Grizzly Adams Написано Април 14, 2011 Пријави Подели Написано Април 14, 2011 Ајде држи се само. Све то прође, па после пијеш пиво на плажи док се деца брчкају... stadaradim ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2011 Ајде држи се само. Све то прође, па после пијеш пиво на плажи док се деца брчкају... dada leteti stadaradim И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2011 ovako, ti si hrišćanin, i takav moraš voditi računa i ne preganjati se, ovo što ti je on rekao u pravu je,i jedno i drugo štete zdravlju, on ti hoće dobro nego ti ne vidiš leteti dakle šetnja i to pola kutije bacaj Sve vise mislim da mi je tast na forumu dada stadaradim И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 14, 2011 Пријави Подели Написано Април 14, 2011 Sve vise mislim da mi je tast na forumu zru stadaradim da,da leteti dada ajde,pala muva na međeda,ispravljaj se dok si mlad posle će teže biti "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2011 Ne brini buraz... Pomogli ste mi svi. Mirniji sam... Ajdo ko je sledeci, mislim ko ima hrabrosti. Bice mu bolje-iz iskustva kazem. Dobio sam stadaradim u pravom smilu te reci... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Април 14, 2011 Пријави Подели Написано Април 14, 2011 Ајде држи се само. Све то прође, па после пијеш пиво на плажи док се деца брчкају... zru Тако је! Имај стално на уму да ће ово искушење проћи. И боље би било да са твоје стране не буде нечега због чега би се касније кајао и жалио што си то учинио. Из ове перспективе ситуација је неиздржива али кад будеш гледао уназад, кад проблем нестане, неће се чинити да је баш било толико страшно. Господ је са вама, само се вас двоје (тј. троје stadaradim leteti) држите сложно. Већина нас је имала сличне проблеме. dadaИ прошло... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Април 14, 2011 Пријави Подели Написано Април 14, 2011 И на крају крајева... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 14, 2011 Пријави Подели Написано Април 14, 2011 И мој фејворит: stadaradim ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 14, 2011 Пријави Подели Написано Април 14, 2011 Probaj da ceo teret prebaciš na svoja leđa... da koliko je to moguće ženi omogućiš normalnu trudnoću, jer realno ti si sad nebitan... bitni su tvoja žena i budući winter ili klinka. Svaki mogući udarac prihvataj na sebe, njih zaštiti. Od nervoze nema koristi, zato je odmah preskoči. Da i ja ubacim neku pesmu... inače ovu pesmu slušam redovno kad sam u gadnoj situaciji winter ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Април 14, 2011 Пријави Подели Написано Април 14, 2011 nesto nasla i tako mi se svidjelo izgleda dasam bas to ja heheh evo linka ako bude sta,ako nije za ovdje sklonite ,neznam da otvorim sama da postavim http://radiosvetigora.wordpress.com/2011/04/13/%D0%B8%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%9A%D0%B5-%D1%82%D1%83%D1%92%D0%B8%D1%85-%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%85%D0%BE%D0%B2%D0%B0/#more-2465 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Април 14, 2011 Пријави Подели Написано Април 14, 2011 o ispovijedanju tudjih grijehova pise Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Април 14, 2011 Пријави Подели Написано Април 14, 2011 o ispovijedanju tudjih grijehova pise ...slatko se nasmijah ....sad mi je jasnije sto me onako 'nakaci' ekstra ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Април 14, 2011 Пријави Подели Написано Април 14, 2011 o ispovijedanju tudjih grijehova pise ...slatko se nasmijah prstgore....sad mi je jasnije sto me onako 'nakaci' smej.gif :bla: 0409_feel dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Април 14, 2011 Пријави Подели Написано Април 14, 2011 posto vidim da je krenula lista zelja, samo za mog prijatelja pokajnika zbog aktuelne problematike http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Април 14, 2011 Пријави Подели Написано Април 14, 2011 ovako, ti si hrišćanin, i takav moraš voditi računa i ne preganjati se, ovo što ti je on rekao u pravu je,i jedno i drugo štete zdravlju, on ti hoće dobro nego ti ne vidiš 0110_hahaha dakle šetnja i to pola kutije bacaj Sve vise mislim da mi je tast na forumu 0102_laugh sHa_sarcasticlol ------------------------------------------------------------------------------------------------ 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука