Ратко :( Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Цитат Цитат Цитат Цитат смешни су пијанци који забудале, ал ово је поразно и паклено за душу стање. ово није нимало смешно. confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='ekstra' /> pivo .. свака част....трач, ко је с ким , ко је шта рекао, ко је пијаница... стварно 0442_feel https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0115_down.gif leteti покретачима таквих тема confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='pivo' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='pivo' /> Bog neka nam bude sudija, reče neko... leteti иначе тема је баш по Божијој вољи, исмјевање ближњих, подругивање joooj Вуле, мислим да си некако преозбиљно схватио. Говорим у своје име, а верујем да и други тако мисле, нико се овде не подсмева. Сваком се деси таква глупост. Мало се зезамо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 ма јасно брате 4chsmu1 само ја нећу учестввати у оваквој тему нити ћу је гледати нити више коментарисати па Часни пост је а ја да се исмијавам браћи у невољи којим треба помоћ и подршка иако је "вирутелно" превише је... 0102_laugh smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Цитат ма јасно брате 4chsmu1 само ја нећу учестввати у оваквој тему нити ћу је гледати нити више коментарисати па Часни пост је а ја да се исмијавам браћи у невољи којим треба помоћ и подршка иако је "вирутелно" превише је... 0102_laugh klapklap smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Neno N Написано Новембар 23, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2020 geronymo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука