Mono Написано Март 12, 2011 Пријави Подели Написано Март 12, 2011 JUSUFSPAHIĆ: NAPAD NA ROMA NAPAD NA SRBIJU Petak, 11. Mart, 2011.| Autor: FONET BEOGRAD - Muftija srbijanski Muhamed Jusufspahić osudio je napad na Roma Aliju Omerovića i naglasio da je to napad na Beograd i Srbiju. "Nije to jedini napad, jer je mnogo uvreda na verskoj, nacionalnoj i rasnoj osnovi. Pozivam patrijarha srpskog Irineja da zajedno sačuvamo našu decu, naš obraz i naš mir. Pozivam i predsednika Tadića i sve nadležne u Srbiji, specijalno očeve i majke, učitelje i nastavnike, duhovnike i profesore, da sačuvamo ovo i svako sledeće svoje proleće", poručio je Jusufspahić. Vesti: Jusufspahić: Napad na Roma napad na Srbiju http://www.kurir-info.rs/vesti/politika/jusufspahic-napad-na-roma-napad-na-srbiju-79488.php Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Март 12, 2011 Пријави Подели Написано Март 12, 2011 Toliko se okotilo ovih "srbija za srbe; sloboda seselju, pravda urosu, ubi francuza" i slicnih da me ovo uopste ne iznenadjuje. Sramo9ta je da SPC aktivnije ne dize glas protiv onih koji joj kaljaju ime i velicaju fasizam pozivaju se na pravoslavlje. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 12, 2011 Пријави Подели Написано Март 12, 2011 Toliko se okotilo ovih "srbija za srbe; sloboda seselju, pravda urosu, ubi francuza" i slicnih da me ovo uopste ne iznenadjuje. Sramo9ta je da SPC aktivnije ne dize glas protiv onih koji joj kaljaju ime i velicaju fasizam pozivaju se na pravoslavlje. Stvarno su se nakotili. Pogledaj samo amere,pobise Iracane a spremaju se i na Libijce. A nakotilo ih se 400 miliona. A ne pominjem vambracni nakot po drugim zemljama. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Март 12, 2011 Пријави Подели Написано Март 12, 2011 Нисам пратио претерано помно све што је Јусуфспахић млађи до сада говорио, али ми на осову онога што сам испратио делује као тотално ОК лик. 319.gif Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Март 12, 2011 Пријави Подели Написано Март 12, 2011 Toliko se okotilo ovih "srbija za srbe; sloboda seselju, pravda urosu, ubi francuza" i slicnih da me ovo uopste ne iznenadjuje. Sramo9ta je da SPC aktivnije ne dize glas protiv onih koji joj kaljaju ime i velicaju fasizam pozivaju se na pravoslavlje. Stvarno su se nakotili. Pogledaj samo amere,pobise Iracane a spremaju se i na Libijce. A nakotilo ih se 400 miliona. A ne pominjem vambracni nakot po drugim zemljama. Znaci zbog toga sto ameri ubijaju Iracane i mi imamo pravo da ubijamo nase komsije rome. Ako je i od krajiskog komuniste Bilbije previse je. Razmislis li ti pre nego sto nesto postavis ikada u zivotu? Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Март 12, 2011 Пријави Подели Написано Март 12, 2011 BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je juče trojicu mladića koji su u četvrtak, ispred Trgovačke škole u centru grada, napali i naneli lakše telesne povrede osamnaestogodišnjem Aliji Omeroviću, mladiću romske nacionalnosti. Zbog sumnje da su izvršili krivično delo izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti iza rešetaka su se našli Aleksandar Milutinović (21), Marko Brundić (21) i Dušan Nikolić (20), svi iz Beograda. Napad na učenika trećeg razreda srednje Trgovačke škole, prema rečima napadnutog mladića, ničim nije bio isprovociran. Na njega su trojica uhapšenih nasrnuli u Cetinjskoj ulici oko 14 sati, nazivajući ga pogrdnim imenima na nacionalnoj osnovi, ne obazirući se na prolaznike Kada sam izašao iz fotokopirnice, u koju sam otišao pre škole, ispred nje su me čekala trojica krupnih momaka sa psom nalik na pit bula. Rekli su mi: “Ciganšturo jedna, dođi ovako”. Kada sam to odbio, počeli su da me vuku - prisetio se tih trenutaka pretučeni mladić. Iako je tada u njihovoj blizini bilo nekoliko prolaznika, niko nije učinio ništa konkretno da zaštiti Aliju. - Samo su povikali “nemojte, nemojte” i to je bilo sve - kaže Alija dodajući da, iako uplašen za svoju bezbednost, nije želeo da olako dozvoli bahatim momcima da ga maltretiraju. - Kada su me okružili rekao sam im da, ako treba da se bijemo, da to bude jedan na jedan i da je kukavički da njih trojica napadnu mene samog. Međutim, oni su počeli da me udaraju i vuku, nakon čega sam uspeo da se otrgnem i pobegnem u školu - objašnjava Alija, koji tada nije razmišljao o motivima ovog napada. - Nisam ih pitao zašto su me napali, niti sam tada razmišljao zašto žele da me tuku. Ne znam da li je na rasnoj osnovi, niti koji mogu da budu razlozi, pošto ni sa kim nisam bio u sukobu - govori pretučeni mladić. Na saslušanju u policiji, međutim, trojica uhapšenih napadača odbacila su optužbe da su Omerovića napali jer je Rom. Oni su objasnili da su ga napali jer se agresivno udvarao njihovoj prijateljici. Istražnim organima su naveli da je Alija slao vulgarne SMS poruke i preko Fejsbuka, što je pretučeni mladić negirao. - Nisam nikome slao takve poruke. To sada prvi put čujem - kaže Alija Omerović. Porodica Omerović namerava da podnese tužbu protiv napadača, a Alija će u školu krenuti naredne nedelje. - Osim natečenog oka, fizički se odlično osećam. Nisam uplašen, ali mi nije svejedno. Ne plašim se da se će me sutra ponovo neko napasti. Ne želim da dozvolim da se plašim - poručuje Alija. Krio napadače Alija je nešto posle 14 sati ušao u moju kancelariju i rekao mi da je pao i da mora da ide kući. Videla sam da je povređen i znala da to nije od pada. Zadržala sam ga i pozvala njegovog oca. Kasnije mi je priznao da su ga nepoznati mladići napali zbog “najk” jakne, koju je nosio i da su mu dobacivali Ciganšturo - kaže Vesna Živanović Babić, direktorka Trgovačke škole i dodaje da se sa Alijinim roditeljima juče čula telefonom i rekli su joj da je kod kuće i da se oporavlja od napada. Verujem da ce klempavi biti ponosan na njih; pravi Obrazovci tri na jednog ( istina vrlo cesce idu deset na jednog da se osiguraju). Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 12, 2011 Пријави Подели Написано Март 12, 2011 to sve klinci, krivi su im roditelji ponajvise, a tek o ostalim klincima sto se tuku po skoli pa i devojcice, pa jos se i snimaju sa mobilnim, to bi ja lepo otiso svakome od njih kuci i roditelje onom fosnom sa gradilista prasnjavom od maltera pa to kad pukne odma im bude i suzavac 0442_feel Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вуксан Написано Март 12, 2011 Пријави Подели Написано Март 12, 2011 Toliko se okotilo ovih "srbija za srbe; sloboda seselju, pravda urosu, ubi francuza" i slicnih da me ovo uopste ne iznenadjuje. Sramo9ta je da SPC aktivnije ne dize glas protiv onih koji joj kaljaju ime i velicaju fasizam pozivaju se na pravoslavlje. Ево га дежурни ловац на србске "фашисте", явља се само када Срби нешто ураде и онда одмах почиње на народностной основи, Срби ово, Срби оно, Срби овакви, Срби онакве. ПодсѢћам читатеље да йе нападнути Ром хвала Богу жив, и живот му не бѢше угрожен, док йе покойни Деян Стойчић из Ябуке, у гробу, сурово убийен хладним оружйем сународника претученога. О том Зебеди не говори йер га то не занима, небитно му йе што нѢка србска породица остаде без свойега дѢтета. Занима га само пљување по Србах, и како да за све што учини ма койи Србин оптужи цѢли србски народ. За све што се догоди он свѢстно покушава оптужити и осудити србски народ у цѢлини, попут нѢмачких завойевача за врѢме другога свѢтскога рата. Срби су за њега увѢк "фашисти", вѢроватно ту рачуна и мученике из Ясеновца, двейу Градишака, и многобройних яма и стратишта. Позивам Зебедия да свойу нетрпељивост и мржњу према србскому народу не испољава овдѢ, ако йе се већ не може отрѢсти. В алтаpях святые плачyт, гyдит набат. Битвы час yже назначен, но это бyдет ад, тpижды ад, но ни шагy назад! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 12, 2011 Пријави Подели Написано Март 12, 2011 Toliko se okotilo ovih "srbija za srbe; sloboda seselju, pravda urosu, ubi francuza" i slicnih da me ovo uopste ne iznenadjuje. Sramo9ta je da SPC aktivnije ne dize glas protiv onih koji joj kaljaju ime i velicaju fasizam pozivaju se na pravoslavlje. Stvarno su se nakotili. Pogledaj samo amere,pobise Iracane a spremaju se i na Libijce. A nakotilo ih se 400 miliona. A ne pominjem vambracni nakot po drugim zemljama. Znaci zbog toga sto ameri ubijaju Iracane i mi imamo pravo da ubijamo nase komsije rome. Ako je i od krajiskog komuniste Bilbije previse je. Razmislis li ti pre nego sto nesto postavis ikada u zivotu? Ne brate-druze. Mi iz Udbe koristimo iste arsine. Ne zaboravljamo nikoga.A ja licno amere ne zaboravljam nikako. Cim cujem za neko zlo ja brze bolje proverim ima li toga kod njih pa ako ima ja opletem po njima a za ostale imam vremena i kasnije. Kao i ti. Biras po kome ces da opletes. Pa rekoh kada mozes ti da biras ajd' da biram i ja. Smrt fasizmu , sloboda narodu brate-druze Zee. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука