Дејан Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 Ima li neko na ovoj temi a i forumu a da nije moderator,ha ha šalim se 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Октобар 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 Ima li neko na ovoj temi a i forumu a da nije moderator,ha ha šalim se 0202_238 ??? ???? ???? ?? ??????? ? ?????????? ? ???? ??? ??? ?? ???? ?????????? klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 Ima li neko na ovoj temi a i forumu a da nije moderator,ha ha šalim se brokoli ??? ???? ???? ?? ??????? ? ?????????? ? ???? ??? ??? ?? ???? ?????????? 0202_238 ??? ??? ?? ??? ???? ?????????? ???? ????,?? ??? ??????? 0202_238 klapklap 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 Ima li neko na ovoj temi a i forumu a da nije moderator,ha ha šalim se ??? ???? ???? ?? ??????? ? ?????????? ? ???? ??? ??? ?? ???? ?????????? 0202_238 ??? ??? ?? ??? ???? ?????????? ???? ????,?? ??? ??????? stadaradim dada :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Октобар 19, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 спам .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 ???? .... :smiley: e ubio si draz... (sad bi rekao dada) stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 20, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2009 Па, деда, прошири мало дискусију у неком правцу... овако стојимо у месту и само спамирамо :-))) е да вам испричам нешто... еххе. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Децембар 28, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 ?? ?????? ????? ????? ??? ???? ????? ????????? ???????? ? ???? ?? ?????????, ???? ???????, ?????? ?? ?? ??? ?? ?????????? ???? ??? ?? ???????? ????? ???? ? ????? ? ????????????? ??????, ??? ?? ?? ?????? ???? ?? ??????? ?? ???? ?? ?????? ????? ???????? ? ????????? ???????????? ??????? ? ?????. ... ????? ???? ???? ?? ??????? ?? ?? ?? ?????????. ?? ??????? ???? ???????? ????? ??????????, ????????, ?????????... ?????? ??????? ?? ??????, ???????????????, ???? ?? ??????????? ??????? ?????? ? ??????????, ?????? ??? ?? ????? ?? ?? ?????????? ??? ?????, ?? ?? ????????, ????????? ????, ??????????? ????... ?? ??? ? ??? ????? ? ????? (????? ??? ?? ??? ????? ?????? ????? „?????? ??????“). ?? ??????? ????? ???? ??????? ?????, ???? ???????? ???????? ????????, ? ???? ????? ???? ?????? ???? ??????? ??? ??????, ??? ??? ???... ?? ?????? ?????? ????, ?? ???????? ??? ????????, ?????. ?? ??? ?????? ?????? ??, ???????, ???? ????? ? ???? ????? ????? (??? ?????????) ?? ???? ?? ?????????, ?? ???? ??????, ?? ??????. ??? ??? ???? ?? ??? ?????, ????????, ????? ???????. ?? ?? ? ???????? ?????????? ? ???? ? ???????????? ?????. ????????? ?? ??????????, ???????. ?????????? ??? ????? ????????? ? ????? ???????? ???????? ? ???????. ?????? ??? ??? ????? ???? ?? ??? ???????? ?? ???????? ?? ?? ????????? ????????, ?? ???? ??????? ??? ??????? ?????. ??????? ?? ???? ??????? ????? ????? ??????, ?? ????? ????? ?? ??????, ?? ?? ?????????? ?????????, ??? ?? ??????? ???? ? ??????? ????? ???? ?? ?? ???? ????????? ????????. ???? ?? ??. ?? ?? ???? ???? ??? ??????, ? ?? ??? ????????. ???? ???? ??????, ??? ?????, ??? ????????. ???? ??????? ?????? ????????? ???????? ???????? ?? ???? ???????????????????? ?????? ????, ??????, ????... ???? ?? ??????? ?????? ?????? ?????? ?? ?? ? ?? ? ????? ????? ???????? ??? ??? ?????????, ?? ?? ?? ?? ???? ??????, ??? ?????????. ???, ? ????? "? ???? ??????" ???????? ???? ?????, ?????? ?????? (?????? ?????????) ???? ????? ???? ?? ?? ???? ????????? ??????. ????? ?? ??? ???? ????? ?? ??????. ??????? ??????, ???????????....?????.... ??????? ?? ????? ??????? ???? ?? ?????? ??? ???? "? ?? ?? ?? ?? ?? ??????..." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Е Лион, ајме реци пар православних филмова.. грчки, руски.. молим те треба ми.. ако знаш неки.. сви ме кулирају 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Ух, диван си!!!! Хвала ти!!! 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 ? ????, ???? ???? ??? ???????????? ???????.. ?????, ?????.. ????? ?? ????? ??.. ??? ???? ????.. ??? ?? ???????? 0205_whistling???? ???????????? ?? ????? ?????:??????? (????? 55 ???.) http://www.bdenie.ru/node/1229 Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Е "гајс" много сте ми помогли!!!! 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 ? ????, ???? ???? ??? ???????????? ???????.. ?????, ?????.. ????? ?? ????? ??.. ??? ???? ????.. ??? ?? ???????? 0205_whistling???? ???????????? ?? ????? ?????:??????? (????? 55 ???.) http://www.bdenie.ru/node/1229 a gde se moze naci/nabaviti ovaj film? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 имате ли неких линкова, са којих могу да скинем ове филмове 0205_whistling ? Леоне, Шеми, Данијела? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Bog ti svako dobro dao! jel moram da se registrujem na ovom sajtu da bih ga skinula? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука