Душко Дугоушко Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 Ово постоји већ дуже време, али нисам видео да је неко писао нешто о томе на овом форуму. У питању је нешто као претраживач, само што не претражује већ мање-више израчунава на лицу места. Решава и математичке проблеме. http://www.wolframalpha.com/ Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Март 31, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 31, 2011 Шта да кажем, пробајте! 0205_whistling Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 Хвала Богдановићу и sqnu, стварно врло заниљива, боље рећи генијална стварчица! Ја сам тамо задао такав један задатак из сферичке/сферне тригонометрије, ваздушну раздаљину на траси некадашњих Конкорда: Париз - Њујорк а погледајте шта ми је све тамо изашло за резултат! 0205_whistling Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука