Jump to content

Непризната Македонска православна црква

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ivane Cvetkovicu, nije u redu da obavljate pisma koja sum vam ispracena na e-mail. Zato i taj mail postoji, da to ostane medju te dve osobe, a vi ste to objavili na forumu i dali e-mail adresu da je svi vide. dali smatrate da je to u redu ili je ipak covecnije da to pismo uklonite, ako ste pravi hriscanin?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 368
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Vidim da ste poceli razgovor pre oko dve sedmice o necemu sto se dobro razumete. ovo je sajt Zive Reci Utehe i vidim da utehe ima pa zato sam se i ja pretstavila. Ljudi, kako ljudi pricaju na forume, blogove, FB, tweeter, i t.d. na sve moguce na internetu i za sve su upuceni, pa tako i za Pravoslavlje pa daju komentare i osudjuju ljude do mile volje. Tako je, bela povrsina trpi sve, pa mozete pisati koliko vam je volje. Ali dali ste sigurni da sve to sto pricate je istina, ili samo onako pricate, posto vasi su izvori direktni i sve nonsalantno znate, ali stvarno sve.

Ima razlike kad neko govori o necemu i daje fotografije koje potvrdzuju ono o cemu se govori, a ovako vi samo tracite prazne reci. Kako je moguce da znate sve svestenike u celom svetu pa rangirate one koji su pravi i oni koji nisu. Pitam vas sve: dali vi volite svog Patrijarha Irineja koji je trcecim korakom, odmah nakon sto je bio proglasen za patrijarha, posao u Austriju da se sastane sa rimokatolicima? Sta ti silni vladici traze kod pape i mu ljube ruke? Sta se dogovaraju sa ruskog mitropolita Ilariona koji se bori za ekumenizam i ljubi papsku ruku, ovi srpski vladici se sastaju sa njim. Sta traze te vladike sa papom? Da mu ljube ruke? Ima fotografija kolko hoces koji tvrde sve to. I vi se plasite da poljubite nekom vladiki koji je protiv tog ekumenizma da mu poljubite ruku, a trcite da poljubite ovim ekumenistima koji trce za papom.

Vi mozete da se smejete koliko hocete, ali pitajte se dali ste u pravu i dali ste na pravom putu?

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Kazes da svako ko se naziva Istinska Pravoslavna Crkva je prevarant, ja te pitam sta su ovi koji ljube papsku ruku i traze blagoslov od eretika? to mi objasni i ako nesto znas vise i tvrdis da je neko lazov, ti potvrdi to faktom, slikom ili bilo sto.

Trla baba lan...

A ako te bas iskreno zanima, potrazi po forumu, puno se do sada o ovakvim stvarima pisalo, pa citaj... mozda nesto i naucis...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ivane Cvetkovicu, nije u redu da obavljate pisma koja sum vam ispracena na e-mail. Zato i taj mail postoji, da to ostane medju te dve osobe, a vi ste to objavili na forumu i dali e-mail adresu da je svi vide. dali smatrate da je to u redu ili je ipak covecnije da to pismo uklonite, ako ste pravi hriscanin?

A ko si ti da mu kazes sta ce da uradi sa svojom postom? Jel to neka diktatura proletarijata? grin.gif

Подели на овим сајтовима

• Гости

Мејл је послан Администрацији и Админисрација има приступ овом сервису. На нама је да ли неко писмо да објавимо или не, мислимо да је ово вредно пажње као и ово друго:

о чему ти пишеш,шта и кога ти представљаш,можеш ли да твоју страницу преведеш на енглеском?

ако си ти прави верник како се и представљаш што нападаш људе које никад ниси срео и о њима пишеш оно које о тим људима незнаш.

товја вера те то не учи,а ти си свештеник о свештенику пишеш да није свештеник,а ко си ти и шта си ти.?

ти се требаш стидети твоје мантије,и цркве у којој се налазиш ти си недостојан и лажан представник Господа.ја и многи самном поѕнајемо много лепо лика о коме ти пишеш лажне увреде,иако си на интернету ми ѕнамо како да се на интернету понашамо са таквима као ти.стидисе лажове

Нешто ми је познат оавј начин писања, није ли ово "архиепископ" лично? МОгу ли да очекујем наставак телефонских малтретирања од стране "архиепископа"?

Видите госпођо Луиза, ја ћу да браним ставове наше Свете Цркве и људима показивати чега треба да се чувају и пазе јер на интернету вребају разни преваранти и вукови у јагњећим кожама. Нажалост, Артемије је са својим монасима само подршка расколницима и осталим квази-зилотима. Но, то је и за очекивати. Уосталом, сада је слика много јаснија за оне који нису упознати шта се дешава "испод жита" и ко су ти тзв. бранитељи Светог Предања. Ко све није стао да руши јединство Свете Цркве. Артемије је само повод да се јаве разни и разни лажи-учитељи али и да се пројави истина о Цркви.

Уместо да добро размислите о речима светог Кипријана Картагинског да ни крв мученичка не може опрати грех раскола, ви дубље и дубље тонете. Знате шта је то? Неверовање у Бога господо. Невера да Цркву води сам Господ Исус Христос.

Подели на овим сајтовима

Уместо да добро размислите о речима светог Кипријана Картагинског да ни крв мученичка не може опрати грех раскола, ви дубље и дубље тонете. Знате шта је то? Неверовање у Бога господо. Невера да Цркву води сам Господ Исус Христос.

Jasno k`o dan...

Подели на овим сајтовима

о. Иване, "ахиепископ" те пита са којим право осуђујеш оне које не познајеш , а сам "архиепископ" ти је рекао да си недостојан и лажан представник Господа итд. ... Толико о њиховој духовности.

Него, ех када би овакви секташи знали колико је важно ЈЕДИНСТВО ЦРКВЕ не би правили ове групације и не би сакубљали гнев Божији на себе... Овако су проклети онолико колико су смешни и јадни...

Изгубљени људи.

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

Niste mi odgovorili na ni jedno pitanje, a postavila sam ih nekoliko. pa dobro, kad ste savrseni i sve znate, onda branite Pravoslavlje od kvazi - pravoslavca.

Упућујемо неупућене и лаковерне да се чувају хоштаплера.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

Niste mi odgovorili na ni jedno pitanje, a postavila sam ih nekoliko. pa dobro, kad ste savrseni i sve znate, onda branite Pravoslavlje od kvazi - pravoslavca.

Odgoviorio sam ti, vidi neki post gore - potrazi po forumu sve sto te zanima, na ovu tematiku napisano je mnogo toga...

Подели на овим сајтовима

Свашта има на овај интернет. Занимљиво је да им је међу линковима и Артемијева секта.

Иначе, нешто ми је познат овај Јован, мсилим да је тај лик мене звао неколико пута на мој приватни мобилни и ту покушавао да ме уцењује. Иначе, ако је то тај лик онда је то неки смушени човек који се на интернету представљао као 12 апостола или тако нешто...

SALJEM TI OVU PORUKU PONOVO DA SI LAZOV I DJUBRE

OBRISI MOJ PROSIL I POSTAVI DA DSVAKO JEDAN MOZE REGISTROVATI I OBRISATI SA TVOG FORUMA'

Подели на овим сајтовима

• Гости

TI SI VELIKO DJUBRE by Jedancovek - пре 3 минута

View message

IVANE CVETKOVICU

TI SI LAZOV I NIKAKAV SVESTENIK

OBRISI MOJ PROFIL ODMA

LAZOVE JEDAN

--------------------

Куку, како говори "архиепископ"... сав сам се саблазнио

Нема опција брисања профила а драго ми је да је "архиепископ" показао своје лице баш онако како је било када ми је досађивао зивкајући телефоном мене и моју жену.

Иначе, почело је писање великим словима, држимо се...

Иначе, моје средње име јесте Иван "ђубре" Цветковић. Нарочито сам срећан када ми то име дају расколници и вуци који разграбе стадо Христово.

Подели на овим сајтовима

Ма, немојте уопште да бришете ништа. Нека се види каква је њихова "духовност". ТРЕШ.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Дакле, ово је битно рећи:

Дотични "архиепископ" је био један од главних интернет помагача расколничкој артемијевској дружини која је на својој fun page "истина је само једна..." почела да шири нетрпељивост међу хришћанима православцима, бавећи се најгорим подвалама и лажима о којима смо нашироко и надугачко расправљали на форуму. "Архиепископ" који иначе воли да се крије иза лажних имена (као што је лажна и "црква" где је он "архиепископ") на фејсбуку је имао један од профила који се звао "12 апостола" (ни мање ни више) и који је одвајао људе од Спрпске Православне Цркве говорећи им о масонима, папама, издајству, јеретицима, исповедњу "праве вере" итд... док људи неутврђени (од који су многи и дан данас убеђени да је све то истина), одлучили да пљуну на своју Српску Православну Цркву и крену за лажним пастирима.

И шта се дешава? Дотични "архиепископ" ради оно што треба да ради, ствара нову сектицу и тако још више и више цепају Хитон Христов. Атеисти би вам позавидели, али има, како ономад рече и о. Аца: 7000 свештеника у Србији кји нису приклонили вратове своје Ваалу и који се неће предати.

Жао ми је господо што ово знам и што сте измерени и нађосте се лаки...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...