ристМико Написано Август 8, 2009 Пријави Подели Написано Август 8, 2009 Именован нови апостолски нунциј у Србији БЕОГРАД – Папа Бенедикт XVI именовао је данас монсињора Орланда Антонинија за апостолског нунција у Србији, саопштила је Информативна служба Свете столице. Антонини ће на овом месту сменити досадашњег нунција Еуђенија Сбарбаро, који одлази из Београда после готово два мандата. Према најавама нови амбасадор Ватикана требало би да ступи на дужност у септембру. Антонини је рођен у Аквили 1944. године, а свештеник је постао 1968. После редовних студија теологије, докторирао на Канонском праву, а у дипломатској служби Свете столице приступио је марта 1980. Обављао је дипломатску дужност у Бангладешу, на Мадагаскару, у Сирији, Чилеу, Холандији, Француској као и у Секцији за односе са државама при Светој столици. Јула 1999. је именован за Апостолског Нунција у Замбији и Малавију, а за бискупа септембра 1999. Поред италијанског, говори француски, енглески и шпански језик. Извор:Политика Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikadel Написано Август 8, 2009 Пријави Подели Написано Август 8, 2009 jel zna srpski? 0120_angryy Vise volim da me mrze zbog onog sto jesam,nego da me vole zbog necega sto nisam. Kurt Cobain Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 8, 2009 Пријави Подели Написано Август 8, 2009 Ће научи 0104_cheesy pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука