Огњен Написано Март 16, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 16, 2011 Лазар је у праву, само сам хтео да одуговлачим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 16, 2011 Пријави Подели Написано Март 16, 2011 Свака част Лазару што је лепо прочитао. Али не знам зашто мени ниси одговорио кад сам написао "Зашто би ти дао дечак 2 000 ако су га частили"..тако да си ти мало поставио лоше питање,али бар си ме натерао да "мислим" после толико времена facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Март 16, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 16, 2011 Јесам. Сад сам прочитао и јесте лоше постављено. У оргиналу је питање о три човека који су платили собу 30 евра, свако по десет, па се рецепционар сетио да је соба 25 евра и накнадно им вратио по евро а себи узео два и онда је много збуњујуће. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Март 16, 2011 Пријави Подели Написано Март 16, 2011 Onda naiđe Vilovski i mazne vam svu lovu i ode da se baškari u Grčku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Јесам. Сад сам прочитао и јесте лоше постављено. У оргиналу је питање о три човека који су платили собу 30 евра, свако по десет, па се рецепционар сетио да је соба 25 евра и накнадно им вратио по евро а себи узео два и онда је много збуњујуће. :bla: Ма нема везе жив био и следећи пут мозак укључио .Мало да изримујем 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука