Гости Guest Светлана Написано Мај 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2009 Како је код вас? Мислим, било у којој земљи или континенту да сте. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Мај 26, 2009 Пријави Подели Написано Мај 26, 2009 Па овде у Јагодини је данас вруће. Ових дана било онако. Али, видећемо како ће бити. Мене нервира што морам по Сунцу да идем до града данас. АААААххх.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Мај 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2009 Само кад помислим да треба ићи у центар Атине презнојавам се, ал не од врућине. Ми смо мало изван, али је то "мало изван" спашавајуће. Најискреније препоручујем свима да избегавају Атину лети. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Јун 7, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2009 34 °C ових дана, али то се у Грчкој не сматра врућином. Тек од 38 степени и више биће врућина. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Август 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 19, 2009 А да ли се и ту, као код нас мери температура у шуми 0202_238. Наиме, метеоролошка станица, одакле се објављује званично мерење температуре, налази се у Кошутњачкој шуми, близу мене. Дакле кућица за мерење је у хладовини, на метар од земље...При томе, у Кошутњаку је увек који степен ниже. И онда одеш у центар, видиш тај податак и смешно је. Често људи ставе термометар на терасу, или близу асфалта...ту је негде 40-45, а и више... Како ту стоје ствари са мерењем или је влажност ваздуха висока? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Август 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 20, 2009 Увек се мери у хладу. Влажност ваздуха јесте висока због близине мора. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Август 20, 2009 Пријави Подели Написано Август 20, 2009 ???? ??? ???????? ?? ????? ??? ? ?????? ????? ??????????? ??, ?? ?? ?? ???????. ?? ??? ???? ?????, ??? ?? ?? "???? ?????" ???????????. ???????????? ???????????? ????? ?? ?????????? ????? ????. ??? ?? ????? ??????. ????? ?? ?? ??????????. ??? ????? ?????????? ????? ????? ?????? ?? ???? ?? ????? ?? ??????????? ? ????????, ? ?? ?? ??????. srecan ?? ????? ?? ???????? ???? ???????? ???????? ?????? ?? ? ???????? ???????? ???? ?????? ??????? ???? ??? ?? ????. ? ?????? ??? ?????????. ?????? ?? ?? ? ????? ??????. ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Август 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 20, 2009 Па ваљда та влажност мало ублажава врућину? Не, већ отежава знојење, а тело се само тиме освежује. Баш поред мора температура је увек 2-3 степена нижа. На срећу често пирка ветар и ублажава врућину. Али што се тиче Атине, ваздух је загађен, зграде су збијене, свуда је цемент, зеленила има врло мало, еркондишн су свуда упаљени а то значи да и они избацују врућ ваздух напоље из просторија које хладе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука