Sirena Написано Март 23, 2011 Пријави Подели Написано Март 23, 2011 Koristi li neko skajp na mobilnom? Prije par dana sam nabavila nokiu c7. Imam bezicni internet i reko' super, sad cu da ubacim skajp da mogu da pricam i kad ne mogu da sjedim pored kompjutera. Instaliram, prijavim nalog... i tu nastaje problem. Cas hoce da radi, cas nece. Veza sa internetom je dobra, koristim samo wlan jer bi mi ovaj preko mreze potrosio cijeli racun, ali kontakte sa skajpa cas vidim online cas ne vidim, iz cista mira se pojave i nestanu. Samo jednom sam uspjela da uspostavim vezu i da pricam (sto znaci da moze da radi) ali uglavnom ne mogu. Zna li iko o cemu se radi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 23, 2011 Пријави Подели Написано Март 23, 2011 Ja ga imam vec duze.. ali ga slabo koristim..... I kod mene je slican problem... Meni se pojave svi kontakti ali mi poruke stizu sa velikim zakasnjenjem... A ja ne mogu da saljem poruke,,,, tj nikada ne znam da li sam ih posalal ili ne dakle ako neko ima odgovor nek javi omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 23, 2011 Пријави Подели Написано Март 23, 2011 Сиренице, нисам нажалост стручна за то, али из неког искуства са тим опцијама са телефона знам да неке наведене могућности могу да се користе само тако у траговима, баш како си их и описала. Рецимо код оног кинеског Ени кула, извини пишем ћирилицом, многи се залећу да га купе јер има опцију гледања Тв-програма, али пун је снега,или може да има сигнала само пар секунди. Док рецимо за Самсунг Г-810 знам да има праву бежичну интернет опцију,мислим заиста супер ради, али распитаћу се мало и за ту скајп варијанту да ли може да изнесе. Ако ти неко у међувремену не помогне већ. prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 24, 2011 Пријави Подели Написано Март 24, 2011 не знам ништа о телефонима, само да се пријавим на тему да могу да је пратим :cheesy: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 24, 2011 Пријави Подели Написано Март 24, 2011 На iPhone Skype ради супер, ако је до телефона. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 24, 2011 Пријави Подели Написано Март 24, 2011 На iPhone Skype ради супер, ако је до телефона.зар има нешто да на ајфону не ради? 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sirena Написано Март 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2011 cini mi se da je problem ne u telefonu vec u vezi sa internetom. izgleda da svaki put kad izadjem iz dometa wlana-a i kad se prekine veza sa mrezom, moram da odjavim nalog pa da ga iznova prijavim onda kad "udjem" u mrezu. nisam ovo nikad koristila, nekako sam ocekivala da ce sam da se nadje i da ne treba stalno sign out-sign in. kako god, sad radi bendoff 4chsmu1 zvonko, koliko ti izdrzi baterija na iPhonu? i sjecas li se mozda koliko si sati drzao telefon na punjacu dok se formirala baterija, ona prva tri punjenja? mirodjija, hvala na dobroj volji greengrin 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 24, 2011 Пријави Подели Написано Март 24, 2011 е па у томе је проблем, дефинитивно. ајфон је направљен да стално мора да буде на интернету, практично му се цела платформа комуникације заснива на томе. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sirena Написано Март 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2011 ja zapravo imam nokiju c7 319.gif dobar je telefoncic, moze svasta, samo me ovaj skajp malo zbunio ali valjda ce sad da radi kako valja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 24, 2011 Пријави Подели Написано Март 24, 2011 Не сећам се тачно, мислим да је батерија фабрички "формирана" и да нема потребе да се пуни дуже у почетку. Што се времена тиче, зависи много од тога колико и шта користиш. На "стенд бај" може да стоји данима, ако користиш 3G и WiFi онда се испразни у току једног дана, нисам мерио тачно. Моја ћерка има iPhone 4, ја имам неку старудију од телефона. facenew22222222 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Март 24, 2011 Пријави Подели Написано Март 24, 2011 Имам Samsung i780, са WM OS, и инсталиран Skype. Поруке касне, али позив ок ради. И немаш могућност видео позива. ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 24, 2011 Пријави Подели Написано Март 24, 2011 ja zapravo imam nokiju c7 greengrin dobar je telefoncic, moze svasta, samo me ovaj skajp malo zbunio ali valjda ce sad da radi kako valja упс my bad .please. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука