Jump to content

GoGoBook

Оцени ову тему

Препоручена порука

http://www.gogobook.com/

U eri digitalne fotografije, GoGoBook vam nudi proveren način da svoje uspomene čuvate u trajnom i lako dostupnom obliku. Koristeći ovaj user-friendly foto servis, od svojih najdražih slika možete napraviti upečatljive, profesionalno odštampane foto knjige koje će slikovito ispričati vaše životne priče.

GoGoBook softver ne zahteva napredno poznavanje rada u grafičkim programima ili obrade fotografije. Umesto toga, korisnik može prosto da prati unapred definisane korake i bira opcije koje najviše odgovaraju sadržaju njegove foto knjige.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

dobar decko

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...