Jump to content

Блиц - Папа не долази у Србију

Оцени ову тему

Препоручена порука

selam-smajli

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 37
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Patrijaršija u Moskvi...  da to ne treba da bude u Srbiji.

Од тога би само добили на значају,

и Србија би имала само користи од тога.

Oво ће бити катастрофа за артемијевце, они су највише причали о папи и његовом доласку.

Далеко је то од неке катастрофе за секту артемијеваца.

Чак напротив. Недолазак папе могу они да прикажу и као наводну ,,тековину своје херојске борбе".

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Fiksiranje u Rusiju je posledica narodne nezrelosti.. Mislim, Srbija je starija od Rusije, tako da šta ima da se Srbija poklanja Rusiji? Jeste Rusija danas veća i moćnija, ali nezavisno od toga mi smo Srbi stariji od Rusa. I još dolazi da je "slovenski apostol" i prvi "slovenski episkop", sv. Metodije (sv. braća Kiril i Metodije), bio episkop Srbije i stolovao je u Sremskoj Mitrovici koja je tad bila što je danas Beograd, nije stolovao u Moskvi i Sankt Petersburgu... Gde vam je ponos, Srbi? Ko, pak, želi da bude Rus, neka pakuje kofer i preseli se u Rusiju, jer Srbija je Srbija, nije Rusija.

Ja lepo rekoh, SPC se ponaša kao da je mitropolija RPC...

Подели на овим сајтовима

Gde vam je ponos, Srbi?

Naravno, kad ovo isto kazes bratu Dragom glede uticaja Zapada na ovim prostorima, onda on vrlo lako nadje `iljadu apologija da bi to svakako opravdao... мајкл

Inace, boli me uvo i za Istok i za Zapad u tom rivalitetskom smislu, ali ne mogu da ne nabodem ovakvu ociglednu dvolicnost... to je bio cist penal... pravopop

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Gde vam je ponos, Srbi?

Naravno, kad ovo isto kazes bratu Dragom glede uticaja Zapada na ovim prostorima, onda on vrlo lako nadje `iljadu apologija da bi to svakako opravdao... greengrin

Inace, boli me uvo i za Istok i za Zapad u tom rivalitetskom smislu, ali ne mogu da ne nabodem ovakvu ociglednu dvolicnost... to je bio cist penal... pravopop

мајкл

Подели на овим сајтовима

И тако што би рекли - МНОГО БУКЕ НИ ОКО ЧЕГА  0205_whistling

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Da, to sam zaboravio, a to je veoma bitno sta neko vozi, posebno zato sto sa ficom i ostalim malim autima ne primaju u Carstvo... 0205_whistling

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ako imamo novac za mečke, imaćemo i novac za nove, lepe crkve, i za manastire, i da pomažemo siromašnima, bolesnima i gladnima... Nije problem u tome što se ima, nego šta se sa tim, što se ima, radi.

;) facenew22222222 facenew22222222

Hellelujah!  Hallelujah!  Hallelujah!

:cheesy2:

Konačno pravo hrišćansko slovoslovlje koje nije ni kapitalizam ni komunizam!

facenew22222222

Blago tebi Dragi...

Hrvatski rječnici - Wikipedija

Bartul Kašić - Slovoslovlje dalmatinsko-talijansko.

Navjerojatnije svojevrsnim obratom Vrančićevog rječnika. 1603.

Jérôme Megister - Trésors polyglottes, ...

http://hr.wikipedia.org/wiki/Hrvatski_rje%C4%8Dnici

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...