Jump to content

Блиски сусрети у Барајеву са присталицама Артемија

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pa eto ja bih čisto hteo okusit sreću junačku klapklap Pa dako mi upali :) a bratio nećemo se svađat zbog nje ima je dovoljno za sve nas  0203_cool 1405_love crvenilo :bla: :bla: :bla: dada dada smej.gif :group111: 0442_feel 0442_feel 0405_feel 1405_love 1405_love klapklap klapklap crvenilo 319.gif

Подели на овим сајтовима

• Одговори 54
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Где вам је та Фудићка да је ја видим?

Што,да је нећеш позвати у емисију... greengrin

Е да,јел имате благослов,да позовете неког артемита?

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Где вам је та Фудићка да је ја видим?

Што,да је нећеш позвати у емисију... greengrin

Е да,јел имате благослов,да позовете неког артемита?

Не знам... ја могу, ал' нећу.

Него озбиљно, не могу да је нађем, дај да видим...

Подели на овим сајтовима

Мислиш да имаш шансе? Па ти једеш кобасице и играш фудбал, грешниче!

Леле, како уживају у осуђивању. greengrin

Веровали или не, посне кобасице у манастиру Денковац, уочи Велике Госпоине.

Подели на овим сајтовима

Мислиш да имаш шансе? Па ти једеш кобасице и играш фудбал, грешниче!

Леле, како уживају у осуђивању. greengrin

Веровали или не, посне кобасице у манастиру Денковац, уочи Велике Госпоине.

Није поента у томе, него у остајању на нивоу осуђивања. Ја знам да људи као неофити уђу у фазу ревности и осуђивања (не сви нужно, наравно), али то мора да се превазиђе. Ови нису превазишли, зато су ту где и јесу сад.

Подели на овим сајтовима

Ено сад и Жељка "рибају", онај њин вуду му држи предавање.  bliss jeeee

Морам да демантујем те неистине које се тамо на истина је само једна шире о мом лику и делу.

Иако овај човек не иде у албум "ДОНЕЛА ИХ ЗАПАДЊАЧКА РЕКА" јер је најумеренији од свих новотараца и екумениста уредника на ЖРУ - Поукама, морамо да му одговоримо на његову поруку о овој теми,на поменутом форуму.

Заправо заиста ме је донела западњачка река. Мама ме је донела у стомаку из Аустрије у Србију те се ту родих, може ли се рећи да ме није донела са запада ?

Жељко Ињац је крајишник из Црног Луга из Босанског Грахова коме је све јасно и који је свестан да је све труло у Епархији Бачкој, и да је линч владике Артемија само политичка намештаљка и обрачун са неистомиљеницима.

Тачније рођен сам у Новом Саду одмах по доласку из Аустрије, и то чисто због српског држављанства.

Нисам свестан да је све труло у епартији Бачкој.

Да , тачно је да мислим да је м.Артемије жртва политичке ујдурме , али не епископа него американаца и шваба, такође мислим да им је отишао на руку свим својим поступцима.

Жељко рече:

"Ценим да кад би код мене неко на литурђију упао и викао затвори двери ,ил отвори двери , да би га ишћеро из цркве(јер је будала) .

Свакако и даље остајем при томе, не могу да ценим ни једног човека који прекида туђа богослужења. Било да су она секташка или православна или исламска све једно.

Е па брате Жељко, ово није форум Видовдан где си уредник, али вероватно си чуо да ми имамо право ући у НАШЕ ХРАМОВЕ који су градили НАШИ ПРЕЦИ, и викати затвори двери, јер Твоји предпостављени су у непослушности САБОРУ и блаженопочившем патријарху, као и актуелном Патријарху који је то јавно рекао. Ви немате право долазити, и ту сте у праву, на приватан посед јер сте претходно истерали вернике из Цркава који су тражили да ваши предпостављени буду у послушности Сабору.. А што се тиче регистрације, то ћете ви(не ви лично, него СИНОДСКА Црква) морати, када вас угурају у глобалну религију са Папом као првим епископом града Рима, у којој ће СПЦ бити помесна Црква. Видимо се Жељко у НАШИМ Црквама, а ви ћете моћи Иринеја да слушате у Црном Лугу, где ћете моћи да служите литургије какве хоћете, јер су је градили ваши пеци, под условом да вам то допусте преостали Срби Високе Крајине.

Ако смо браћа ...

И ја имам право ући у римокатоличке храмове или у џамије рецимо аја Софију , коју су можда градили моји преци па су временом претворени у туђе Богомоље , свако има право ући где оће, слобода кретања је такође једно од загарантованих права.

Али нико нема право ући у било који храм и викати!

Прво то није културно, друго то смо већ доживљавали и пошто помињете корење четничко , онда би требали знати колико смо ми тог корења осетљиви на улажење  храмове и викање у истима. Верујем да сте свесни тога, али верујем да ваша зла крв у вама само наставља оно што су ваши оци чинили нама четницима.

Двери отворене или затворене није разлог да се омета света божанска литурђија.То може само онај који нема поштовања за светињу.

Мени рецимо никада не би пало на ум да упаднем у нашу цркву где су двери затворене и вичем отвори двери и тиме прекидам литурђију, као што рекох то може само неко помућеног ума или комунистичког наслеђа.

Ја немам претпостављене, ја сам сам свој газда.

А у Цркви се повинујем Цркви и њеном поретку, послушан сам својој Цркви као и сви моји стари што су били и за разлику од вас који то никада нисте били ми смо ти који смо очували веру а не ви и то послушањем а не халабуком, а бранили јесмо народ и цркву ал оружјем а не опет клепетањем језика.

Све остало речено мени у вези +Иринеја , патрије и мојих динараца сматрам глупошћу на коју нема сврхе одговарати.

Дух братијо( ако смо) којим ви дишете , није дух православља нити четништва на које се позивате, то је дух комуњарски и револуционарни, дух вечито бунтовнички и револуциферски.

Дух послушности није издаја него основ вере.

А папи нек се клања кој оће ја немам разлога.

Да , да је видовдан та група би остала без чланова.

Подели на овим сајтовима

Ено сад и Жељка "рибају", онај њин вуду му држи предавање.  whackado

Морам да демантујем те неистине које се тамо на истина је само једна шире о мом лику и делу.

Иако овај човек не иде у албум "ДОНЕЛА ИХ ЗАПАДЊАЧКА РЕКА" јер је најумеренији од свих новотараца и екумениста уредника на ЖРУ - Поукама, морамо да му одговоримо на његову поруку о овој теми,на поменутом форуму.

Заправо заиста ме је донела западњачка река. Мама ме је донела у стомаку из Аустрије у Србију те се ту родих, може ли се рећи да ме није донела са запада ?

Жељко Ињац је крајишник из Црног Луга из Босанског Грахова коме је све јасно и који је свестан да је све труло у Епархији Бачкој, и да је линч владике Артемија само политичка намештаљка и обрачун са неистомиљеницима.

Тачније рођен сам у Новом Саду одмах по доласку из Аустрије, и то чисто због српског држављанства.

Нисам свестан да је све труло у епартији Бачкој.

Да , тачно је да мислим да је м.Артемије жртва политичке ујдурме , али не епископа него американаца и шваба, такође мислим да им је отишао на руку свим својим поступцима.

Жељко рече:

"Ценим да кад би код мене неко на литурђију упао и викао затвори двери ,ил отвори двери , да би га ишћеро из цркве(јер је будала) .

Свакако и даље остајем при томе, не могу да ценим ни једног човека који прекида туђа богослужења. Било да су она секташка или православна или исламска све једно.

Е па брате Жељко, ово није форум Видовдан где си уредник, али вероватно си чуо да ми имамо право ући у НАШЕ ХРАМОВЕ који су градили НАШИ ПРЕЦИ, и викати затвори двери, јер Твоји предпостављени су у непослушности САБОРУ и блаженопочившем патријарху, као и актуелном Патријарху који је то јавно рекао. Ви немате право долазити, и ту сте у праву, на приватан посед јер сте претходно истерали вернике из Цркава који су тражили да ваши предпостављени буду у послушности Сабору.. А што се тиче регистрације, то ћете ви(не ви лично, него СИНОДСКА Црква) морати, када вас угурају у глобалну религију са Папом као првим епископом града Рима, у којој ће СПЦ бити помесна Црква. Видимо се Жељко у НАШИМ Црквама, а ви ћете моћи Иринеја да слушате у Црном Лугу, где ћете моћи да служите литургије какве хоћете, јер су је градили ваши пеци, под условом да вам то допусте преостали Срби Високе Крајине.

Ако смо браћа ...

И ја имам право ући у римокатоличке храмове или у џамије рецимо аја Софију , коју су можда градили моји преци па су временом претворени у туђе Богомоље , свако има право ући где оће, слобода кретања је такође једно од загарантованих права.

Али нико нема право ући у било који храм и викати!

Прво то није културно, друго то смо већ доживљавали и пошто помињете корење четничко , онда би требали знати колико смо ми тог корења осетљиви на улажење  храмове и викање у истима. Верујем да сте свесни тога, али верујем да ваша зла крв у вама само наставља оно што су ваши оци чинили нама четницима.

Двери отворене или затворене није разлог да се омета света божанска литурђија.То може само онај који нема поштовања за светињу.

Мени рецимо никада не би пало на ум да упаднем у нашу цркву где су двери затворене и вичем отвори двери и тиме прекидам литурђију, као што рекох то може само неко помућеног ума или комунистичког наслеђа.

Ја немам претпостављене, ја сам сам свој газда.

А у Цркви се повинујем Цркви и њеном поретку, послушан сам својој Цркви као и сви моји стари што су били и за разлику од вас који то никада нисте били ми смо ти који смо очували веру а не ви и то послушањем а не халабуком, а бранили јесмо народ и цркву ал оружјем а не опет клепетањем језика.

Све остало речено мени у вези +Иринеја , патрије и мојих динараца сматрам глупошћу на коју нема сврхе одговарати.

Дух братијо( ако смо) којим ви дишете , није дух православља нити четништва на које се позивате, то је дух комуњарски и револуционарни, дух вечито бунтовнички и револуциферски.

Дух послушности није издаја него основ вере.

А папи нек се клања кој оће ја немам разлога.

Да , да је видовдан та група би остала без чланова.

greengrin dobar decko bliss jeeee

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...