Јаков. Написано Март 21, 2011 Пријави Подели Написано Март 21, 2011 Jednu fotografiju (sliku) ne čine samo osobe, predeli, ili aktivnosti koje je fotografija okovečila. Nas detektive (PE Private Eyes, mnogo više zanimaju detalji na koje ljudi ne obraćaju pažnju). Bačen opušak, ruž na maramici...zamazane cipele blatom... Pomozite nam u detekciji...treba imati oštro oko i znanje za traženjem na netu... Primećujete knjigu koja je na Titovoj strani stola... dobrim zagledanjem sam uspeo da pročitam da na njoj piše (BLUNT TIPS)-- u principu to znači "saveti za motanje (duvana)" - misli se na one kubanske cigarete...(Matori je bio prvi džanki SFRJ, svaka čast torima...rispekt) Međutim kopka me...Ime autora nije baš čitljivo a izgleda mi kao Hai Tan (to sam pronašao da je neki valjda kineski glumac)...znači nije taj... Drugo što tražimo na ovoj slici su kutijice koje se nalaze na stolu ispred Tita i Gadafija. Istovetne kutijice sa slovom M na njima. Šta je to? Pretpostavljam da se radi o nekim stranim cigaretama, ali nisam siguran da su uopšte cigarete... Izgleda da su definitivno cigarete jer pored njih stoji nešto što mogu biti samo šibice..one fosforne. S tim što pored Titove izgleda ima i upaljač.. Budimo detektivi i otkrijmo Titove tajne iz kabineta... bliss jeeee Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 21, 2011 Пријави Подели Написано Март 21, 2011 0409_feel Predmet nije knjiga, već kutija cigara marke Roi-Tan ('blunt tips' su cigare sa zaobljenim, umesto oštrim vrhom). Bela linija pri vrhu, koja preseca predmet sa svih strana, je donja ivica poklopca. A ona kutija što stoji na njoj su šibice (još jedna, istovetna, kutija šibica stoji ispred Gadafija). bliss jeeee https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 21, 2011 Пријави Подели Написано Март 21, 2011 ovo sivo metalno kod čaše i kutije je pakovanje za kubanske cigare: "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2011 zadivljen sam... Srbija_smesko Genius & Daniela... Ne razumem se u cigarete pa mi je ono delovalo kao knjiga... Na upit u googlu pod @blunt tips sam našao na neke video snimke gde ljudi pokazuju kako se motaju kubanske cigarete...pa sam pomislio da je to to... a reč blunt mi je prevedena kao (TUPOĆA)... pa reko mora da je to neka cigaret fraza.. Ostaje nam samo da otkrijemo šta su kutijice sa M simbolom ispred dva državnika??? Mada se i tu radi verovatno o nekoj staroj marki kubanskih cigara. Obratio sam pažnju i uveličao koliko mogu i satove na rukama Tita i Gadafija.. Čini se da Tito nosi neki običan ruski sat, a da je ovaj Gadafijev zlatan . Pogledajte i čaše u ruci..Iz istog su kompleta i ovo kod tita definitivno nije vino..nego neki sok, a pukovnik kao musliman u svakom slučaju pije sok. I to su neki sokovi kupovni, jer da su ceđeni, na čaši bi se video trag popijenog dela. algabacaju Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Март 21, 2011 Пријави Подели Написано Март 21, 2011 Опет о Титу 0409_feel confused :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: па и у оваквом контексту зло бре људи ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 21, 2011 Пријави Подели Написано Март 21, 2011 i ja mislim da je neka marka "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука