Анастасија Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Oglo је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 RYLAH and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 2 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Мај 21, 2012 Пријави Подели Написано Мај 21, 2012 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 http://youtu.be/J1TUgD8kG4o Oglo је реаговао/ла на ово 1 Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Гост and Oglo је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 taman za odjavu Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 RYLAH and ivona је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 28, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 28, 2012 Желе Зека је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=IMeIeYq7Bdw RYLAH је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=lCbKsLWXfPs&feature=related Биљана and Мара је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Kinder bueno Oglo and Anette је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јун 9, 2012 Пријави Подели Написано Јун 9, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јун 9, 2012 Пријави Подели Написано Јун 9, 2012 nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука