Гости Guest - . . .- Написано Март 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Црногорска православна црква недавно је именовала Војислава Д. Миљанића за пароха те цркве у Новом Саду и Ловћенцу. http://blip.tv/play/hKYmgqrbRQI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Тај непоп је студент нашег ПБФ-а у БГ-у !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Тај непоп је студент нашег ПБФ-а у БГ-у !!! Па кад може Младен Обрадовић, што не би могао и овај... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Тај непоп је студент нашег ПБФ-а у БГ-у !!! Па кад може Младен Обрадовић, што не би могао и овај... Који Младен Обрадовић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Ја сам мислио да је Правни факултет легло екстрема! 0442_feel Младен Обрадовић студент ПБФ-а????? 0442_feel 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ČtecMiloš Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Ma Miraševci su baš jaki, našli neku priučenu budalu, i odma eto im pop. 4chsmu1 A oni se čašćavaju činovima ka čarapama. Ima jedan ,,protojerej stavrofor,, Mirašev iz Nikšića, nema ni bradu a već prota 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 13, 2011 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Тај непоп је студент нашег ПБФ-а у БГ-у !!! Треба бити прецизан са давањем информација. Да не испадне да ПБФ школује кадар секте зване ЦПЦ. Овај господин је отпао од Цркве касније, а није као такав примљен на ПБФ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sirena Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 je li diplomirao ili... ako nije, logično je da mu njegov episkop sada povuče blagoslov za studiranje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Тај непоп је студент нашег ПБФ-а у БГ-у !!! Треба бити прецизан са давањем информација. Да не испадне да ПБФ школује кадар секте зване ЦПЦ. Овај господин је отпао од Цркве касније, а није као такав примљен на ПБФ. Vojislav Miljanić, koji je rođen u Bjelovaru, u Hrvatskoj, završio je Bogosloviju u toj zemlji, a sada je student Teoloskog fakulteta u Beogradu, kaže da je svjestan da bi mogao imati problema sa svojim studijama. “ O tome sam razgovarao s njegovim blaženstvom mitropolitom crnogorskim Mihailom i došli smo do zajedničkog zaključka da će SPC sigurno negativno da reaguje na moje postavljenje tako što će pokušati na neki način da me sankcioniše. Pošto smo mi autokefalna crkva i nijesmo pod njihovom duhovnom vlašću, a samim tim nijedna odluka od njihove strane nije obavezujuća za mene, jedini način da to sprovedu jeste udaljenje s Bogoslovskog fakulteta. U svakom slučaju ja samostalno neću da napustim studije, mada mi je već obezbijeđeno da studije pohađam van teritorije Srbije.'' http://www.cpc.org.me/latinica/agencijske_vijesti.php?id=40 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Наравно,наравно, Миљанић је био вјерник СПЦ... у ЦПЦ је прешао недавно. О томе говори и у интервјуу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Не могу да схватим шта је у глави овог несретног човека? Бити на студијама теологије а не знати основну ствари: разликовати Цркву од секте, стварно је ван памети. Пита ли се овај несртени човек: како је то "ЦПЦ" црква? Са ким је у општењу? Одакле црпи своју еклисијалност? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sirena Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 da, još je i bogosloviju završio. nesretnik. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Ма ужас.... ко зна шта је ту у питању. Иначе, има фб, кога интересује, може да погледа активности овог несрећника.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука