Jump to content

Први свештеник тзв. ЦПЦ у Србији

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Тај непоп је студент нашег ПБФ-а у БГ-у !!!

Треба бити прецизан са давањем информација. Да не испадне да ПБФ школује кадар секте зване ЦПЦ. Овај господин је отпао од Цркве касније, а није као такав примљен на ПБФ.

Подели на овим сајтовима

Тај непоп је студент нашег ПБФ-а у БГ-у !!!

Треба бити прецизан са давањем информација. Да не испадне да ПБФ школује кадар секте зване ЦПЦ. Овај господин је отпао од Цркве касније, а није као такав примљен на ПБФ.

Vojislav Miljanić, koji je rođen u Bjelovaru, u Hrvatskoj, završio je Bogosloviju u toj zemlji, a sada je student Teoloskog fakulteta u Beogradu, kaže da je svjestan da bi mogao imati problema sa svojim studijama.

“ O tome sam razgovarao s njegovim blaženstvom mitropolitom crnogorskim Mihailom i došli smo do zajedničkog zaključka da će SPC sigurno negativno da reaguje na moje postavljenje tako što će pokušati na neki način da me sankcioniše. Pošto smo mi autokefalna crkva i nijesmo pod njihovom duhovnom vlašću, a samim tim nijedna odluka od njihove strane nije obavezujuća za mene, jedini način da to sprovedu jeste udaljenje s Bogoslovskog fakulteta. U svakom slučaju ja samostalno neću da napustim studije, mada mi je već obezbijeđeno da studije pohađam van teritorije Srbije.''

http://www.cpc.org.me/latinica/agencijske_vijesti.php?id=40

Подели на овим сајтовима

Не могу да схватим шта је у глави овог несретног човека? Бити на студијама теологије а не знати основну ствари: разликовати Цркву од секте, стварно је ван памети. Пита ли се овај несртени човек: како је то "ЦПЦ" црква? Са ким је у општењу? Одакле црпи своју еклисијалност?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...