предање-мс Написано Април 6, 2011 Пријави Подели Написано Април 6, 2011 Хиландарски путокази - комплетна библиотека (55 књига) Библиотека "Хиландарски путокази" садржи 55 књига међу којима готово сва најважнија дела православне светоотачке литературе као што су: "Добротољубље" (у 5 томова), "Лествица", "Духовно руковођење", "Казивања једног боготражитеља", "Старац Силуан", "Среафим Саровски", "Мој живот у Христу" ... Цена комплета је око 24.000 дин; са попустом на нашем форуму (скоро 40%) комплет од 55 књига сада можете да набавите за само 15.000 дин. "Ако нађеш негде нешто из дела светих Отаца а немаш хартије, запиши то на одећи својој" (свети Атанасије Велики, архиепископ Александријски) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gnurf Написано Април 6, 2011 Пријави Подели Написано Април 6, 2011 Хиландарски путокази - комплетна библиотека (55 књига) Библиотека "Хиландарски путокази" садржи 55 књига међу којима готово сва најважнија дела православне светоотачке литературе као што су: "Добротољубље" (у 5 томова), "Лествица", "Духовно руковођење", "Казивања једног боготражитеља", "Старац Силуан", "Среафим Саровски", "Мој живот у Христу" ... Цена комплета је око 24.000 дин; са попустом на нашем форуму (скоро 40%) комплет од 55 књига сада можете да набавите за само 15.000 дин. čuo sam da nema vise pojedinacno da se kupe te hilandarske knjige, samo komplet.. šteta, dosta nas ima puno knjiga iz te edicije al ako nam zafali neki naslov nećemo sigurno kupovati komplet!? možda da kupimo svi zajedno jedan Κομπλετ a ovde neko stavi spisak svih knjiga pa rezervišemo kome šta treba..? 4chsmu1 al prvo da proverimo da li možda još ima pojedinačno da se kupe knjige.. tko leti vrijedi tko vrijedi leti tko ne leti ne vrijedi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 6, 2011 Да ли може на рате? Младене, напиши и то ако је могуће, мислим да би многи узели овај комплет али ретко ко има да искешира 15,000 па макар било и са попустом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 6, 2011 Пријави Подели Написано Април 6, 2011 Tacno tako, ja mogu samo ako moze na rate, drukcije nema sanse, a ovo je odlicna prilika da sve odjednom pribavim... I bilo bi dobro da se ovde postavi spisak sta sve sadrzi komplet, cisto radi preglednosti, ja od tih knjiga imam tek nekoliko... Milos Milenkovic је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 6, 2011 ekstra било prstgore ако би могло у ратама 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gnurf Написано Април 6, 2011 Пријави Подели Написано Април 6, 2011 Tacno tako, ja mogu samo ako moze na rate, drukcije nema sanse, a ovo je odlicna prilika da sve odjednom pribavim... I bilo bi dobro da se ovde postavi spisak sta sve sadrzi komplet, cisto radi preglednosti, ja od tih knjiga imam tek nekoliko... ево ти списак http://www.hilandar.org/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=49&Itemid=90 tko leti vrijedi tko vrijedi leti tko ne leti ne vrijedi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 6, 2011 Пријави Подели Написано Април 6, 2011 Do kad vazi ova ponuda??? omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 6, 2011 Пријави Подели Написано Април 6, 2011 Врло занимљиво, дајте детаље... 0442_feel о куповини на рате... 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
предање-мс Написано Април 6, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 6, 2011 Покушаћу да укратко одговорим на сва питања редом. 1. Што се тиче куповине појединачних књига, неколико наслова је заиста распродато и нема их више у понуди. Ја лично код куће имам комплет који сакупљам од 1994. када су ове књиге почеле да излазе, и фале ми 2 или 3 наслова, али не могу да их набавим. Наравно да не могу да купим комплет због те 2 или 3 књиге. 2. На жалост, не може на рате (рате и попуст се међусобно искључују – или једно или друго). 3. Списак наслова: да, то је то - http://www.hilandar.org/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=49&Itemid=90 – с тим што на овом списку на сајту нису наведена 2 последња објављена наслова: 54. Манзаридис "Православни духовни живот" и 55. Митрополит Амфилохије "Светлост Христова просвећује све". Ово је стварно повољна прилика за некога ко располаже са 15.000. Не знам колико комплета има, али претпостављам да их нема много. Лично сам спреман да ходам неколико година у истим, старим ципелама од 25 евра, али ћу да дам 150 евра за једну књигу, ако ми је заиста потребна (толико ме је наиме коштао Лидл-Скотов "Старогрчко-Енглески речник" који сам поручио из Америке, не рачунајући поштарину). Младен "Ако нађеш негде нешто из дела светих Отаца а немаш хартије, запиши то на одећи својој" (свети Атанасије Велики, архиепископ Александријски) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
danodi Написано Април 6, 2011 Пријави Подели Написано Април 6, 2011 do kada vazi ponuda? zainteresovana .Bogorodica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
предање-мс Написано Април 6, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 6, 2011 Понуда важи док год Хиландарци имају комплете књига на располагању, односно, док год буду спремни да их дају по овој цени. "Ако нађеш негде нешто из дела светих Отаца а немаш хартије, запиши то на одећи својој" (свети Атанасије Велики, архиепископ Александријски) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 6, 2011 Пријави Подели Написано Април 6, 2011 @Predanje Ja hodam u starim cipelama, ali 150e sad nemam... 4chsmu1 a knjige bih bas voleo da imam... resenje? pravopop "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Април 6, 2011 Пријави Подели Написано Април 6, 2011 Па молим вас дајте информацију како може у ратама па макар и по цени од 24000 динара ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 6, 2011 Књиге наручујете директно преко г. Младена Станковића, нашег модератора и чувеног преводиоца. Сва питања можете постављати овде. П.С. Имам неких 30-ак књига хиландарских издања, али ово је заиста права понуда. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 6, 2011 Пријави Подели Написано Април 6, 2011 @Predanje Ja hodam u starim cipelama, ali 150e sad nemam... 1340_womens a knjige bih bas voleo da imam... resenje? womens И ја исто кажем, Оби, умеш да тргујеш, а и ја... ПС. идем у папучама од 500.д. преко целе године... 1340_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука