grigorije22 Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 Nedeljom u 2:Emir Hadzihafizbegovic o Izdajici Kusturici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 комарци завиде орловима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 Hadzibureksarmabaklavovicu, jadan si... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 комарци завиде орловима. nisu jos ni komarci brate moj..zametnuta zelja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 Emir је страшан глумац и то је неминовност али је и поред свог глумачког талента страшан фашиста, шовиниста, србофоб и вјерски фанатик. Ово говорим јер је бивша дјевојка мог брата муслиманка која је ишла у некакву средњу муслиманску школу гдје јој је овај врсни глумац држао предавања можете да замислите о чему.... о вјери, о "нацији", "ћетницима", муслиманском коначном освјештењу итд...Такође не могу непримјето да прожу и његови фашисто-жовинистички медијски испади! баш ме занима гдје се завршавају факултети и стиче компетентност за оваква предавања. Такође моја другарица студент ФПН-а у Сарајеву ми је причала о "предавањима" Еmira Hadzihafizbegovica. 0110_hahaha и по ко зна који пут кажем НЕКА НАМА НАШЕ БРИГАДЕ СПЕЦ ПОЛИЦИЈЕ!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука