Jump to content

Да ли удржење "Атеисти Србије" прелазе границе закона Републике Србије?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

71055_48767957782_3920789_n.jpg

У наставку вам преносим извод са фејбук разговора (линк) г. Александра Милојкова, православног теолога са оснивачем удружења "Атеисти Србије" г. Андрејом Шреком:

http://www.facebook.com/aleksandar.milojkov/posts/177844932266280

Подели на овим сајтовима

videla sam to...strasno kao rec ne moze da opise tu mrznju koja je u tim recima... 1405_love poljubac poljubac

prstgore stadaradim poljupcic...ta njihova gordost me mnogo nervira...

Подели на овим сајтовима

Ne razumijem što se sad odjednom toliko uzbuđujete oko "pristojnih i uljudnih" drugova i drugarica bezbožnika, nije mi jasno u čemu oni sad prekoračuju granice zakona konkretno! Vi se iščuđavate "civiliziranim" drugovima i drugaricama bezbožnicima koji su procentualno najbolje iškolovani sloj stanovništva u Srbiji i svi većinom fakultetski i visokoškolski obrazovani jer su se školovali prioritetno kao takvi, prije im se govorilo SKOJ-evci, komunistička omladina i juniorski politički kadar u bivšoj Jugopslaviji iz državne "kasice" a ne iz svog džepa, naravno. A kad ja bezuspješno na FB upozoravam na 1000 puta opasnije, brutalnije i ostrašćenije neopagane i sataniste koji za samo par godina će biti u Srbiji masovniji od tih takvih ateista nitko za to ne haje ni za prebijeni groš.

http://www.facebook.com/group.php?gid=265788291210&v=wall

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=114201308636491&set=a.114200321969923.17235.100001398685252&theater

Подели на овим сајтовима

Ne razumijem što se sad odjednom toliko uzbuđujete oko "pristojnih i uljudnih" drugova i drugarica bezbožnika, nije mi jasno u čemu oni sad prekoračuju granice zakona konkretno! Vi se iščuđavate "civiliziranim" drugovima i drugaricama bezbožnicima koji su procentualno najbolje iškolovani sloj stanovništva u Srbiji i svi većinom fakeultetski obrazovani jer su se školovali u bivšoj Jugopslaviji za državvne parice a ne iz svog džepa, naravno. A kad ja bezuspješno na FB upozoravam na 1000 puta opasnije, brutalnije i ostrašćenije neopagane i sataniste koji za samo par godina će biti u Srbiji masovniji od tih takvih ateista nitko za to ne haje ni za prebijeni groš.

http://www.facebook.com/group.php?gid=265788291210&v=wall

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=114201308636491&set=a.114200321969923.17235.100001398685252&theater

Pa Ateisti Srbije upravo stoje iza tih fejsbuk grupa
Подели на овим сајтовима

71055_48767957782_3920789_n.jpg

У наставку вам преносим извод са фејбук разговора (линк) г. Александра Милојкова, православног теолога са оснивачем удружења "Атеисти Србије" г. Андрејом Шреком:

http://www.facebook.com/aleksandar.milojkov/posts/177844932266280

Pise da je trenutno nedostupno
Подели на овим сајтовима

Најгора је последња реченица. Дакле, организујем нешто и окупљам људе, а онда сам одговорна само за своје поступке. Баш згодно. Један политичар у једној страној земљи позивао је путем радија на покољ над припадницима другог народа. Значи ли то да он није одговоран за покољ који је потом уследио јер он сам није никога убио? Ово је можда драстичан пример, али мислим да, ако јавно иступамо и организујемо рад неког удружења морамо бити и одговорни за то кога примамо у то удружење и морамо санкционисати неприхватљива понашања. У противном се слажемо са лошим поступцима наших чланова.

Подели на овим сајтовима

Ja to pratim, iza rodnovjernih grupa ne stoje ateisti već nadnarodni rodnovjerno-fašistoidni/nacistoidni lobi.

Naravno da i ateisti tu imaju djelomično upetljane prste ali ni izdaleka nisu tako ostrašćeni kao ovi neopagani.

Ali se trude okrenuti vodu na svoj mlin, kad nisu ni orali ni kopali, a već to imaju gotovo - situavcija je upravo obrnuta.

Подели на овим сајтовима

Ovo je protivustavno i protuzakonito!

Poziv na masovni pokolj hrišćana u Srbiji!

Zašto niko od vas u Srbiji ne reaguje?

Ni Crkva ni političari ni građani - hrišćani!

Pogrom

Čas je sada, o majko

Da konačno prozboriš ti

Kroz sinove tvoje časne

Poruke kralja pronesi

Da istini kobnoj ližemo skute

Nek krvavo zausti reči bolne i krute

Što boleće silno onog što pljunu

Večnosti tame, paganske pute!

Rane su matero tvoje duboke

Vekovi gnojni leže u njima

Smrad ih opseda grozni

A kršteni smrad se zove!

Mleko gorčine kojim dojila ti si

Ogavnim grlima gutaše

Ne, ne beše im dovoljno

Grudi ti tvoje iščupaše

Zatrimo svaki kršteni trag

Uništimo svetlost što slabost

Im poji, ne dajmo drevnost našu

O majko, zakleto sinovi tvoji!

Zatrimo svaki kršteni trag

Zgromimo svetlost što u laži stoji

Jedino drevna matero ti si

Slave te sinovi tvoji

Strah nek' bude im jedina nada

Smrt i bol siguran dom

U trenu kad gordo zaustiš majko

U poslednjem govoru tvom!

Подели на овим сајтовима

taj sto je smislio tu "pesmu" je bolestan

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Колико ли заблуделе деце има. Још и песму неко написа. Како смо тако децу запустили па су овако дезорјентисана. Страшно.

Tačno, ja kad sam to vidio odmah sam odlučio doći na neki od pravoslavnih Foruma da vidim postoji li kod vas još uopšte hrišćanstvo u Srbiji u realnosti i hrišćanska Crkva koja zaista na "terenu" i djeluje i koliko je jaka (slaba)! Inače se tom problematikom bavim u sklopu panslavizma a ja tamo potporujem ćirilometodsku hrišćansku panslavističku tradiciju. Kako ne bi bili pregaženi u ugušeni tom fašističko-nacističkom najezdom i neopoganštinom mi svi hrišćani Sloveni zajedno i pravoslavni i katolici i protestanti! A to je i moj glavni razlog djelovanja na ovom Forumu jer tomu se možemo ubranit u budućnosti samo svi hrišćani zajedno. Ili svi prropasti! Radi toga i toliko radim na tom "ekumenisanju" koje kako vidim ovdje mnogima ide na živce!

Подели на овим сајтовима

Čak sam već i na više mjesta postavio i ovdje tu pjesmu i opet stalno iznova objašnjavo šta ja tu radim i zašto sam ustvari ovdje ali kad sam vidio da se o to niko ništa ne zanima počeo sam skoro gubit nadu da ću išta s tim ikada uspjet na ovom Forumu! Zato sam barem tu "krasnu emotivnu  pesmicu" tako ofarbao, boldovao i predimenzirao slova!

Valjda je sad konačno bolje vidjet!

:)

Подели на овим сајтовима

Jednom vašem svešteniku (nije važno kojem, mnogi od vas ga lično poznaju) sam dao vrlo tačne informacije o kojim ljudima se to radi, poimence i zamolio ga da provjeri tu tamo situaciju NA TERENU, jer ja ne mogu vjerovati da tamo ne postoji nikakva crkva ili hram, nikakva hrišćanska pravoslavna opština, parohija, dakle Crkva s velikim C, nikakvi vjernici pravoslavci. A to daleko prije nego što sam se odlučio učlaniti na ovaj vaš Forum. Pošto se radi sve o mladim ljudima i o provincijskom malom mjestu zamolio sam ga da napravi moralni "pritisak" na njihove familije jer svi oni to tako čine i ponašaju se pod pretpostavkom da o tom ti njihovi najbliži, baka, djed, otac, majka, stric, ujak, tetka itd. pošto s internetom i računarskom tehnikom nemaju blage veze i ništa ne znaju pa da za to njihovo glupiranje na FB neće nikada saznati.

A vjerovatno s njima slave normalno zajedno i dalje sve hrišćanske slave i svece, Božić, Vaskrs, svetiteljsku slavu. Mnogi ti takvi njihovi rođaci bi ih se najvjerovatnije stvarno odrekli da za to znaju! I sigurno im mnogi vlasnici kafana tamo gdje provode po cijele dane čak ne bi htjeli prodati ni pиvo a kamo li šta drugo kad bi za to isto tako saznali, bojkotirali bi ih!

Dakle postoje efektni načini kako učiniti moralni i psihološki natlak i na takve tamo gdje je to opravdano i drugačije to nejde!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...