bosanac Написано Септембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2011 Daleko bilo,i ja to isto radim,samo me nikakav verski propis nije tome naučio... Kod nas je to propis iz održavanja lične higijene.kod nas je čistoća pola vjere. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Септембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2011 Jedenje hrane ne može biti napad na tekovine Hrišćanstva. Nemoj nam ponižavati veru,možda je to vama bitno u Islamu da li jedete svinju ili se perete ili ne ali naša vera nas uči kako da se ostvarimo na nekom drugom planu. Moja namjera nije nikada bila niti će biti da ponižavam drugo i drugačije. Međutim neslaganje sa nečim neznači ponižavanje toga.Svakom svačije. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Септембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2011 Ja znam da u modernom načinu tova nema baš mnogo toga što je zdravo. Svinjetina postaje nezdrava kada provladava u ishrani. Inače,Srbi su najviše jeli ovčetinu međutim kada ste nas vi muslimani porobili,protivno propisima vaše vere, i često nam otimali hranu počela se masovno konzumirati svinjetina jer nju niste mogli otimati od usta gladne dece i jesti.Mada i tu ima izuzetaka,najslađe je zabranjeno voće. Jel smete vi muslimani da jedete divlju svinju? Ona po ceo dan trči i jede zdravu hranu pa je veoma zdravo i ukusno njeno meso. Svinja je svinja bez obzira na to da li je ona domaća ili divlja nama je strogo zabranjena. A ovo za razloge konzumiranja svinjetine je smiješno.Pa brate danas niste porobljeni od strane turaka danas su vas vaši porobili (doduše i nas su uslovno rečeno naši) a konzumirate krmetinu ko ludi? Tako da ti je taj razlog kojeg si naveo skroz bezveze. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Септембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2011 Svinja je svinja bez obzira na to da li je ona domaća ili divlja nama je strogo zabranjena. A ovo za razloge konzumiranja svinjetine je smiješno.Pa brate danas niste porobljeni od strane turaka danas su vas vaši porobili (doduše i nas su uslovno rečeno naši) a konzumirate krmetinu ko ludi? Tako da ti je taj razlog kojeg si naveo skroz bezveze. Neznam brate da li si oženjen.Ali ako imaš djete kada hoćeš da mu tepaš kažeš li mu prase moje ili jagnje moje?J asvojima tepam sa lane moje i jagnje moje. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2011 Pa posle 500 godina jedenja krmetine to ti postane tradicija . Logično jel tako? A ova izjava da vam je telesna higijena pola vere ,govori sama za sebe... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2011 Svinja je svinja bez obzira na to da li je ona domaća ili divlja nama je strogo zabranjena. Vidi,svinja nije svinja ako je jedna tovljena itd... a ako druga živi u divljini. Dakle postoji razlika između zdravog i nezdravog svinjskog mesa. Ako je vama zabranjena svinja zato što je nezdrava ,zašto bi vam bila zabranjena ona koja je zdrava? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2011 Sa ovim ne mogu nikako da se slozim.Ako ne znas zasto je nesto greh,onda je besmisleno postovati tu zapovest.To se onda svodi na ono "tako se valja".Dakle,svi nesto rade i drze se nekog oblika ponasanja,a niko ustvari ne zna zasto.To ne moze biti prava religioznost. Pa ni meni u pravoslavlju jos njiko nije umeo da objasni zasto je rukoblud greh... Енизе, ово је наш савет за здрав живот: Од онога што ти ртекламираш за здраву храну се умире, а од овога горе ЈОК. Ово горе је Хлеб који сиђе са неба. Ovo je hleb od belog brasna, jednog od najnezdravijih prehrambenih proizvoda poznatih coveku... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2011 Pa ni meni u pravoslavlju jos njiko nije umeo da objasni zasto je rukoblud greh... Ovo je hleb od belog brasna, jednog od najnezdravijih prehrambenih proizvoda poznatih coveku... biće sine da si ti malo paglu za pravoslavlje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2011 Ovo je hleb od belog brasna, jednog od najnezdravijih prehrambenih proizvoda poznatih coveku... sokiran sokiran sokiran joooj није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2011 biće sine da si ti malo paglu za pravoslavlje bolje pglu nego bilde Za pravoslavlje pglu za nutricionizam genije... beli leba ubija tacka. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2011 Pa ni meni u pravoslavlju jos njiko nije umeo da objasni zasto je rukoblud greh... a jesi li uspio da shvatiš šta je grijeh? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2011 a jesi li uspio da shvatiš šta je grijeh? Ne. Ni to... posto svako ima neku svoju verziju greha... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2011 Ne. Ni to... posto svako ima neku svoju verziju greha... ok,sve je to lepo ali ovde pričamo o svinjetini,imaš teme na kojima ti je sve lepo odogovreno.Nema potreba da ponovo pitaš sami čitaj šta je već napisano. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Септембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2011 Pa posle 500 godina jedenja krmetine to ti postane tradicija . Logično jel tako? A ova izjava da vam je telesna higijena pola vere ,govori sama za sebe... Nekako kroz ovu tvoju zadnju rečenicu shvatih zašto nas balkance zovu bukvalcima. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Септембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2011 biće sine da si ti malo paglu za pravoslavlje Auuuu teške riječi gosin administratore I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука