Михајло Написано Април 20, 2011 Пријави Подели Написано Април 20, 2011 А што сте напали на Тому... Па мора човек да се разболи да скине комунисте са власти... Камо среће да су одговорни и распишу изборе чим пролупају... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 20, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 20, 2011 Da li ce Toma Nikolic smeti da se pricesti na Pashu posle svog neuspelog suicida? Може, на Васкрс се причешћују сви православни хришћани. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 20, 2011 Пријави Подели Написано Април 20, 2011 :group111: 0442_feel 0442_feel prstgore oleeeee http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Април 20, 2011 Пријави Подели Написано Април 20, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Април 20, 2011 Пријави Подели Написано Април 20, 2011 Мене стварно изненађује не-Хришћански однос према Николићу од стране неких "Хришћана" са овог форума... А са друге стране..хвалите ме уста моја... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Април 20, 2011 Пријави Подели Написано Април 20, 2011 Zar nije potpuni strajk gladju skoro jednak samoubistvu? Zar neuspele samoubice mogu da se pricescuju sa vernicima? Takav samounistavajuci postupak zdravog coveka je posebno iritantan svim tesko bolesnima, koji ne mogu da zamisle da se neko tako prezrivo odnosi prema dobrom zdravlju koje mu je Bog dao, i tim ludackim ponasanjem prezire te velike darove koje, ocigledno, nicim nije zasluzio. Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Април 20, 2011 Пријави Подели Написано Април 20, 2011 Zar nije potpuni strajk gladju skoro jednak samoubistvu? Zar samoubice mogu da se pricescuju sa vernicima? Takav samounistavajuci postupak zdravog coveka je posebno iritantan svim tesko bolesnima, koji ne mogu da zamisle da se neko tako prezrivo odnosi prema dobrom zdravlju koje mu je Bog dao, i tim ludackim ponasanjem prezire te velike darove koje, ocigledno, nicim nije zasluzio. Проблем са овим чином Николића није у самом чину него у његовој тврдњи да се ради о једном "православном, хришћанском потезу". Тиме је само изнео у јавност чињеницу да или нема благе везе о истом том православљу и хришћанству, или га оно уопште и не интересује изван сфере дновено-политичког публицитета. Иако већина грађана има овакво мишљење о већини политичара, Тома је први који је изашао пред јавност са недвосмисленим доказом да је то тако, ако ништа бар му хвала на томе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Април 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 21, 2011 Штрајк глађу и жеђу није хришћански Е сад ако не послуша... Још увек штрајкује... Толико о хришћанском послушању брата Томислава. Покајао сам се што сам ово помислио. Ко сам ја да њему судим. Праштај Томиславе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 21, 2011 Пријави Подели Написано Април 21, 2011 Ne brkajte samoubistvo sa Nikolicevim foliranjem . Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 21, 2011 Пријави Подели Написано Април 21, 2011 Сада само Тома не зна. Па Тома је за Цветковића измислио. Упозорење, видео који изазива стид http://www.mondo.rs/motion/play.php?vid=901 Koji premijer .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 21, 2011 Пријави Подели Написано Април 21, 2011 Може, на Васкрс се причешћују сви православни хришћани. bliss jeeee Наравно. О томе говори и Св. Златоусти у својој Беседи на Васкрс, ко је постио ко није постио ко је постио само један дан, сви да приђу, врата небеска су отворена. Али ето имамо на нету стручњаке који би да забране то преко нета. t4431 Je l' mogu da se pričeste i oni koji su, na primer, postili dva dana? bleh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Април 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 21, 2011 могу сви :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 21, 2011 Пријави Подели Написано Април 21, 2011 могу сви facenew22222222 Kako svi? Zar ne treba da se posti bar nedelju dana na vodi pre pričešća? Plus ispoved? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Април 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 21, 2011 сви. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 21, 2011 Пријави Подели Написано Април 21, 2011 сви. Ja sam se tokom ovog posta pričestila ali sad neću. Postiću samo petak i subotu i smatram da nisam dostojna da se pričestim (pogotovo što se nisam ni ispovedila). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука