Баба Написано Август 23, 2009 Пријави Подели Написано Август 23, 2009 Kad se sad neko krsti od strane svesteika MPC jel to krstenje vazi??? ??, ????, ??? ?? ?????????, ??? ???? ????????, ?????????? ????? ???? ?????? ???? ??? ? ??. ? ???????? ??????? ??? ????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 23, 2009 Пријави Подели Написано Август 23, 2009 Kad se sad neko krsti od strane svesteika MPC jel to krstenje vazi??? ??, ????, ??? ?? ?????????, ??? ???? ????????, ?????????? ????? ???? ?????? ???? ??? ? ??. Da ali su nepriznati,imaju li oni onda Duha Svetoga ???Mislim da li Duh Sveti vodi MPC? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
evagrij Написано Август 23, 2009 Пријави Подели Написано Август 23, 2009 Kad se sad neko krsti od strane svesteika MPC jel to krstenje vazi??? ??? ????? ???? ?? ??????? ? ??? ?? 2005?. ?? ??????, ????? ?? ?? ?????? ????? ????? ????????????. http://www.poa-info.org/cont.php?l=mk&r=sinod&p=odluki&d=20060621.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 23, 2009 Da ali su nepriznati,imaju li oni onda Duha Svetoga ???Mislim da li Duh Sveti vodi MPC? ???? ?? ??????? ???? ????? ???? ?? ???? ??????. ??? ?????, `??? ???? ??? ????`, ???? ?? ???? ??????? ??????? ?????? ????. ?????????? ?? ?? ?????? ?????????????? ? ????????????? ???? ???????, ?? ?? ?? ?????, ????????????, `??? ????? ?? ??? ??? ??????? ????????, ? ?? ??? ??????????? ?? ????`. ??????? ?? ??? ???????? ???. ??? ???? ?? ???? ???????? ????????? ?? ??????? ???????? ??????? ?? ???? ??? ?????, ??? ?? ?? ????? ?? ???? ???????? ? ??. ???????? ??? ????? ??????? ??????????? ???????? ??????????? ?????? ??? ?? ?? ????????, ??????? ? ?????? ?? ????? ??.????????? ?? ??? ???? ?? ????? ????????? ???, ???? ??? ????? ???? ?? ??? ?????????. ??? ?? ????????? ?????? ? ????? ?? ????? ?????? ???????? ???????, ??? ?????? ?? ??? ???? ? ?????? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Август 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 23, 2009 tako nekako i ja mislim 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 23, 2009 Пријави Подели Написано Август 23, 2009 Ma da nije narod kriv,svidja mi se odgovor 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Раде Кумитката Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 ??? ''????????'' ? ?????????????? ?????? ??????????? ?????? ?? ???? ???? ??? ??????????? ????? ?? ?? ???? ????? ?????? ??? ?????, ??? ?????????? ??? ??? ??????????, ? ?????????? ?? ?????? ?????????? ?? ?????????. ?????, ??? ????? ??? ?? ?????????, ???? ??? ??? ?? ?? ????????????? ????? ???? ? ????, ? ??????? ? ?????????? ????? ???? ?? ??????? ? ????????. ???? ???? ? ????, ??? ? ??????? ? ??????? ? ???? ? ???????? ????, ???? ?? ????? ? ????????????? ?????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Раде Кумитката Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 evo za brata makedonca nesto da zalijemo ! Dace DOBRI GOSPOD valjda mudrosti svima da se na srecu i radost rese svi sporovi ! Pa da zapeeme Jovanka Zitarova-More sokol pie * Live* ?????, ?????, ??? ??? ?? ?????! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 24, 2009 ???? ???? ? ????, ??? ? ??????? ? ??????? ? ???? ? ???????? ????, ???? ?? ????? ? ????????????? ?????????. ? ???? ?? ?????????. ? ?? ??????? ?? ?? ?????????. ?????????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Раде Кумитката Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 ???? ???? ? ????, ??? ? ??????? ? ??????? ? ???? ? ???????? ????, ???? ?? ????? ? ????????????? ?????????. ? ???? ?? ?????????. ? ?? ??????? ?? ?? ?????????. ?????????????. ??????????? ????? ???? ?? ?? ????????? ? ????????? ???? ???????? ?? ??????? ????????????!!! ?????? ?? ?? ???? ?????? ???????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 24, 2009 Па и јесте смешно, пријатељу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Раде Кумитката Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 ?? ? ????? ??????, ?????????.?????? ???????? ?????????. klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 24, 2009 Управо тако, чекамо још и тебе да ти закључиш klapklap... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Раде Кумитката Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 ?????? ????, ?????? ??? ? ???? ?? ?? ???????? klapklap...?? ??? ?????? ???????? ? ???????? ????? ?????, ????? ????????? ????????? ????? ?? ???? ????? ??? ?? ?? ???? ? ? ???? ????? ???? ?? ???? ?????? ????. kucanje???? ?? ??? ????? ?????? ?? ??????? ??? ?? ????? ?? ????????. Proviknal se Iljo Maleshevski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 24, 2009 Ма пази, мени су врло симпатични ти `закључци`, увек ме лепо насмеју тако да ти нећу сметати даље у твом изношењу истих. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука