DYNABLASTER Написано Јул 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 AS http://www.dragas.biz/index.php?option=com_content&view=article&id=9934:as&catid=144:reagovanja&Itemid=123 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 NARODNI FRONT http://www.dragas.biz/index.php?option=com_content&view=article&id=9935:narodni-front&catid=144:reagovanja&Itemid=123 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2013 EKONOMSKI POKRET Dragi prijatelji, Nakon mog predavanja u Zemunu o konkretnim rešenjima za izlazak iz krize i teksta Narodni front, javilo mi se mnogo ljudi koji hoće da podrže ideje koje sam izneo. Javljaju se ljudi iz svih krajeva sveta i traže da odmah krenemo sa organizovanjem i konkretnim delovanjem. Zahvalan sam svima na podršci i krećemo sa organizovanjem. Pošto sam poslovan čovek, moj zadatak je da napravim efikasnu, otvorenu, demokratsku i poštenu organizaciju koja neće biti oligarhijska, partijska i kriminalna, nego organizacija koja će početi uvođenje DIREKTNE DEMOKRATIJE. Kako sam zagovornik da se ukida plaćena profesija političar i da u elektronskom dobu dobijamo samo politički servis od naših predstavnika u državi, koji će ostvarivati isključivo interese građana, to ne postoji opasnost da ja postanem vođa, lider ili političar, jer je to suprotno mojim političkim idejama za promenu sadašnjeg društvenog stanja. EKONOMSKI POKRET je nevladina i nestranačka organizacija, koja je osnovana pre četri godine, koja do sada nije bila aktivirana i koja može da nam posluži za elektronsko udruživanje onih ljudi koji podržavaju moje političke i ekonomske ideje.Pošto imam politički i ekonomski Program za spas Srbe, koji se godinama nalazi na mom sajtu, pošto je u mom radu sve otvoreno, nema nijedne skrivene pretpostavke ili misli, da bismo napravili KONKRETAN iskorak iz sadašnjeg stanja potrebni su nam ljudi koji će se ORGANIZOVATI i ZAJEDNO raditi na sprovođenju Programa za spas Srbije.Vaše javljanje i želja da se uljučite me ohrabruje da nije sve izgubljeno i da imamo dovoljno snage da promenimo Srbiju i svet oko nas. Počinjemo, dakle, sa organizovanjem kroz EKONOMSKI POKRET, koji će se, kada se otvore razgovori o promeni političkog sistema, uključiti u NARODNI FRONT o kome sam već sve napisao. Mislim da je važno da se u NARODNI FRONT uključimo kao organizovana grupacija koja ima svoje jasne političke i ekonomske ideje, za koje ćemo se zalagati da se primenjuju, pošto će, prirodno, NARODNI FRONT biti sakupljen od raznovrsnih političkih pokreta, koje će objedinjavati želja za promenama i skidanje sa vlasti izdajničkog režima, ali sa kojima ćemo imati velike rasprave o pravcima razvoja Srbije. EKONOMSKI POKRET treba da okupi ljude koji su utemeljeni u svojij naciji i veri, ali koji su građanski orijentisani, koji su, istovremeno, i balkanski, evropski i kosmopolitski modernisti, kojima različitosti pomažu da se zbliže, koji poštuju različitosti, koji su stručni, vredni, obrazovani, efikasni i koji politiku hoće da departizuju i deprofesionalizuju na način da se bore za uvođenje- DIGITALNE DIREKTNE DEMOKRATIJE. EKONOMSKI POKRET donosi moralnu obnovu u društvu, jer bez moralne obnove ne može da uspe nijedna politička ideja u društvu. Ukoliko smatrate da sam izneo dovoljno argumenata da mi verujete, ukoliko verujete u moj tridesetogodišnji javni nastup i posvećenost jednoj poštenoj političkoj ideji, pozivam vas da nam se priključite, moja uloga je da iznesem ideje i da budem koordinator za primenu tih ideja, sve dok ne zaživi naša organizacija koja mora da preuzme konkretnu primenu naših ideja u političkoj praksi. Nisam vođa!Nisam lider!Nisam političar!Hoćemo da spasimo Srbiju od propasti! Za sve vas koji mi pišete i koji mi se javljate, dostavljam način kako ćete da postanete deo EKONOMSKOG POKRETA. 1. CV - pošaljite svoje predstavljanje na moj email : [email protected]2. DELOVANJE – napišite u kojoj oblasti društva možete da delujete i na kojoj teritoriji,3. PROGRAM – napišite konkretna rešenja za naš politički i ekonomski program, kako na nivou Srbije, tako i na nivou lokalne zajednice,4. POVEZIVANJE – iznesite konkretan predlog kako mislite da se omasovimo i da naše ideje dopru do svakog birača u Srbiji i rasejanju.5. FINANSIRANJE – svako od nas treba mesečno da finansira EP u skladu sa svojim mogućnostima. Predlažem da mesečna članarina bude od 1 evro do 10 evra mesečne uplate. Dinarske i devizne račune ćemo otvoriti i objaviti.6. KONTROLA - Dinarski i devizni računi će biti otvoreni za sve građane da mogu internetom da prate trošenje prikupljenog novca .7. UPRAVLJANJE – skupštinu EP čine svi članovi pokreta i oni glasaju elektronski o pravcima delovanja pokreta,8. KOORDINATORI – koordinatori upravljaju Pokretom u početku njegovog formiranja, dok se ne formiraju politički organi pokreta. Politički organi pokreta se menjaju mesečno i dnevno, sve u zavisnosti od dinamike razvoja pokreta,9. BALKAN BIZNIS CENTAR – pozivam sve naše pristalice da se povezujemo u poslovima preko BBC. Pročitajte poslovnu filosofiju BBC. Preko BBC pravimo pare i samozapošljavamo sve ljude koji imaju poslovne ideje, kontakte i poslovne informacije. Ne morate da budete u biznisu, dovoljno je da imate kontakte i informacije. To je najveći kapital. Iz vaših kontakata pravimo poslove. Svi radimo na proviziju od realizacije.10. NARODNI FRONT - priključujemo se NF kao organizovana grupacija koja ima konkretan politički i ekonomski program ,koja ima ljude i koja je spremna da preuzme upravljanje državom. Cilj našeg organizovanja je da se u Srbiji sprovodi naš Program za spas Srbije i da ga sprovode najbolji ljudi u Srbiji i rasejanju. Cilj našeg političkog delovanja je da se zasutavi izdaja,rasprodaja i pljačkanje građana i države, da se primeni Program za spas Srbije i da se preuzme u svoje ruke upravljanje državom. Dragi prijatelji, Sve sam iskreno napisao. Nema skrivenih misli. Sve je otvoreno i slobodno. Ništa ne krijem. To je jedini način da se odbranimo od političkog ološa, tajnih službi i stranih pritisaka i uticaja. Volimo Srbiju i hoćemo da je preporodimo. Znamo to da uradimo. Smatram da Srbija može da postane razvijeno građansko društvo i bogata država. Smatram da su sve priče ispričane i nudimo samo znanje,poštenje i ogroman rad. Uveren sam da imamo volje, znanja i snage da napravimo istorisjki zaokret.Uveren sam da je sve ovo moguće ZA SPAS SRBIJE EKONOMSKI POKRET Branko Dragaš Beograd, na dan Francuske Revolucije, 14.07.2013 http://www.dragas.biz/index.php?option=com_content&view=article&id=9937:-ekonomski-pokret&catid=144:reagovanja&Itemid=123 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 OBMANE Branko Dragaš, 16.07.2013 Režim nastavlja da obmanjuje. Njihove laži se više ne mogu sakriti Datumom, koga nisu dobili. To je njihovo, navodno, rešavanje tačku po tačku svih naših problema. Naravno, nijedan problem nije rešen. Samo se problemi nagomilavaju. Raste napetost i nervoza u društvu. Stanje je neizdrživo. Režim ne može više da sakrije svoju nesposobnost. Spinovanje kulta ličnosti snishodljivoog tiranina, koji ima, prema istraživanjima podaničkih medija, popularnost preko 60%, ne može da sakrije njegovu nesposobnost i neznje. Ni prenemaganje Aci Dramoseru više ne pomaže. Siromašni, nezaposleni i očajni građani ne veruju porobljenim medijima. Sada je na redu, kako kažu, - ekonomija! Borba protiv kriminala je uspela. Dulić je optužen od nesposobnog tužilaštva, oslobođen je u nedostatku valjanih dokaza. Tajkuni i dalje poseduju svoja bogatstva. Nema Zakona o konfiskaciji imovine. Selektivna hapšenja su dozvoljena iz Brisela. To je ustupak za izdaju Kosmeta.Kosovo je rešeno. Priznata je nezavisnost Kosova i prodati su Srbi. Vojni sporazum Prištine i Tirane treba da opasno zabrine kosmetske Srbe. Beograd ih je pustio na milost i nemilost Prištini. Srpski sudovi se ukidaju. Srbi ne mogu da putuju po Evropi, moraju da vade vize u Prištini. To je početak zatiranja našeg naroda na Kosmetu. Režim slavi brislske izdaje. Mali Sloba, perverzni pokvarenjak, nosi sa sobom Bibliju i traži samilost za svoju izdaju. Prevrtljivi klovn je bestijalni satrap, koji peva, sprda se i ispunjava sve briselske naloge. Kažu diplomate u Briselu da je najomiljeniji srpski političar, jer se svi zajebavaju sa njim. Takvu kooperativnu budalu još nisu imali. Neverni Toma nas bruka na svakom mestu. Pokušava da nas sve veže na zadnjem sedištu njegove propale politike. Građani se otvoreno bune. Podatak da je porastao broj građana koji neće da se vežu na zadnjem sedištu, pokazuje da marketing nije punjenje praznih glava potrošača i da građani traže od predsednika države ozbiljnost u ovim tragičnim vremenima. To što je Nevernom Tomi i njegovoj porodici dobro, što su se trajno obezbedili baveći se politikom, ne znači da jeftinim marketinškim trikovima mogu potkupljivati razočarane i siromašne birače. Otrežnjenje dolazi iz utrobe gladnoga naroda. Bes će teško moći da se kanališe Rekonstrukcija vlade je mlaćenje prazne slame. Zamajavanje. Trošenje živaca naroda i vremena, koga više nemamo. Pregovori Malog Slobe i Ace su komično izigravanje državnika, noćni razgovori, glavni odbori, predsedništva, najskuplji automobili, vile, obezbeđenja, kamere, podignuti mikrofoni, sveta reflektora, zakopčavanje skupih odela, otkopčavanje, nastavak pregovora, neizvesnost, napetost, sve je to deo istog scenarija za sluđivanje naroda. Režim za godinu dana nije ispunio nijedno svoje preizborno obećanje.Ekonomski ubica Dinkić je promašio budžet 100%. Nezabeleženo u ekonomskoj teoriji i političkoj praksi. A onda, kada je pokazao svoje neznanje i nestručnost, daju mu da napravi rebalans. Rebalans povećava prihode budžeta i povećava rashode, tako se prihodi uvećavaju sa 62 milijarde, što je prosek za prvo polugodište, na 80 milijardi, mada su sve tendencije u prvom polugodištu da prihodi padaju, dok rashodi sa mesečnog proseka od 82 milijardi dinara rastu na 92 milijardi dinara. Potpuno – ludilo! Sada kreću na ekonomiju. Posle promašenih godinu dana i promašenog budžeta idu da se bave ekonomijom.Teško nama sa njima blesavim. Jedini način da se zaustavi ovo uništavanje Srbije je da se - sruši režim. Vreme je za nove izbore.Vreme je da se udružimo u – NARODNI FRONT.NARODNI FRONT mora da preuzme upravljanje državom. Beograd, 16.07.2013 http://www.dragas.biz/index.php?option=com_content&view=article&id=9938:obmane&catid=144:reagovanja&Itemid=123 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 KULT http://www.dragas.biz/index.php?option=com_content&view=article&id=9939:kult&catid=104:komentari&Itemid=69 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2013 POREZI http://www.dragas.biz/index.php?option=com_content&view=article&id=9942:porezi&catid=104:komentari&Itemid=69 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 7, 2013 PRIZNANJE http://www.dragas.biz/index.php?option=com_content&view=article&id=9944:priznanje&catid=144:reagovanja&Itemid=123 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2013 STRANI EKSPERTI http://www.dragas.biz/index.php?option=com_content&view=article&id=9945:strani-eksperti&catid=144:reagovanja&Itemid=123 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Sve je režirano u dehumanizovanoj komercijalnoj civilizaciji. Ne smemo više biti naivni Isplatilo se ovoliko čekanje.Sva moja predviđanja iz 1990 su se, nažalost, obistinila. mogli smo mnogo bolje da prođemo u raspadu lažne južnoslovenske zajednice da smo imali na čelu države istorijski odgovorne ljude, umesto provincijalnog đilkoša i dilbera, diletanta i pacera, koji se zadovoljavao titoističkom ideologijom i patološkom ljubavi prema svojoj ženi, Baba Juli, marsističko-komunističkoj , salonskoj revolucionarki, partizanki na prkosima, koja je predstavljala najbolji izdanak crvene buržoazije u raspadanju. Ovih dana objavljena je ispovest agenta CIA , izvesnog Roberta Bera, koji tvrdi : da su Stipica Mesić, Sloba Vožd Milošević, Njofra Tuđman i Ali baba Izetbegović bili plaćeni agenti CIA, da je raspad Jugoslavije izrežiran, Ko godinama prati moj rad dobro zna da sam sve ovo, na neki drugi način, već napisao .... svedok je da sam govorio da je sve režirano, da je Milošević njihov igrač i da povlači poteze u dogovoru sa njima ...(mogli smo mnogo bolje da prođemo u raspadu lažne južnoslovenske zajednice da smo imali na čelu države istorijski odgovorne ljude, umesto provincijalnog đilkoša i dilbera, diletanta i pacera)..... Zato je danas važno da poslušamo Roberta Bera i da prosudimo sami – ko je danas plaćenik CIA i na koga oni danas igraju? Da li smo nešto, napokon, naučili iz istorije? Zavrseni citati. Ja sam naucio da ovakve salabajzere iskljucim ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 A pazi mu biografiju: Sedmostruki udarnik na radnim akcijama i najbolji vojnik. ..... Osnivaè i finansijer ginekološke klinike “Devana”. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Koji ti je ovaj glodar Dina keve ti? Ja do sada nisam citao sta pise ovaj, pa to je zivo pisanje ... 0110_hahaha Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Jel tebi pokojni Milosevic bio neki rod kad pljujes jednog od retkih ljudi u ovoj drzavi koji radi na dobrobit? Mislio sam da si kolko tolko normalan, al ovo je vec nti put pokazatelj da se u ljude ne treba uzdati... kako sudis tako ce ti biti sudjeno, sad ja tebe iskljucujem po sopstvenom savetu. A moj savet tebi bi bio da nastavis da citas sta doticni "salabajzer" pise i za sta se zalaze, mozda nesto i naucis, i da umesto biografije samohvale vise paznje obratis na predloge sta i kako treba raditi... PS: niko nije savrsen PPS: ti izgleda iz istorije nista nisi naucio... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Jel tebi pokojni Milosevic bio neki rod kad pljujes jednog od retkih ljudi u ovoj drzavi koji radi na dobrobit? Mislio sam da si kolko tolko normalan, al ovo je vec nti put pokazatelj da se u ljude ne treba uzdati... kako sudis tako ce ti biti sudjeno, sad ja tebe iskljucujem po sopstvenom savetu. A moj savet tebi bi bio da nastavis da citas sta doticni "salabajzer" pise i za sta se zalaze, mozda nesto i naucis, i da umesto biografije samohvale vise paznje obratis na predloge sta i kako treba raditi... PS: niko nije savrsen PPS: ti izgleda iz istorije nista nisi naucio... Haha A tebi je izgleda ovaj Dragas neki rod ... Tip baronise i na srecu neuspesno, gde god se uvalio ubrzo je bio sutnyt odatle ... Ovaj ti je supalj k'o supalj zub.... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Pazi, tip je bio 7 puta udarnik ... Pa imas li ti Dina predstavu koliki je to budak od coveka? Ako iskljucimo posleratne akcije gde su isli nalozeni na tita ii partiju nakon toga su isli samo dupeuvlake i kreteni.<br /> Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Ja te necu vredjati nego samo ignorisati. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Ja te necu vredjati nego samo ignorisati. Dina bre ko te vredja. Ja pricam o ovom kvazi ekonomisti i strucnjaku ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука