Гости Guest Izida Написано Август 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 13, 2009 Ja bih vam svima predlozila da odete u Zenski kutak,dok se otac Ugrin ne vrati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Август 13, 2009 Пријави Подели Написано Август 13, 2009 :cheesy2: 0202_238 кренуо, ома.... "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Макс Написано Август 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 13, 2009 Брате Стојковићу,не капирам што ме прозиваш,рекао сам што сам имао,и то уз много уздржаности,једноставно,лик ,дело,понашање,став,размишљања..., овог тинејџ попа ми се не свиђа,и то је то... Једино је мало бзв,што се баш доста људи слаже са тим,али сем пп и чет подршке,овде нико да се огласи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 13, 2009 Пријави Подели Написано Август 13, 2009 Пуштите овога чоека оца Угрина да спава.Сад ми је јавио преко телефона не може заспат све га зову због вас...аоооо 0104_cheesy Жале се комшије да галамите 0120_angryy.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 13, 2009 Пријави Подели Написано Август 13, 2009 максе,ако ти се не свиђа ок....али не може се узети за озбиљно изјава без аргумената...ти си до сад само износио ставове без аргумената....и мени се по некад не свиђа нешто што о.Угрин каже али оно што ми се свиђа у много већој мери односи превагу...свима нам је Бог дао мозак да мислимо и то је ок али овако нападати без разлога........п.с. слажем се да су појединци претерали Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 13, 2009 Пријави Подели Написано Август 13, 2009 значи да не лупамо јер отац спава Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 13, 2009 Пријави Подели Написано Август 13, 2009 ????? ??????????,?? ??????? ??? ?? ????????,????? ??? ??? ??? ????,? ?? ?? ????? ???????????,???????????,??? ,????,????????,????,??????????..., ???? ?????? ???? ?? ?? ?? ?????,? ?? ?? ??... ?????? ?? ???? ???,??? ?? ??? ????? ???? ????? ?? ???,??? ??? ?? ? ??? ???????,???? ???? ?? ?? ??????... ???? ?????? ???? ???? ????? ??????? ???? ?? ?? ?? ????? ? ?????? ???? ? ?? ?? ???? 0104_cheesy ????? ?? ???????,??? ?????? ??????? ? ??????? ?? ???? ????????. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 13, 2009 Пријави Подели Написано Август 13, 2009 ????? ?? ?? ?????? ??? ???? ????? ? ???,??? ???? ???? ?????????,???? ? ????? ????? ?? ????.?? ??? ???? ??? ??...???? ?? ?? ??????? ?? ?? ???? ?? ?????????? ??? ?? ?????,????????? 0104_cheesy pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Макс Написано Август 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 13, 2009 Kad drugi budu imali svestenicko dostojanstvo kakvo ima moj brat Ugrin,kad privedu toliko mladih dusa Hristu,postignu sve sto je on,jos pre tridesete godine,kad ozene onako lepu zenu,kad na njihovu stranu stanu prave intelektualke,poput Tanje,Lazarice,Jelene,i sto ne reci mene,nek se jave. Zivot me je naucio da nikad bolji ne potcenjuje goreg,uvek obratno! Svako ko nesto kaze protiv oce Ugrice,narocito ako je muskarac,znaci da mu zavidi.A ima i na cemu. Mozete samo da mu pljunete pod prozor da mu se klizaju kokoske. Nista mu ne mozete.Slava Gospodu,pa toliko voli naseg oca Ugrina,pa se u njegovom zivotu odigrava Jevandjelje. Otac Ugrin je zivi novomucenik.A ja mu krvlju iz rana svojih,koje mi nanose isti oni fariseji,koji i njemu,ovde tropare pisem. ????,????? ?? ????????? ?? ???? ????,???? ??? ???????? ? ??? ?????????...?????????????,????? ?? ?? ?? ????????????... bu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 13, 2009 Karadjordje,pravo zboris.Otac Ugrin je Ciceronu pisao govore. A vi svi,polazite u Zenski kutak,da se oca naspava. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Август 13, 2009 Пријави Подели Написано Август 13, 2009 Прозивам да дођеш да се "чујемо"!!!! Помаже Бог Брате у Христу! Желим, да Теби, свима на форуму, па и мени најгрешнијем међу вама, Бог Отац дарива спознају у Богу Светом Духу и Љубав у Богу Сину, како би што боље себе преиспитали, још тога научили у дане Поста, а затим Радосно Причестили! Господе Исусе Христе Сине Божији, Помилуј ме грешног!!! П.С. Ако било коме затребам, (мислим коме valjanje od smeha valjanje od smeha valjanje od smeha) још врло кратко сам код сестре Изиде на кафи, јербо радим од 5:30 crvenilo "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 13, 2009 Пријави Подели Написано Август 13, 2009 Иде отац Угрин $утра за Париж...мора да спава..пушти те га љуђи namrsten.gif' class='bbc_emoticon' alt='crvenilo' /> pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Август 14, 2009 Пријави Подели Написано Август 14, 2009 Pomaze Bog draga braco i sestre u Hristu! Mislila sam da nista ne govorim na ovu temu ali evo moram da kazem sta mislim pa i mene 0304_smile4. Evo reci cu pre nego pocne Velikogospojinski Post kod mene (jos 5 sati). Mislim da svi preterujemo sa svojim osudama ne poznajuci pozadinu, osecanja i iskustva ljudi koji stave komentar. Primer nase Izide. Ovde je napadnuta sto tako hvalospevno pise o Ocu Ugrinu...ali ona je puna ljubavi prema svima, ama bas svima, nama... vidite i druge postove gde pise o kliru...uvek sa hvalospevom...pa i o blazeno-pocivsem duhovniku iz manastira Celije (mozda gresim ovde), znaci ne stoje opaske da ona pise tako o O. Ugrinu jedino. Njena pisanja su toliko iskrena i kad ih objasni imaju smisla ili se to meni samo cini. Nije tako samo sa njom pa i nasa Lazarica, Meda i da ne nabrajam sada dalje...da mi je steci samo deo ljubavi koju oni ovde svedoce...pa gde bi mi bio kraj.... 0304_smile4 Nije to samo na ovom topiku nego i na drugim ovih dana...cak nisam ni citala nista par dana misleci da ce i ovde poceti sa uvredama i prepirkama ali evo pocinje post pa se nadam da cemo se uzdrzavati od ovakvih komentara. Prastajte meni gresnoj! 8084.gif My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 14, 2009 Пријави Подели Написано Август 14, 2009 Jerej U. Popović je odsutanDo njegovog povratka tema ostaje zaključana Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 ???? ??? ?? ?? ????? ???????.??? ??? ???????? ????? ??? ?????? ????? ??????? ????????? ?? ?? ????? ?????? ????? ? ??? ??????.? ???????? ? ??????? ????? ???? ??? ????? ??????? ??? ????????? ?? ?? ????? ????????????? ? ???? ????????? ????? ? ?????????.Da totalno si u pravu...za coveka koji nije imao uspeha kod zenskog roda, sigurno ce mu pomoci verski fanatizam :cheesy2: 0110_hahaha 0110_hahaha 0202_238, pa da tu trazi utehu..... smej.gifNe budi komican, ovakvih stvari kao sto su tvoja zadnja dva posta nema ni u Alan Fordu.... 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука