PD Написано Април 21, 2011 Пријави Подели Написано Април 21, 2011 Јеванђеље по Јовану, исечак Онда отрча, и дође к Симону Петру и к другом ученику кога љубљаше Исус, и рече им: Узеше Господа из гроба; и не знамо где Га метнуше. Јован 13:23, Јован 20:13 3. А Петар изиђе и други ученик, и пођоше ка гробу. Лука 24:12 4. Трчаху, пак, оба заједно, и други ученик трчаше брже од Петра, и дође пре ка гробу. Јован 20:8 Који је овај други ученик? My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Април 21, 2011 Пријави Подели Написано Април 21, 2011 Свети Јован Богослов Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Април 21, 2011 Пријави Подели Написано Април 21, 2011 ekstra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Април 21, 2011 Пријави Подели Написано Април 21, 2011 Jeste,sv. Jovan Bogoslov prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Април 21, 2011 Пријави Подели Написано Април 21, 2011 Kad god Jovan piše "učenik koga Isus ljubljaše", misli na sebe... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Април 21, 2011 Пријави Подели Написано Април 21, 2011 па да Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Април 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 21, 2011 Hvala vam dragi moji. Elem pitanje je postavljeno zato sto sam gledala emisiju o Mariji Magdalini i toliko gluposti izreceno i cak spekulacije da to nije bio Jovan Bogoslov nego ona jer se ne pominje po imenu. Uputstva cak na neko Jevandjelje po Mariji itd. Ali sta ocekivati kad to govori zena-svestenik ili sta je vec. Ne znam kojoj dominaciji pripada. мајкл My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Април 21, 2011 Пријави Подели Написано Април 21, 2011 Hvala vam dragi moji. Elem pitanje je postavljeno zato sto sam gledala emisiju o Mariji Magdalini i toliko gluposti izreceno i cak spekulacije da to nije bio Jovan Bogoslov nego ona jer se ne pominje po imenu. Uputstva cak na neko Jevandjelje po Mariji itd. Ali sta ocekivati kad to govori zena-svestenik ili sta je vec. Ne znam kojoj dominaciji pripada. :cheesy: Та прича о св. Марији Магдалени ће се врло брзо развити у тврдњу да је заправо она - Христос, а не Исус Христос. Само је питање кад ће екипа која сад узима лову на тренутне бајке о св. Магдалени да укапира да ће на најекстремној бајци да узме још веће паре од љубитеља сензационализма без трунке образовања (што представља завидно-велико тржиште). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Април 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 21, 2011 Neverovatno je da prodaju ljudima tolike gluposti kao sto su njene kosti, kako oni kazu po Francuskoj, ni manje ni vise nego se moze sastaviti 5 tela od toliko kostiju i tvrdnji da je ona preminula u Francuskoj. A da ne pominjem da isto navode da je bila Hristova zena...ma uzas. Najgore je sto se to prikazuje na TV kanalu koji ce gledati vernici i prihvatiti takve nebuloze. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Април 21, 2011 Пријави Подели Написано Април 21, 2011 A da li se zna gde su mošti svete* ravnoapostolne, apostolke apostolima, mironosnice, Marije Magdalene? * - Ima baš dosta titula zar ne? Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Април 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 21, 2011 Da nije u Efesu? My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давид Написано Април 21, 2011 Пријави Подели Написано Април 21, 2011 A da li se zna gde su mošti svete* ravnoapostolne, apostolke apostolima, mironosnice, Marije Magdalene? * - Ima baš dosta titula zar ne? Ја сам сад успео пронаћи да се у манастиру Симонопетра на Светој Гори налази део руке Свете Марије Магдалене. http://www.svetagora.info/index.php?option=com_content&task=view&id=52 Док у прологу пише: "Мошти св. Магдалине пренете су доцније у Цариград.". Вера, слога и поштење – српско су спасење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука