Jump to content

Pastor spavao sa tinejdzerima da bi izlecio njihovu homoseksualnost

Оцени ову тему

Препоручена порука

Подели на овим сајтовима

Dobro, sta se "ljutite" odma 0205_whistling

Imaš vrlo "posebne" predstave o načinu vodjenja forumske komunikacije, ne razumijem

zašto takva ta tvoja potreba za konfliktnim tonom s osobama koje prvi put srećeš u životu.

Подели на овим сајтовима

Ne... ni najmanje nisam konfliktan, naprotiv... pa vidi cak sam i smalji stavio gore!

Greskom sam stavio ovaj post ovde, i pre nego sto sam uspeo da ga obrisem, ti si vec napisao post... i to vrlo konfliktan, a mene tu nesto osudjujes...

Predlazem brisanje  i tog posta i ovih narednih jer sam  i sam to hteo da uradim..

Peace!

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ne... ni najmanje nisam konfliktan, naprotiv... pa vidi cak sam i smalji stavio gore!

Greskom sam stavio ovaj post ovde, i pre nego sto sam uspeo da ga obrisem, ti si vec napisao post... i to vrlo konfliktan, a mene tu nesto osudjujes...

Predlazem brisanje  i tog posta i ovih narednih jer sam  i sam to hteo da uradim..

Peace!

Ne, ja se nisam ljutio, samo sam to boldovao kako bi bilo upadljivije za čitanje jer znam da mnogim

ljudima nisu jasne te stvari: šta je to pastor i slične a tako dolazi do sasvim suvišnih nesporazuma.  

Подели на овим сајтовима

Pa i da nije bio u pitanju taj text nego bilo kakav drugi citat nekog pastora ili članak o njemu kojeg bi netko greškom i iz neinformiranosti predstavljao kao katoličkog popa, sveštenika ili teologa, svejedno sam dužan upozoriti na to jer teološke razlike su dosta velike i značajne izmedju protestanata i katolika. Naravno da postoje i iste ili zajedničke stvari ali nažalost i ogromne razlike u pojedinim pitanjima izmedju nas i protestanata. Tako da ne bi to zavodilo ljude da mislite kako mi katolici vjerujemo nešto što protestanti vjeruju i kako ne biste iz neznanja ili pogrešnih informacija  to pripisivali nama. Meni nije problem u tome jer si sada danas zamjenio katoličkog popa s pastorom, veći je problem u tom kad te ne upozorim da to nije isto i onda ćete ti i svako drugi nastaviti i dalje tu postovati sve živo što nadjete o pastorima i ne znajući da to nikakve veze s nama nema. Taman kad bi neki pastor poklonio Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi ili Srbima na Kosovu i Metohiji 100.000 evra na primjer morao bi upozoriti da se ne radi o katoličkom svešteniku ili popu već o protestantskom pastoru i da je to onda opet takodjer "mimo temu", sasvim svejedno da li u dobrom ili lošem smislu, da li se radi o pohvali ili o negativnoj kritici.

Подели на овим сајтовима

Тих протестантских деноминација има много. Свако може да оснује своју протестантску "верску заједницу", укључујући и тебе Мултивес...

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

gornji link ne radi .

nađi neki koji radi.

Radi be, sad sam proverio  1000000001010

Тих протестантских деноминација има много. Свако може да оснује своју протестантску "верску заједницу", укључујући и тебе Мултивес...

Ocu! Ajde! Kako?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ocu! Ajde! Kako?

Па веома једноставно, само нађеш локал да служи као "храм", ставиш у излог назив твоје "цркве", поставиш столице, и у одговарајуће време када су "молитвена окупљања" станеш за проповедаоницу и за њом причаш шта хоћеш.

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...