DYNABLASTER Написано Април 6, 2011 Пријави Подели Написано Април 6, 2011 do sad sam se bavio auto ozvucenjima, a sad prelazim na pravu stvar, tj klepanje kome hifi kutijaaaaaa! leteti za sada mi se svi dizajnovi baziraju na sirokopojasnim zvucnicima, jer je snjima lakse raditi nego klasican 2 ili 3Way, al ne samo zbog toga calabrc , nego zato sto imaju neku magiju zvuka 3D, ne moze bas lako da se opise, uglavnom, sa dobrim sirokopojasnima, cela soba se pretvara u binu 29dz8zk evo kako, prvo ih istripujem u Photoshopu, pa se ondak bacam na deljanje :bla: skoro osmisljene Chocolateeeeeeee 29dz8zk imam zvucnike, imam furnir i ostali materijal a, uh treba mi jos... bez alata nema zanataaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa bleh.gif' class='bbc_emoticon' alt='ekstra' /> a videcu oce li oko zvucnika biti zlato tj alu-folija ili cu jednostavno to da odradim od aluminijuma, al poenta je da sto vise bude cokoladasto, a takodje cu pravim i cokoladnu policu za pojacala itd --------------------------------------------------------------------------------------------------------- a sledeci projekat ce najverovatnije biti Sonic Beamers-i, nisam ih jos poceo u PS al imam na papiru --------------------------------------------------------------------------------------------------------- a posle toga na tapetu su: -The Portals nemam jos jasnu viziju, ali sirokopojasni ide u kuglu od drveta sa nekom osnovom, videcu ---------------------------------- -Cybershogun(ovde ne moze bas svako da razazna sta je zvucna kutija, to je ono malo desno od membrane sirokopojasnog zvucnika Cantare, i bice ustvari velika podnostojeca i mocna, a ovo je sad bzvze skica samo i bice izmena) ---------------------------------- -Evolver (bice fora da su zvucnici kao evoluirali od drveta, zadnja strana zvucnika ce biti od debla sa sve korom) --------------------------------- -Black Golds(crna + pravo zlato- folija papiritji- to je jeftino sad moze se kupi, a neki dekadentni cak jedu tj stavljaju u vocne salate kao ukras pa pojedu lol ) drajver koji vodi glavnu pesmu takodje treba helper supertweeter, a jedna firma pravi ih bas od zlata, tj kalota je poskropljena pravim zlatom, evo ovaj, iako huh nije bas jeftin aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pa samo ime kaze Supravox, a da ne pricam tek o Veravox kolko se ti cene 1405_love a ima isto od zlata nesto jeftiniji https://www.madisound.com/store/product_info.php?products_id=8484 ---------------------------------- -Behemot, Levijatan, Ziz (ovi ce biti poseban trip i za sad vr' ideje i izvedbe, ali dizajn za behemota jos nisam smislio iako za njega vec imam zvucnik, ide, naravno- sirokopojasni, Audio Nirvana Super 10" http://img11.imageshack.us/img11/9277/imgp3838.jpg uglavnom bice mrga i u kutiju idu jos po dve 15ke wooferi) evo da otprilike steknete utisak kako Audio Nirvana zvuci, na klipu je manji tj 8" i bez dodatnih bassova itd. Edit; huh umalo da zaboravim isto sledeci projekat, zove se MOONBEAM i bice trip, izgledace kao neko robot vozilo sa meseca sa sve gusenicama, a mozda ga i zaprasim malo sa mesecevom prasinom 29dz8zk, potrebne zvucnike sam skoro sve skupio! fale mi samo jos dva mini bassa i cetiri pasivne membrane, komplet ce biti alu i srebrn, a bice i malo gume i koja lampica eheeeej ime i dizajn su mi pali na pamet dok sam se cudio kako mali Tang Band sirokopojasni sa najnovijom tehnologijom flat membrane svira ovo 4chsmu1 : probo sam ga u orginal kutiji 29dz8zk a oni beli krem u pozadini su japanski sirokopojasni Coral u mint stanju a proizvedeni 70ih godina(imam ukupno dva para i to mozda i jedinih u ovom stanju u Evropi hehe ) kako oni pevaju to je neopisivo, i mogu vam reci da zvucnici nesto i nisu napredovali od tada Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 7, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 7, 2011 apdejt! Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука