Гости Guest Настасија Написано Август 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 19, 2009 ?????? ?? ?? ?? ???????? ?????? ???????????. ????? ??? ????? ???? ?????? ??? ??? ?????? ? ???????????? ??????? ??? ????????? ??????? ?? ??????? ????????? ??????, ????? ???, ????? ?? ????????????, ?? ??? ??? ?????? ???????? ??????????? ?????? ???? ?????????, ??????? ???? ?????????, ? ???????? ???? ?? ??????? (??? ??? ??????)?? ??? ?? ??? ???????, ???????????? ?? ?????? ??? ???????... 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Август 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 19, 2009 :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Август 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 19, 2009 Зашто сте тему са подфорума Личности преместили на подфорум Политика? У ЛИЧНОСТИ спадају политичари, свештеници, банкари, мафијаши. Личност је целина и важи за одређеног појединца у односу на друге. Драги моји модератори како сте НЕПРАВЕДНИ И ДВОЛИЧНИ. http://www.svetijakov.org/forum/index.php?PHPSESSID=07f592f124a148e35306b50b2a1875dc&board=21.0 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Август 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 19, 2009 Ви би да гледам вашим очима и чујем вашим ушима, да ту нико писнути не сме! 319.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cmizdrenje:' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 19, 2009 Пријави Подели Написано Август 19, 2009 ????? ???? ?????????? ???? ??? ?????????? ? ????????. http://www.svetijakov.org/forum/index.php?PHPSESSID=07f592f124a148e35306b50b2a1875dc&board=21.0 ve? si sama dala odgovor na to pitanje Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 19, 2009 Пријави Подели Написано Август 19, 2009 nastasija u čemu je tvoj problem ne znam, i ja sam još uvek jednina, a ne množina kad budem množina trebaće mi i dobar sveštenik i dobar psihijatar 0104_cheesy Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Август 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 19, 2009 ????? ???? ?????????? ???? ??? ?????????? ? ????????. http://www.svetijakov.org/forum/index.php?PHPSESSID=07f592f124a148e35306b50b2a1875dc&board=21.0 ve? si sama dala odgovor na to pitanje ??????? ?? ??? ??? ???? ??????? ???? ?? ??? ????????! ???? ?? ??? ??? ??? ?????. ????? ????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
бошкојуговић Написано Август 19, 2009 Пријави Подели Написано Август 19, 2009 Настасија, Лазарици се јавило, да је Бојан Пајтић обичан робот, а не личност, јер роботи немају личност, и као такви су најпогоднији за политичаре. ЗЕМАЉСКО ЈЕ ЗА МАЛЕНА ЦАРСТВО, А НЕБЕСКО УВЕК И ДОВЕКА! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Август 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 19, 2009 nastasija u ?emu je tvoj problem ne znam, i ja sam još uvek jednina, a ne množina kad budem množina treba?e mi i dobar sveštenik i dobar psihijatar 0104_cheesy ?? ?? ???? ???? ?? ???????? ? ??????????. ?? ??? ?? ???????? ?? ?????? ??? ?????????????!!! ??????! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvana Написано Август 20, 2009 Пријави Подели Написано Август 20, 2009 Da odgovorim onima koji su pitali. Radila sam do 2008. A u aprilu 2009. otisla u invalidsku penziju. I sastavljala zapisnike za Komisiju za Hilandar. Ali, nije vazno. Zar nikom od vas nije besmisleno da se ova Komisija konstituise kad god se promeni ministar. Ne, ovu prvorazrednu komisiju ne vodi struka nego politika! Da li ja to imam utisak da neko tvrdi suprotno? Da Komisija za Hilandar dodeljuje sredstva kapom i sakom? Ne, ona se vecno konstituise... I skrto daje ono sto nije njeno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука