Crveni Baron Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 Жељко колико је то удаљено од Фондија?Мени је тамо сестра. Dosta 700-800 km. Fondi je na jugu a ja sam na severu, 15 km od granice sa Austrijom. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 Жељко колико је то удаљено од Фондија?Мени је тамо сестра. Dosta 700-800 km. Fondi je na jugu a ja sam na severu, 15 km od granice sa Austrijom. Аха..па да ово је ваљда код Рима..ок леп ти је град :291291291: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 "Grad" bas i nije, varosica, ali je OK. Ima sve sto treba da se lepo zivi. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 Evo i nas opet. Vipiteno , oko 5000 stanovnika , oko 1000 m nadmorske visine, sever Italije, Alpi, jodlovanje itd ... Ah, pa ti si u Trentino Alto Adige, Sudtirol, taj dio Italije poznajem najbole, obišao sam ga uzduž i poprijeko, hahahaha. Prekrasno je to tamo, ja volim planine a Sudtirol je jedno od najljepših mjesta na svijetu. A i jodluje se tamo! Istina! Hahaha! Evo jedno od mjesta gdje sam tamo bio, Pietralba: Adige's valley and Madonna di Pietralba/Maria Weissenstein, morate to vidjeti direktno tamo na toj strani, lijepa slika, Pietralba je dole na dnu te kotline, doline koja izgleda kao ogromni kotao, zabranjeno je ulaganje i embeding po forumima, zato vam dajem taj link dole: http://outdoors.webshots.com/photo/1112971032033858298GuyFGV A ovo je crkva Madonna di Pietralba ili Maria Weissenstein, Žalosna Gospa, poznato italijansko/austrijsko marijansko hodočasničko proštenište tj. svetilišre - Santuario. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 A ovo je crkva Madonna di Pietralba ili Maria Weissenstein, poznato italijansko/austrijsko marijansko hodočasničko proštenište - Santuario. Imaju i ovde lepe Crkve, dve koliko ja znam. Jedna je u starom centru Vipitena, sigurno je puno stara i jedna malo vani , veca. Imam samo ove slike ove Crkve koja je malo van grada,sto sam nasao na Wikipediji. Slike su prevelike.Evo link pa gledajte... http://it.wikipedia.org/wiki/Vipiteno#Chiesa_Parrocchiale_.22Madonna_della_Palude.22 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 Evo i nas opet. Vipiteno , oko 5000 stanovnika , oko 1000 m nadmorske visine, sever Italije, Alpi, jodlovanje itd ... A, Sterzing, italijanska Austrija (1918, posle prvog svetskog rata, pripalo Italiji, danas ima 75% austrijskog stanovništva)... Znači Željko je Švabo, ne Talijano.. :cheesy: Ma ne, oni su to ti naši Schiavi - Sloveni koji su zajedno s Italijancima oteli Austriakama taj njihov Sudtirol, zato nas Austriaki nevoledu a mrzu nas. I nas i Talijance, hahahaha! greengrin Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 Evo i nas opet. Vipiteno , oko 5000 stanovnika , oko 1000 m nadmorske visine, sever Italije, Alpi, jodlovanje itd ... A, Sterzing, italijanska Austrija (1918, posle prvog svetskog rata, pripalo Italiji, danas ima 75% austrijskog stanovništva)... Znači Željko je Švabo, ne Talijano.. greengrin Pa tako nekako, ja doduse govorim Italijanski a po malo i nemacki ali moja cerkica ide u kindergarten a ne u asilo (it). Zasa sada govori samo nemacki pored srpskog ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 Evo i nas opet. Vipiteno , oko 5000 stanovnika , oko 1000 m nadmorske visine, sever Italije, Alpi, jodlovanje itd ... A, Sterzing, italijanska Austrija (1918, posle prvog svetskog rata, pripalo Italiji, danas ima 75% austrijskog stanovništva)... Znači Željko je Švabo, ne Talijano.. :cheesy: Ma ne, oni su to ti naši Schiavi - Sloveni koji su zajedno s italijanima oteli Austriakama taj njihov Sudtirol, zato nas Austriaki nevoledu a mrzu nas, hahahaha! greengrin smej.gif smej.gif Pa ima toga, ne bih rekao da nas ne vole zbog toga ali pamte ... pa sada kada se dodaju dogadjaji iz poslednih decenija onda .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 Ту негде... Brate Zvonko ti ces tu skroz da propadnes. Pa kol'ko tu ima smoga, poledaj samo one oblake tmaste sto su se nadvili ... Eh, ja sam kao sanjao da zivim u nekoj metropoli a zavrsio sam u selu ...samo mi fali stado ovcica ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 Одма знам који сте ви - ови што нису окречили фасаду... :drugarstvo: Nema da se ne kreci .. o'ma kazna. A ne moz' ni da krecis kako hoces vec kako ti kazu. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 Downtown Chicago, али ту нико нормалан не живи то су углавном канцеларије за дебеле банкаре и слично... Ево пар сличица из комшилука, баш би могао да се прошетам са камером мало стварно је феноменално: Ovo stvarno lepo izgleda. Sta je ovo, neki crnacki kvart? Vidim neki belci uredjuju travnjake cim je tako uredno podsisano? :drugarstvo: Nego koliko kosta tu kvadrat? Cisto informativno pitanje radi poredjenja. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 Dobar vam je tamo studentski standard. Lici na nase univerzitete. A gde vam je tu 'ladovina leti? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 Lima-Peru Ovo je brate jako lepo. Ima sve sto treba. More, plaza, veliki grad ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 sad mozemo i mi da pocnemo da zelimo dobrodoslicu svima 1000000001010 Одакле си ти Сузо, ако није тајна? nije ,austrije odakle iz austrije ako smemo pitati salzburg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 27, 2011 Пријави Подели Написано Март 27, 2011 Downtown Chicago, али ту нико нормалан не живи то су углавном канцеларије за дебеле банкаре и слично... 4chsmu1 Ево пар сличица из комшилука, баш би могао да се прошетам са камером мало стварно је феноменално: Ovo stvarno lepo izgleda. Sta je ovo, neki crnacki kvart? Vidim neki belci uredjuju travnjake cim je tako uredno podsisano? prstgore Nego koliko kosta tu kvadrat? Cisto informativno pitanje radi poredjenja. Зависи, кућице са прве слике су 150 квадрата око $250к, оне са фонтаницом су 200 квадрата око $450-500к. Тебе вероватно више интересује нешто у овом стилу: srcee ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука