Биљана Написано Април 21, 2013 Пријави Подели Написано Април 21, 2013 Rezurektujte Muramasu! Не вриједи! Све смо покушали! Јок.....ништа..... Silence and drvce је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 21, 2013 Пријави Подели Написано Април 21, 2013 Surov je Aca Milojkov Биљана је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Април 21, 2013 Пријави Подели Написано Април 21, 2013 Не вриједи! Све смо покушали! Јок.....ништа..... na koliko ono bese banovan, na mesec dana!? ili sam ja propustila nesto :291291291: Биљана је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 21, 2013 Пријави Подели Написано Април 21, 2013 na koliko ono bese banovan, na mesec dana!? ili sam ja propustila nesto :291291291: Jes, bre, sad tek videh prepisku tamo. Probali ljudi i da podele teret, al ne vredi! Sitno ostalo! Jos nesto preko nedelju dana i eto nam ga upgradeovan! keka and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Април 21, 2013 Пријави Подели Написано Април 21, 2013 Jes, bre, sad tek videh prepisku tamo. Probali ljudi i da podele teret, al ne vredi! Sitno ostalo! Jos nesto preko nedelju dana i eto nam ga upgradeovan! ma da al meni se cini kao da je proslo ... ihihiiii... pa reko da nisu opet :229229229: "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 21, 2013 Пријави Подели Написано Април 21, 2013 ma da al meni se cini kao da je proslo ... ihihiiii... pa reko da nisu opet :229229229: Nema opet, sad je sigurno naucio lekciju, preispitao svoje trolovske stranputice i vratice se popravljen, kao nov covek! Da li cemo ga prepoznati? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 21, 2013 Пријави Подели Написано Април 21, 2013 Nema opet, sad je sigurno naucio lekciju, preispitao svoje trolovske stranputice i vratice se popravljen, kao nov covek! Da li cemo ga prepoznati? ахам...... Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Мај 26, 2013 Пријави Подели Написано Мај 26, 2013 Gde je Ratko ? Lena ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 26, 2013 Пријави Подели Написано Мај 26, 2013 Александар Богдановић? Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 26, 2013 Пријави Подели Написано Мај 26, 2013 Иван Илић! Огло! Р.Жискар! Злата! Соломон Кејн! (њега баш дуго нема) Веља94 (интересантан лик ) Антикс! Милан.лмл! Перса! Дуња! Драшко, Лидија Миленковић, Mилена КШ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Мај 26, 2013 Пријави Подели Написано Мај 26, 2013 Lena ? tu sam , ali se ponasam u skladu sa forumskim imenom (sadasnjim ) :bla: Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Нема ни Манојла тј. Manolisa/Емануила а био је баш активан члан... Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Нема ни Манојла тј. Manolisa/Емануила а био је баш активан члан... Можда се ожени` ? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Могуће, знам да се својевремено рекламирао овде а сад има happy face аватар Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Могуће, знам да се својевремено рекламирао овде а сад има happy face аватар то је то "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука