Jump to content

Проплакала икона Светог Саве у Јерусалиму

Оцени ову тему

Препоручена порука

Икона Светог Саве Српског у манастиру Свети Архангали у Јерусалиму је проплакала.  Свештенство и монаштво СПЦ коментаришу ово као знак долазећег страдања.

Манастир Свети Архангели, чији ктитор је краљ Милутин, сад је манастир под јурисдикцијом грчке Православне цркве. У овом манастиру је стубић Светог Архангела Михаила.

На том мјесту се појавио Свети Арх. Михаил и ставио мач у корице и тиме показао да је крај страдању народа Израиља а које се десило у вријеме цара Давида кад је дао да се попише становништво а што је било противно вољи Божијој.Извор:bogotrazitelj.com

Когда вы познаете себя несколько, поймете свое бессилие стать такой, какой должны быть, то перестанете осуждать кого-либо, тем более презирать.

Игумен Никон (Воробьев)

Подели на овим сајтовима

Одакле је извор ове информације?

Зар није и прошле године оваква информација протутњала нетом, па се испоставило да није истинита?

Подели на овим сајтовима

Dosta više apokalipse...

I da ta apokalipsa dolazi, radujmo se današnjem danu i ovom času...

Ovakve stvari odbijaju ljude od pravoslavne vere i ostalih hrišćanskih vera...

Mnogo je tu baba roga i "ne smem", "nemoj"..."dangerous"...

Ova ikona ako je "proplakala" nije proplakala da bi i mi proplakali, nego da bi bili budni.

Islamisti kada se radi o budućnosti najavljuju samo pobedu Islama. Nema tu nekih buuuuaaaa

pa posle zašto se Islam širi. More...

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Pustio sam ovu vest a da nisam proverio izvor informacija.Naime pre otprilike 90 minuta na Fejsbuku je ,Studenicki krug"drustvo prijatelja srpskih manastira objavilo na svojoj stranici ovu vest a kao izvor naveden je sajt Bogotrazitelj.Proveravajuci sajt Bogotrazitelja ustanovio sam da takve vesti nema.Tako da je po svemu sudeci u pitanju lazna vest.Mea culpa!Danas se vise ne moze nikom verovati!

Когда вы познаете себя несколько, поймете свое бессилие стать такой, какой должны быть, то перестанете осуждать кого-либо, тем более презирать.

Игумен Никон (Воробьев)

Подели на овим сајтовима

Dosta više apokalipse...

Ova ikona ako je "proplakala" nije proplakala da bi i mi proplakali, nego da bi bili budni.

Islamisti kada se radi o budućnosti najavljuju samo pobedu Islama. Nema tu nekih buuuuaaaa

facenew22222222
Подели на овим сајтовима

Одлично срочено!

Potpis

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Dosta više apokalipse...

0110_hahaha

0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

Икона Светог Саве Српског у манастиру Свети Архангали у Јерусалиму је проплакала.  Свештенство и монаштво СПЦ коментаришу ово као знак долазећег страдања.

Манастир Свети Архангели, чији ктитор је краљ Милутин, сад је манастир под јурисдикцијом грчке Православне цркве. У овом манастиру је стубић Светог Архангела Михаила.

На том мјесту се појавио Свети Арх. Михаил и ставио мач у корице и тиме показао да је крај страдању народа Израиља а које се десило у вријеме цара Давида кад је дао да се попише становништво а што је било противно вољи Божијој.Извор:bogotrazitelj.com

e sada sta proplakala ,Mixal aeandjeo  stavio mac ,ali sada proplakala i stradanje  neko ,jabi rekla da narod strada  i zivi sam od stradanja uvijeka,pa sta ako dodje se zadrma sve  ,rado bi vidjelo to ond abise obradovala  da zemlja nemora  tezinu nositi ,mozda smo dosadili ,toje pravda  najveca kadse sva  raskine i rastrga zemlja  pa djaba  ratovali na zemlji svi hehhehhe
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...