ivona Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миљан Јокић Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Данче*, ivona and Melhisedek88 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 moja omiljena.... ivona and ivanaika је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Ja ne znam kako jekad srce mirujemoje se raspadakad te dodiruje Ja nikad ne pijemza stare ljubavija pijem za tebeostani kraj meneNeka se sjecajumeni to ne trebati si mi dovoljnati si mi jedinaMalo se popilopa se zaruzilozbog davnih ljubavisve se rastuziloJa se i ne sjecamnije to za menetjesi im ih pomaloi mislim na tebe ivona, Данче* and Дејан је реаговао/ла на ово 3 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Миљан Јокић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миљан Јокић Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 ivona je dezurni dj shone na forumu RYLAH and ivona је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 haaahah konacno neko da kaze! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 ivona је реаговао/ла на ово 1 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миљан Јокић Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 RYLAH, ivona and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука