Ulični Muzičar Написано Април 13, 2011 Пријави Подели Написано Април 13, 2011 Ko se seća Ruzmarina i "Šoder liste"? 0102_laugh jedan spot, koji je dugo bio prvi na listi: . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Април 13, 2011 Пријави Подели Написано Април 13, 2011 Камилко, прођи! 0102_laugh Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 13, 2011 Пријави Подели Написано Април 13, 2011 Цитат Ko se seća Ruzmarina i "Šoder liste"? 0102_laugh jedan spot, koji je dugo bio prvi na listi: Хахахаха ђе ме нађе...ово сам последњи пут гледао у Сплиту . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 13, 2011 Пријави Подели Написано Април 13, 2011 Хаха,браво улични, ово је легенда... 0102_laugh "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Април 13, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 13, 2011 Цитат Цитат Ko se seća Ruzmarina i "Šoder liste"? 0102_laugh jedan spot, koji je dugo bio prvi na listi: Хахахаха ђе ме нађе...ово сам последњи пут гледао у Сплиту . Kog si tatka ti (Veliko-Srbin) tražio u Splitu? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Април 13, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 13, 2011 Ali, spot je urađen maestralno... mislim kič majstorstvo! Namerni kič... Nekoliko legendarnih stvari iz spota: -"Zabreg" moj... -ples na početku ("mešanje"): ruke iza ušiju, raskopčana košulja (lanac), crveno maramče u džepu, maljave grudi... -dečija kolica padaju niz stepenice -svira (tarabuku) rukama po glavi spomenika -kamila u zoo -Zagreb mojaaaa (ili mujaaaaa) -solo na gitari -ženske igraju, a on: "sad ću da te j...." -štikla... -itd... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 13, 2011 Пријави Подели Написано Април 13, 2011 Цитат Цитат Цитат Ko se seća Ruzmarina i "Šoder liste"? sokiran jedan spot, koji je dugo bio prvi na listi: Хахахаха ђе ме нађе...ово сам последњи пут гледао у Сплиту . Kog si tatka ti (Veliko-Srbin) tražio u Splitu? Вероватно ниси чуо за Илију Бирчанина ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Април 13, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 13, 2011 Цитат Цитат Цитат Цитат Ko se seća Ruzmarina i "Šoder liste"? sokiran jedan spot, koji je dugo bio prvi na listi: Хахахаха ђе ме нађе...ово сам последњи пут гледао у Сплиту . Kog si tatka ti (Veliko-Srbin) tražio u Splitu? Вероватно ниси чуо за Илију Бирчанина ? Koji ti je taj? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 13, 2011 Пријави Подели Написано Април 13, 2011 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Ko se seća Ruzmarina i "Šoder liste"? jedan spot, koji je dugo bio prvi na listi: Хахахаха ђе ме нађе...ово сам последњи пут гледао у Сплиту . Kog si tatka ti (Veliko-Srbin) tražio u Splitu? Вероватно ниси чуо за Илију Бирчанина ? Koji ti je taj? Е сад... имаш гугл па види. Што ме онда питаш глупости кад не умеш да одговориш? Наравно да је у Сплиту тада бивало Срба кад сам то гледао, друго је то што их је сад остала шака јада, али је баш труба да мислиш да их није било тамо или пак да тамо никада није бивало четника. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Април 13, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 13, 2011 Ma, ja sam pitao šta'š TI tamo... 1312_womens p.s. nešto mi ne radi gugl, pa ako bi mog'o da ga odmeniš... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука