Огњен Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Илити кандидату... Изволте. ПС. Надам се да има таквих који ће дати и одговоре. :cheesy: Има ли међу форумашима кандидата за свештенство? Ајде махните Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Ја ћу, ускоро, бити кандидат. Али, не знам, какво би ми питање ко могао поставити? Кандидатура не значи ништа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Evo pitanja,dva komata. Zasto je neophodan post i zasto se pali kandilo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teleskop Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Kako znamo da Jevreji nisu u pravu, vec Hristos? "Znam da nista ne znam" - Sokrat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Март 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Е па сад немојте одмах са тим трик питањима, сви знамо да је и Исус из Назарета исто Јеврејин пореклом... :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Eto coveka,jel ti na ispitu imas mogucnost biranja pitanja?Jaooo,pa nemojte profo to trik pitanje,dajte neko koje ja znam greengrin greengrin spavanje1 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Март 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Eto coveka,jel ti na ispitu imas mogucnost biranja pitanja?Jaooo,pa nemojte profo to trik pitanje,dajte neko koje ja znam greengrin greengrin spavanje1 0110_hahaha Е па ја сам већ свештено лице, нисам више међу кандидатима, тако да сам ово одговорио више у статусу "заштитника", "ментора"... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Илити кандидату... Изволте. ПС. Надам се да има таквих који ће дати и одговоре. spavanje1 Има ли међу форумашима кандидата за свештенство? Ајде махните Када смо већ код кандидата, како неко може отићи у манастир и постати монах тј. искушеник за почетак ? Која је процедура ? У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Март 15, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Ево ја да поставим питање за кандидата: Сутра постанеш свештеник и дођу ти за крштење двоје са једним кумом. Ти им кажеш да све заједно кошта 25.000 динара. Они изваде сви по 10.000 (по две од по 5.000) и дају ти. Имаш на гомили 30.000 динара. Пошаљеш помоћника да раситни 5.000 и кажеш му да им врати кусур. Он раситни али кад им је враћао они узму сваки по 1.000 а њега часте 2.000. Бар тако ти он то после пријави. Дођеш кући и испричаш жени а она те пита: Па где је још 1.000 динара? Како где је-питаш ти а она одговара. Три пута по девет хиљаде је двадесет седам и још две за помоћника то је двадесет девет и где је ту још једна хиљада? Шта ћеш да урадиш? И где је уствари завршила та једна хиљада? :291291291: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Ево ја да поставим питање за кандидата: Сутра постанеш свештеник и дођу ти за крштење двоје са једним кумом. Ти им кажеш да све заједно кошта 25.000 динара. Они изваде сви по 10.000 (по две од по 5.000) и дају ти. Имаш на гомили 30.000 динара. Пошаљеш помоћника да раситни 5.000 и кажеш му да им врати кусур. Он раситни али кад им је враћао они узму сваки по 1.000 а њега часте 2.000. Бар тако ти он то после пријави. Дођеш кући и испричаш жени а она те пита: Па где је још 1.000 динара? Како где је-питаш ти а она одговара. Три пута по девет хиљаде је двадесет седам и још две за помоћника то је двадесет девет и где је ту још једна хиљада? Шта ћеш да урадиш? И где је уствари завршила та једна хиљада? мајкл Не може бити 27 + 2 већ једино 27-2 хиљаде 0203_cool У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Ево ја да поставим питање за кандидата: Сутра постанеш свештеник и дођу ти за крштење двоје са једним кумом. Ти им кажеш да све заједно кошта 25.000 динара. Они изваде сви по 10.000 (по две од по 5.000) и дају ти. Имаш на гомили 30.000 динара. Пошаљеш помоћника да раситни 5.000 и кажеш му да им врати кусур. Он раситни али кад им је враћао они узму сваки по 1.000 а њега часте 2.000. Бар тако ти он то после пријави. Дођеш кући и испричаш жени а она те пита: Па где је још 1.000 динара? Како где је-питаш ти а она одговара. Три пута по девет хиљаде је двадесет седам и још две за помоћника то је двадесет девет и где је ту још једна хиљада? Шта ћеш да урадиш? И где је уствари завршила та једна хиљада? 0203_cool Одговор је да нећеш слушати жену , јер лупа по обичају. мајкл Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Илити кандидату... Изволте. ПС. Надам се да има таквих који ће дати и одговоре. 0203_cool Има ли међу форумашима кандидата за свештенство? Ајде махните Када смо већ код кандидата, како неко може отићи у манастир и постати монах тј. искушеник за почетак ? Која је процедура ? Просто одеш у манастир или се пријавиш код Димитрија Плећевића. мајкл Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Па кад неког часте зашто би ти дао те 2 хиљаде.Како су се они договорили да 2 хиљаде поделе на 3 деле.Јел ово питање има везе са овим што су теби поставили да разумем..ако није,дај брзо одговор идем свима по крају да продам фору Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Март 16, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 16, 2011 Ево ја да поставим питање за кандидата: Сутра постанеш свештеник и дођу ти за крштење двоје са једним кумом. Ти им кажеш да све заједно кошта 25.000 динара. Они изваде сви по 10.000 (по две од по 5.000) и дају ти. Имаш на гомили 30.000 динара. Пошаљеш помоћника да раситни 5.000 и кажеш му да им врати кусур. Он раситни али кад им је враћао они узму сваки по 1.000 а њега часте 2.000. Бар тако ти он то после пријави. Дођеш кући и испричаш жени а она те пита: Па где је још 1.000 динара? Како где је-питаш ти а она одговара. Три пута по девет хиљаде је двадесет седам и још две за помоћника то је двадесет девет и где је ту још једна хиљада? Шта ћеш да урадиш? И где је уствари завршила та једна хиљада? .mislise. Не може бити 27 + 2 већ једино 27-2 хиљаде Али било је 30 хиљада не 25 и не 29. 4chsmu1 Заборавио сам да кажем да је то било неко свечано крштење са два хора и богатом декорацимо, зато је толико коштало. Мада то нема везе са питањем али чисто да се каже. 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 16, 2011 Пријави Подели Написано Март 16, 2011 Ево ја да поставим питање за кандидата: Сутра постанеш свештеник и дођу ти за крштење двоје са једним кумом. Ти им кажеш да све заједно кошта 25.000 динара. Они изваде сви по 10.000 (по две од по 5.000) и дају ти. Имаш на гомили 30.000 динара. Пошаљеш помоћника да раситни 5.000 и кажеш му да им врати кусур. Он раситни али кад им је враћао они узму сваки по 1.000 а њега часте 2.000. Бар тако ти он то после пријави. Дођеш кући и испричаш жени а она те пита: Па где је још 1.000 динара? Како где је-питаш ти а она одговара. Три пута по девет хиљаде је двадесет седам и још две за помоћника то је двадесет девет и где је ту још једна хиљада? Шта ћеш да урадиш? И где је уствари завршила та једна хиљада? 1000000001010 Не може бити 27 + 2 већ једино 27-2 хиљаде facenew22222222 Али било је 30 хиљада не 25 и не 29. 0409_feel Заборавио сам да кажем да је то било неко свечано крштење са два хора и богатом декорацимо, зато је толико коштало. Мада то нема везе са питањем али чисто да се каже. Па што не кажеш,онда их је дечак узео bendoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука