигаре https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0913_sport' /> та моја вечна борба једном ће дефинитивно уродити плодом 0442_feel Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Август 19, 2009 Пријави Подели Написано Август 19, 2009 Bravo mico 0913_sport 0442_feel https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/aplauz.gif Samo hrabro "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 19, 2009 Пријави Подели Написано Август 19, 2009 Знам ја да ти то из искуства кажеш и из љубави и хвала ти на томе!!! Знаш како, није толико баш тешко оставити их, тешко је не вратити се! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 19, 2009 Пријави Подели Написано Август 19, 2009 ?????? рече: ???? ??? ???????? ?????? https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> ?? ???? ????? ????? ?????? ?? ??????????? ??????? ?????? 0442_feel ostavio sam sigare pre 8 godina, kad sam prvi put poceo da postim.bilo mi je tesko preve dve nedelje, pa sam ponovo krizirao posle 2 meseca...al,eto nekako sam ostavio cigare. Moj savet, baci to odjednom....sto se vise vracas poruku teze ces ga se kasnije osloboditi.meni je pomoglo tako sto svaki dan kovorio da necu da je danas zapalim ni po cenu zivota, i onda naravno nisam ni mogao 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvana Написано Август 19, 2009 Пријави Подели Написано Август 19, 2009 Оставила сам цигарете прошле године, након пушачког стажа од 32 године, после тешке операције и отклањања доњег десног плућног режња. И током хемотерапије наставила сам да пушим. Али онда сам сама одлучила да морам да престанем. Шта да кажем. Као да никада нисам запалила ниједну цигарету. Мој отац је умро од рака плућа. Најважнија је шетња, често туширање и конзумирање топле воде 6-8 чаша дневно! Читање неке духовне литературе такође помаже. Срећно вам било. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 19, 2009 "Najlakse je ostaviti pusenje.Ja ga ostavim svako vece,kad legnem.Ali,ujutru opet propusim."Vinston Cercil Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 19, 2009 Silvana рече: ???????? ??? ???????? ?????? ??????, ????? ???????? ????? ?? 32 ??????, ????? ????? ????????? ? ????????? ????? ?????? ??????? ?????. ? ????? ???????????? ????????? ??? ?? ?????. ??? ???? ??? ???? ???????? ?? ????? ?? ?????????. ??? ?? ?????. ??? ?? ?????? ????? ???????? ??????? ????????. ??? ???? ?? ???? ?? ???? ?????. ?????????? ?? ?????, ????? ???????? ? ??????????? ????? ???? 6-8 ???? ??????! ?????? ???? ??????? ?????????? ?????? ??????. ?????? ??? ????. ????? ???? ?? ??. ???? ??? ??? ?????????? ? ??????! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука