Jump to content

Врућина

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости
Guest Светлана

Само кад помислим да треба ићи у центар Атине презнојавам се, ал не од врућине. Ми смо мало изван, али је то "мало изван" спашавајуће.

Најискреније препоручујем свима да избегавају Атину лети.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • Гости

А да ли се и ту, као код нас мери температура у шуми  0202_238. Наиме, метеоролошка станица, одакле се објављује званично мерење температуре, налази се у Кошутњачкој шуми, близу мене. Дакле кућица за мерење је у хладовини, на метар од земље...При томе, у Кошутњаку је увек који степен ниже. И онда одеш у центар, видиш тај податак и смешно је. Често људи ставе термометар на терасу, или близу асфалта...ту је негде 40-45, а и више... Како ту стоје ствари са мерењем или је влажност ваздуха висока?

Подели на овим сајтовима

???? ??? ???????? ?? ????? ??? ? ?????? ????? ??????????? ??, ?? ?? ?? ???????. ?? ??? ???? ?????, ??? ?? ?? "???? ?????" ???????????.

???????????? ???????????? ????? ?? ?????????? ????? ????.

??? ?? ????? ??????. ????? ?? ?? ??????????. ??? ????? ?????????? ????? ????? ?????? ?? ???? ?? ????? ?? ??????????? ? ????????, ? ?? ?? ??????. srecan  ?? ????? ?? ???????? ???? ???????? ???????? ?????? ?? ? ???????? ???????? ???? ?????? ??????? ???? ??? ?? ????. ? ?????? ??? ?????????. ?????? ?? ?? ? ????? ??????.

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Па ваљда та влажност мало ублажава врућину?

Не, већ отежава знојење, а тело се само тиме освежује. Баш поред мора температура је увек 2-3 степена нижа. На срећу често пирка ветар и ублажава врућину. Али што се тиче Атине, ваздух је загађен, зграде су збијене, свуда је цемент, зеленила има врло мало, еркондишн су свуда упаљени а то значи да и они избацују врућ ваздух напоље из просторија које хладе.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...