konstantin Написано Август 18, 2009 Пријави Подели Написано Август 18, 2009 no problemo sinjoritas na usluzi 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 18, 2009 Zlato,ja inace volim dalmatince i kao pasminu.I ljudi mi,narocito mama,kupuju razne sitnice sa njima.Sad pijem kafu iz solje sa dalmatincima,imam ih vise,zatim upaljace,keramicke statue,plisane,plasticne,sestra mi kupila jastucnicu,peskir za plazu...Cak,neces mi verovati nosim osvestanu brojanicu sa sarom dalmatinca. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 18, 2009 Пријави Подели Написано Август 18, 2009 zemljaci 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 18, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2009 Кад сам био млађан клинац ја емитовала је ово телевизија Нит је фокса нит је авала нит је пинка нит бу 92 већи меном РТБ , први програм тв Београд. А на њему у 19 и 15. сваког дана без изостанка ишао је један цртани по избору ЦКСКЈУ. Било да је Душко Злодушко или Пинки пантер смотани витез Која мало приглупи све смо ово помно пратили. А после тога у кревет на спавање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Август 18, 2009 Пријави Подели Написано Август 18, 2009 Zlato,ja inace volim dalmatince i kao pasminu.I ljudi mi,narocito mama,kupuju razne sitnice sa njima.Sad pijem kafu iz solje sa dalmatincima,imam ih vise,zatim upaljace,keramicke statue,plisane,plasticne,sestra mi kupila jastucnicu,peskir za plazu...Cak,neces mi verovati nosim osvestanu brojanicu sa sarom dalmatinca.To kraljice 0110_hahahahttp://img182.imageshack.us/img182/7448/dalmatinci23vl2.jpg Mislim da sam taj crtani znala napamet...Teta u video klubu je znala,101 dalmatinac i? 0205_whistling I uvek mi je bila zelja da imam kucu na tufnice,al nista.. Mada su tolerisali moje ispade kada svaku lutalicu dovedem kuci 1312_womens Evo ova slicica je za obe,uzivaj 0913_sport "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Август 18, 2009 Пријави Подели Написано Август 18, 2009 Ja mislim da sam jedina koja ne zna da postavi sliku kako valja i nemojte zameriti.. Kada neko bude imao dobre voljne i vremena neka objasni 0205_whistling 1312_womens 0110_hahaha 0913_sport 0442_feel "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 18, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 18, 2009 Hvala,Zlato!Bas si zlatna! I ja sam jedva naucila,a objasnili mi Alef,Lazarica,Srna sto puta.Ili 101 put. 0205_whistling Kliknes na sliku,desni klik,pa levim na Copy Image Adress,pa onda ovde gde pises odgovor imas ikonicu,druga u drugom redu,i tu se vec pojave dve uglaste zagrade i crta izmedju,desni klik,pa levim Paste.I nece iz svakog browser-a.Meni nije htelo iz Google Chroma,a na Operi hoce. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 18, 2009 Zlato,zar nismo slatki? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Август 18, 2009 Пријави Подели Написано Август 18, 2009 0205_whistling Znaci u chormu lezi problem..pa pokusavam sto puta i ono nece..moracu menjati browser :smiley: Hvala ti Izidice 1312_womens Medeni su skroz 0110_hahaha "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Август 18, 2009 Пријави Подели Написано Август 18, 2009 zemljaci stadaradim klapklap Takodjer! My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 19, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 19, 2009 0304_smile4 Znaci u chormu lezi problem..pa pokusavam sto puta i ono nece..moracu menjati browser :smiley: Hvala ti Izidice https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smiley.gif Medeni su skroz ?????? ??? ?? ?? ?? ???? , ?? ????? ??? ??? ????????? ???? ??????? ?????? ?? ?? ??? ????????? ?????, ????? ????? ??? ??? ???? ? ?????? ? ?????? ?? ??????? ??????? , ????? ??????? ?? ??????? ?? ??????? , ?? ???? ?????? ????? , ?? ???? ?????? ??????? ???? ? ?? ??? ???? ?????? ???????? , ?????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 19, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 19, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Август 19, 2009 Пријави Подели Написано Август 19, 2009 0202_238 klapklap :cheesy2: "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 19, 2009 Zlato,'ajde na 0202_238 u Zenski kutak. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука