Jump to content

Наши радови

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 345
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Подели на овим сајтовима

И иконе су уље

Јеси ли икад покушала радити са пигментима!!? Покушај.........нећеш се покајати! :) Мени су пигменти сад незамјењиви! :) :) 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Zawisza, дивне су ти боје на икони! 

Биљо, добила сам у манастиру  Жича број телефона једне особе која ће ме упутити у начин сликања као што то раде на Светој Гори.   

Једва чекам да почнем!

271213_1859156758697_5474912_o.jpg

Подели на овим сајтовима

Да је мени да дођем до Жиче и њихове иконописачке радионице! У нашој цркви има једна икона коју су радиле сестре манастира Жича.........фантастично! Ја још никако нисам урадила позлату! Јесам гледала, али се никад још нисам усудила да урадим сама! Видим ти "шараш" по стиловима, а ја опет највише волим, уствари само то и радим, византијски стил :)

Ево задње коју сам урадила! :) Мислим, далеко од тога да је то неки квалитет,  ја се још увијек учим! :) 

8903_10201298908696138_205654959_n.jpg

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

62.10.jpg

Мислим да  овој слици недостаје само  ћуран насликан у доњем десном углу, па да буде савршена . 1319_womens bleh

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Не подучавају мирјане, питала сам.

Лепа ти је икона, топла

Подели на овим сајтовима

Јеси ли икад покушала радити са пигментима!!? Покушај.........нећеш се покајати! :) Мени су пигменти сад незамјењиви! :) :)

Sve su to pigmenti samo neki u ulju, neki u akriliku a neko ih meša sa žumancem. Ima neki tip u Beogradu pigmente pa ih prodaje jeftino, ja to kupim pa ih mešam najčešće sa žumancetom ili sa čistom smolom akrilnom. Odgovaraju mi jer sam daltonista.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...