Jump to content

Бојан Пајтић

Оцени ову тему

Guest Настасија

Препоручена порука

• Гости
Guest Настасија

?????? ?? ?? ?? ???????? ?????? ???????????. ????? ??? ????? ???? ?????? ??? ??? ?????? ? ???????????? ??????? ??? ????????? ??????? ?? ??????? ????????? ??????, ????? ???, ????? ?? ????????????, ?? ??? ??? ?????? ???????? ??????????? ?????? ???? ?????????, ??????? ???? ?????????, ? ???????? ???? ?? ??????? (??? ??? ??????)?

? ??? ?? ??? ???????, ???????????? ?? ?????? ??? ???????... 319.gif

:cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 69
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest Настасија

Зашто сте тему са подфорума Личности преместили на подфорум Политика?

У ЛИЧНОСТИ спадају политичари, свештеници, банкари, мафијаши. Личност је целина и важи за одређеног појединца у односу на друге. Драги моји модератори како сте НЕПРАВЕДНИ И ДВОЛИЧНИ.

http://www.svetijakov.org/forum/index.php?PHPSESSID=07f592f124a148e35306b50b2a1875dc&board=21.0

Подели на овим сајтовима

ve? si sama dala odgovor na to pitanje

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

nastasija u čemu je tvoj problem ne znam, i ja sam još uvek jednina, a ne množina

kad budem množina trebaće mi i dobar sveštenik i dobar psihijatar 0104_cheesy

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Настасија

ve? si sama dala odgovor na to pitanje

??????? ?? ??? ??? ???? ??????? ???? ?? ??? ????????! ???? ?? ??? ??? ??? ?????. ????? ?????

Подели на овим сајтовима

Настасија, Лазарици се јавило, да је Бојан Пајтић обичан робот, а не личност, јер роботи немају личност, и као такви су најпогоднији за политичаре.

ЗЕМАЉСКО ЈЕ ЗА МАЛЕНА ЦАРСТВО, А НЕБЕСКО УВЕК И ДОВЕКА!

1sms1.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Настасија

nastasija u ?emu je tvoj problem ne znam, i ja sam još uvek jednina, a ne množina

kad budem množina treba?e mi i dobar sveštenik i dobar psihijatar 0104_cheesy

?? ?? ???? ???? ?? ???????? ? ??????????. ?? ??? ?? ???????? ?? ?????? ??? ?????????????!!! ??????!

Подели на овим сајтовима

Da odgovorim onima koji su pitali. Radila sam do 2008. A u aprilu 2009. otisla u invalidsku penziju. I sastavljala zapisnike za Komisiju za Hilandar. Ali, nije vazno. Zar nikom od vas nije besmisleno da se ova Komisija konstituise kad god se promeni ministar. Ne, ovu prvorazrednu komisiju ne vodi struka nego politika! Da li ja to imam utisak da neko tvrdi suprotno? Da Komisija za Hilandar dodeljuje sredstva kapom i sakom? Ne, ona se vecno konstituise... I skrto daje ono sto nije njeno...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...