Jump to content

Блиски сусрети у Барајеву са присталицама Артемија

Оцени ову тему

Препоручена порука

ја им мира не би дао, бродску сирену за маглу би довезо  319.gif :( 0110_hahaha

:cheesy: 0110_hahaha

Изгледа да су те побркали Медо са неким. Пљују по теби, а чини ми се да су ставили погрешну слику. Подсети ме ово на згоду/незгоду +Атанасија (Раките). Каже, написао његов имењак +Атанасије (Јевтић) неки чланак од једној вери из суседства, не баш афирмативно се изражавајући о истој (Таса ко Таса 0110_hahaha). И, чланак изашао у новинама. +Атанасије (Ракита) путовао кроз ту суседну земљу и успут читао наведени чланак. Међутим уз ћланак +Атанасија (Јевтића) ставише новинари грешком слику другог +Атанасија (Раките). Тако, нађе се наш владика ни крив ни дужан у небраном грожђу. :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 54
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Medo,baš im se priviđaš  0110_hahaha  :cheesy: 319.gif :(

E davno se ovako ne nasmejah  0110_hahaha 0110_hahaha

Ala su promašili,ali skroooz  :cheesy2:

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Гости

ја им мира не би дао, бродску сирену за маглу би довезо  :( 0110_hahaha 0110_hahaha

319.gif 0110_hahaha

Изгледа да су те побркали Медо са неким. Пљују по теби, а чини ми се да су ставили погрешну слику. Подсети ме ово на згоду/незгоду +Атанасија (Раките). Каже, написао његов имењак +Атанасије (Јевтић) неки чланак од једној вери из суседства, не баш афирмативно се изражавајући о истој (Таса ко Таса :cheesy2:). И, чланак изашао у новинама. +Атанасије (Ракита) путовао кроз ту суседну земљу и успут читао наведени чланак. Међутим уз ћланак +Атанасија (Јевтића) ставише новинари грешком слику другог +Атанасија (Раките). Тако, нађе се наш владика ни крив ни дужан у небраном грожђу. :cheesy2:

Што ми позната та ствар, само је питање да ли је нешто случајно или намерно  :cheesy:

Подели на овим сајтовима

Ономад им се од +Зизјуласа учинио Артемије, а сад од овог брата (нећемо рећи име, нек погађају)  наш Меда. Сад ће опет оно "знали смо ко је, али нисмо хтели да кажемо".  :cheesy:

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ономад им се од +Зизјуласа учинио Артемије, а сад од овог брата (нећемо рећи име, нек погађају)  наш Меда. Сад ће опет оно "знали смо ко је, али нисмо хтели да кажемо".  :cheesy:

Ма уопште није битно ко је ко, важно је да се пљује и прети. Ако нема коме да прете, онда се прети женама као што то поједине веома бучне присталице и интернет ревнитељи и бранитељи раде. Знају они ко су, одмах се огласе на њиховим страницама када то поменем.
Подели на овим сајтовима

а то ти ђаволе смета  319.gif :( 0110_hahaha

мора да сам неког изнервирао са упорним помињањем светог Никодима Светогорца и редовним причешћивањем, ал ова сирена их је преплашила јер су укапирали да им ђаво неће моћи ништа да шапне у мислима - јер их неће чути од силне буке 0110_hahaha 0110_hahaha :cheesy2:

ја ћу да се молим светом Никодиму Светогорцу да крену редовно да се причешћују, ал на правом месту  :cheesy:

Подели на овим сајтовима

Хе ,и ја добих претњу од артемита... girl_jumping

Буди добар да не будеш модар, каже наша српска народна пословица.

Поред тога,сврстан сам у гилиптере и клипане,плус што  ми замерају на кобајама од соје... algabacaju

Ево цео текст:

Е па Београдски гилиптеру да би се "блиски сусрели" мораш доћи у Барајево да те неко сусретне, а онда можеш свима да причаш како те је тај СУСРО!

Ако ову двојицу или сличне њима, видите на приватном поседу, хришћански их фино замолите да ако неће да присуствују Богослужењу, да напусте приватни посед, а ако вас после треће молитве не послушају, имате право да их такве клипане ухватите за уво и избаците из порте.

Имајте на уму, да су то наша браћа Срби, и да не будете груби.

По којим канонима је ово чупање за уши и избацивање из порте након треће молитве? Ценим да они раде све по канонима, па ме занима је ли и ово по канону bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

Ценим да кад би код мене неко на литурђију упао и викао затвори двери ,ил  отвори двери , да би га ишћеро из цркве(јер је будала) .

Слобода вере је загарантована уставом државнијем, тако да нити је њима нужно да долазе нама нити је нама нужно одлазити њима, нек се свако држи своје цркве и своје вере и мирна Бачка и немам ништа против да они имају своје службе и своје попе и своје церква, та имају јих и акакијевци и јеховисти и други.

Једино што би им било паметно да се региструју па да их полиција не може рашћеривати , а овако ко хим је крив што праве јавне скупове а нису регистровани за то.

Подели на овим сајтовима

Ено сад и Жељка "рибају", онај њин вуду му држи предавање.  tuzansmajli8904

Све ми се чини,да је твоја фотка следећа,бата Ацо.... tuzansmajli8904

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...