Jump to content

филм- нови језик Цркве

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 70
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ima li neko na ovoj temi a i forumu a da nije moderator,ha ha šalim se  brokoli

??? ???? ???? ?? ??????? ? ?????????? ? ???? ??? ??? ?? ???? ?????????? 0202_238

??? ??? ?? ??? ???? ?????????? ???? ????,?? ??? ???????  0202_238 klapklap 0409_feel
Подели на овим сајтовима

Па, деда,

прошири мало дискусију у неком правцу...

овако стојимо у месту и само спамирамо :-)))

е да вам испричам нешто... еххе.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

?? ?????? ????? ????? ??? ???? ????? ????????? ???????? ? ???? ?? ?????????, ???? ???????, ?????? ?? ?? ??? ?? ?????????? ???? ??? ?? ???????? ????? ???? ? ????? ? ????????????? ??????, ??? ?? ?? ?????? ???? ?? ??????? ?? ???? ?? ?????? ????? ???????? ? ????????? ???????????? ??????? ? ?????.

...

????? ???? ???? ?? ??????? ?? ?? ?? ?????????. ?? ??????? ???? ???????? ????? ??????????, ????????, ?????????... ?????? ??????? ?? ??????, ???????????????, ???? ?? ??????????? ??????? ?????? ? ??????????, ?????? ??? ?? ????? ?? ?? ?????????? ??? ?????, ?? ?? ????????, ????????? ????, ??????????? ????... ?? ??? ? ??? ????? ? ????? (????? ??? ?? ??? ????? ?????? ????? „?????? ??????“). ?? ??????? ????? ???? ??????? ?????, ???? ???????? ???????? ????????, ? ???? ????? ???? ?????? ???? ??????? ??? ??????, ??? ??? ???... ?? ?????? ?????? ????, ?? ???????? ??? ????????, ?????.

?? ??? ?????? ?????? ??, ???????, ???? ????? ? ???? ????? ????? (??? ?????????) ?? ???? ?? ?????????, ?? ???? ??????, ?? ??????. ??? ??? ???? ?? ??? ?????, ????????, ????? ???????. ?? ?? ? ???????? ?????????? ? ???? ? ???????????? ?????. ????????? ?? ??????????, ???????. ?????????? ??? ????? ????????? ? ????? ???????? ???????? ? ???????. ?????? ??? ??? ????? ???? ?? ??? ???????? ?? ???????? ?? ?? ????????? ????????, ?? ???? ??????? ??? ??????? ?????. ??????? ?? ???? ??????? ????? ????? ??????, ?? ????? ????? ?? ??????, ?? ?? ?????????? ?????????, ??? ?? ??????? ???? ? ??????? ????? ???? ?? ?? ???? ????????? ????????. ???? ?? ??. ?? ?? ???? ???? ??? ??????, ? ?? ??? ????????. ???? ???? ??????, ??? ?????, ??? ????????. ???? ??????? ?????? ????????? ???????? ???????? ?? ???? ???????????????????? ?????? ????, ??????, ????... ???? ?? ??????? ?????? ?????? ?????? ?? ?? ? ?? ? ????? ????? ???????? ??? ??? ?????????, ?? ?? ?? ?? ???? ??????, ??? ?????????. ???, ? ????? "? ???? ??????" ???????? ???? ?????, ?????? ?????? (?????? ?????????) ???? ????? ???? ?? ?? ???? ????????? ??????. ????? ?? ??? ???? ????? ?? ??????. ??????? ??????, ???????????....?????.... ??????? ?? ????? ??????? ???? ?? ?????? ??? ???? "? ?? ?? ?? ?? ?? ??????..."

Подели на овим сајтовима

? ????, ???? ???? ??? ???????????? ???????.. ?????, ?????.. ????? ?? ????? ??.. ??? ???? ????.. ??? ?? ????????  0205_whistling

???? ???????????? ?? ????? ?????:

??????? (????? 55 ???.)

Постављена слика

http://www.bdenie.ru/node/1229

Следећи пут нечији цитат у потпису-бан
Подели на овим сајтовима

? ????, ???? ???? ??? ???????????? ???????.. ?????, ?????.. ????? ?? ????? ??.. ??? ???? ????.. ??? ?? ????????  0205_whistling

???? ???????????? ?? ????? ?????:

??????? (????? 55 ???.)

Постављена слика

http://www.bdenie.ru/node/1229

a gde se moze naci/nabaviti ovaj film?

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Bog ti svako dobro dao!

jel moram da se registrujem na ovom sajtu da bih ga skinula?

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...