Jump to content

Питање за Мрачњака

Оцени ову тему

Ратко :(

Препоручена порука

Да ли би, када би, не дај Боже, и понављам - не дај Боже, твоја супруга, или брат, или сестра доживели неку од несрећа као на клиповима са сајта који уређујеш, да ли би поставио такав клип на сајт, и што је још горе да ли би написао уз то подсмешљив коментар?

Подели на овим сајтовима

A da li verujes da smo svi ravnopravni ili bi trebali da budemo ravnopravni i da ciniti nesto sto se nekome ne svidja ili ga vredja a intimno je vezano za njega, recimo video o njegovoj nesreci, je ustvari nepostovanje njega i njegove privatnosti i ravnopravnosti sa tobom?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Цитат

A da li verujes da smo svi ravnopravni ili bi trebali da budemo ravnopravni i da ciniti nesto sto se nekome ne svidja ili ga vredja a intimno je vezano za njega, recimo video o njegovoj nesreci, je ustvari nepostovanje njega i njegove privatnosti i ravnopravnosti sa tobom?

Bilbija, "ako zelis da menjas svet, pocni prvo od sebe?"

Iako sam siguran  da me tako percipiras, ja nisam monstrum...

On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Ne Mracnjak, daleko od toga. Ali pogledao sam one klipove i sada se pitam zasto i koliko vremena si utrosio da ih postavis na svoj sajt i po kojim kriterijumima si ih birao? Ja bih recimo , po svom izboru, stavljao klipove sa  recimo, smesnim, zabavnim sadrzajem, mozda neki muzicki klip , nekakvo zezanje i slicno, Monti Pajtona i slicno.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Да ли би, када би, не дај Боже, и понављам - не дај Боже, твоја супруга, или брат, или сестра доживели неку од несрећа као на клиповима са сајта који уређујеш, да ли би поставио такав клип на сајт, и што је још горе да ли би написао уз то подсмешљив коментар?

Цитат

Ne

Цитат

Pitanje je sada bilo o jednakosti i ravnopravnosti? Verujes li ti da smo mi svi jednaki i da imamo ista prava i osecanja i da li je vredjanje osecanja ili ugrozavanje prava nesto prihvatljivo?

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

Ne Mracnjak, daleko od toga. Ali pogledao sam one klipove i sada se pitam zasto i koliko vremena si utrosio da ih postavis na svoj sajt i po kojim kriterijumima si ih birao? Ja bih recimo , po svom izboru, stavljao klipove sa  recimo, smesnim, zabavnim sadrzajem, mozda neki muzicki klip , nekakvo zezanje i slicno, Monti Pajtona i slicno.

Sam znas koliko je bitno da budes prvi u necemu, kod mene je to i upalio.Mozda moji motivi leze ufinansijskoj ekspolataciji sokantniih sadrzaja koji ne postoje na nasem webu a koji itekakto imaju svoju publiku... secas se emisije "kamikaze"? Tad je prvi put na nekoj domacoj televiji necenzurisano prikazano klanje coveka... ljudi su otkinuli pricajuci o tome...

Ljudi vole da gledaju takve klipove, to je cinjenica. E sad zasto je to tako, ja zaista ne znam... mozda tako sebe dozivljavaju srecnijima... ili jednostavno su bolesni pa vole morbidarije, mada iskreno ovih drugih uopste nema puno, iako to bude prva asocijacija...

Expand  

Подели на овим сајтовима

Цитат

Sam znas koliko je bitno da budes prvi u necemu, kod mene je to i upalio.Mozda moji motivi leze ufinansijskoj ekspolataciji sokantniih sadrzaja koji ne postoje na nasem webu a koji itekakto imaju svoju publiku... secas se emisije "kamikaze"? Tad je prvi put na nekoj domacoj televiji necenzurisano prikazano klanje coveka... ljudi su otkinuli pricajuci o tome...

Ljudi vole da gledaju takve klipove, to je cinjenica. E sad zasto je to tako, ja zaista ne znam... mozda tako sebe dozivljavaju srecnijima... ili jednostavno su bolesni pa vole morbidarije, mada iskreno ovih drugih uopste nema puno, iako to bude prva asocijacija...

Ovo je na zalost tacno. Ali istovremeno i netacno. Ljudi bi tesko isli i gledali prosutu krv po asfaltu ali to mogu i i puno vecem broju gledaju na TV-u ili kompu. Na zalost to im i TV i Internet sve vise omogucavaju. Ima sve vise klipova sa nasiljem ali se drzave bore protiv toga, pokusavaju da krivicno gone autore. Evo vest od juce na Italijanskoj televiziji. U Baltimoru u McDonaldsu dve devojke su pretukle nekog travestita zbog toga sto je usao (usla) u zenski WC, radnik McDonaldsa je to snimio i postavio na Net. I popio otkaz a verovatno ce biti i krivicno gonjen.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Цитат

Ne

Цитат

Pitanje je sada bilo o jednakosti i ravnopravnosti? Verujes li ti da smo mi svi jednaki i da imamo ista prava i osecanja i da li je vredjanje osecanja ili ugrozavanje prava nesto prihvatljivo?

Ovo iziskuje kompleksniji odgovor, pa cu kasnije da mu se posvetim jer sam sad  u nekoj guzvi... (da ne ispadne da izbegavam "D )

Expand  

Подели на овим сајтовима

Цитат

Подели на овим сајтовима

joj mracnjak,meni je tebe zao...pa,ti uzivas u tudjoj patnji...i znas sta jos,ono sto sam ti rekla za djavola,iako ga ne priznajes da te on svakako napada...e,ne mislim vise tako,poslije ovog tvog sajta,ne...a znas sto te ne napada,mracnjak...pa zato sto si njegov,sto da te dira,kad si ti svakako njegov...tuzno je sta te cini srecnim...

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

Ne mislim da Mračnjak  uživa u tuđoj patnji,u principu je sasvim ok.On samo voli da privuče pažnju,da skrene pažnju na sebe,a to je najlakše ako šokiraš nekoga.Nema veze na koji način privući pažnju,već samo je privući,po svaku cenu.Mračnjak se samo igra,doduše veoma opasnim igrama,ali se ipak igra.Inače sajt  je bolestan,i ne verujem da se njemu dopada ič onoga što je tamo,ali kao što rekoh...šokiraj,i privuci pažnju.Oprobani recept!

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Цитат

joj mracnjak,meni je tebe zao...pa,ti uzivas u tudjoj patnji...i znas sta jos,ono sto sam ti rekla za djavola,iako ga ne priznajes da te on svakako napada...e,ne mislim vise tako,poslije ovog tvog sajta,ne...a znas sto te ne napada,mracnjak...pa zato sto si njegov,sto da te dira,kad si ti svakako njegov...tuzno je sta te cini srecnim...

Tavita ne lupaj i ne sudi jer me ne poznajes. Slusaj Anastasiju, vrlo mudro zbori...

Treba odvojiti mracnjak sajt i mracnjaka koji je clan ovog foruma. Sajt je proizvod, projekat, industrija... vodjen sopstveno definisanim normama i pravilima uslovljenih internet trzistem i planom koji nije ni blizu ideoloskom.

Uvek ce biti prostodusnih ljudi kao sto je tavita koji gledaju mracnjaka i vide kult, sektu, organizaciju sa tajnim planom za ovo ili ono. A to su gluposti. Tavita je ocigledno ta koja veruje u djavola a mene ateistu karakterise kao nekakvog djavoljeg slugu ili stagod. I kako ja njoj sad da objasnim da sam ateista i da koliko ne verujem u boga toliko ne verujem ni u djavola.

Sto se tice sadrzaja na sajtu, sta mislite, da li je veran matic odgovoran kad olja beckovic uvredi gosta u svojoj emisiji? Jel to automatski znaci da je Veran neko ko voli vredjanje i promovise ga kroz oljinu emisiju? Ne, jer medij (tv, radio, sajt...) jeste ziv organizam i pravo je vlasnika da ne ometa njegov rad subjektivizacijom sadrzaja jer je to pocetak totalitarizma i cenzure. Cak i da ne postoji moj sajt postojace svaki od klipova koji su tamo postavljeni s tom razlikom sto sada ljudi znaju o cemu se radi kad na cnn-u cuju da je alkaida obezglavila coveka i taj osecaj pravde je ukorenjeniji i empatija neizmerno jaca kad svojim ocima vide bez cenzure stvari koje se svakodnevno desavaju u celom svetu. To jec donekle i odgovor na ono pitanje o ravnopravnosti... sta da radimo sad... zivot nije fer...

Ta ravnopravnost ne postoji nigde, pacak ni u religiji, pa sto bih ja sad bio prvi mesija koji ce svojim primerom afirmisati tu ravnopravnost i umesto slika gadafijevih zrtava poceo da prikazujem macice i cvetne livade...

Expand  

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...