Jump to content

У затвор због ћирилице!!!

Оцени ову тему

Препоручена порука

То ти је оно сваког чуда за три дана доста, идуће седмице га се нико неће сјећати, а он ће свакако у затвор. Тако да  greengrin

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 48
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

То ти је оно сваког чуда за три дана доста, идуће седмице га се нико неће сјећати, а он ће свакако у затвор. Тако да  greengrin

Добро и то стоји,али неће код свих бити избрисан.  smej.gif

Подели на овим сајтовима

Мејби  :bla:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

То ти је оно сваког чуда за три дана доста, идуће седмице га се нико неће сјећати, а он ће свакако у затвор. Тако да  :bla:

Чему такав став, човек ради исправну ствар и треба га подржати ! Ако ова идиотска држава репрограмира дуг за струју некоме ко хоће да се спали на сред улице, зашто не би и сад реаговала кад је закон на његовој страни !

Подели на овим сајтовима

Чему овакав став???  :bla: :huh: :huh:

Понекад ми се чини да ми не живимо у истој држави. Кога је данас брига за оне који су гладни, за оне које су у другом стању па су остале без посла, за оне што штрајкују глађу, за оне који су протјерани с Косова, за оне што су болесни а немају новац за лијечење, за дјецу која просе - кога је данас брига за то? Овдје мислим на људе који могу да унесу неку промјену, на систем, на државу, на оне који су дужни и примају плату за оно што не раде. Закон јесте на страни обичног просјечног човјека, али шта то вриједи кад се тај исти закон проводи селективно и онако како коме одговара. Па људи се вјешају и убијају јер не виде никакву наду, и ја нигде не чух да је држава рекла да то тако не треба, и да се огласила по томе питању, е таман ће разматрати случај као што је овај. Кадија те тужи, кадија ти суди. Не видим чему такво питање?

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

То ти је оно сваког чуда за три дана доста, идуће седмице га се нико неће сјећати, а он ће свакако у затвор. Тако да  :bla:

Чему такав став, човек ради исправну ствар и треба га подржати ! Ако ова идиотска држава репрограмира дуг за струју некоме ко хоће да се спали на сред улице, зашто не би и сад реаговала кад је закон на његовој страни !

Ајде изађи Србине па уради нешто,шта висиш на форуму?Ви највише што причате,ви најмање и радите за Србе.

Подели на овим сајтовима

Ајде изађи Србине па уради нешто,шта висиш на форуму?Ви највише што причате,ви најмање и радите за Србе.

Ми не осуђујемо часне и поштене Србе који су у праву !

Подели на овим сајтовима

То ти је оно сваког чуда за три дана доста, идуће седмице га се нико неће сјећати, а он ће свакако у затвор. Тако да  :bla:

Али и не висите на форуму цео дан и расправљате се са неким ко има другачији став.То што је теби исправно можда њему није.Ти почни полако да поштујеш туђе мишљење,ако хоћеш да неко поштује твоје.

Подели на овим сајтовима

То ти је оно сваког чуда за три дана доста, идуће седмице га се нико неће сјећати, а он ће свакако у затвор. Тако да  :bla:

Али и не висите на форуму цео дан и расправљате се са неким ко има другачији став.То што је теби исправно можда њему није.Ти почни полако да поштујеш туђе мишљење,ако хоћеш да неко поштује твоје.

Подели на овим сајтовима

Па што онда тебе не осуђујемо јер ниси частан,поштен и ниси у праву!

Подели на овим сајтовима

Па што онда тебе не осуђујемо јер ниси частан,поштен и ниси у праву!

Мени сте судили више пута и то сам вам опростио али нисам заборавио ! Укључујући и зло које сте нанели мени и мојој породици. Бог нека вам суди ...

Подели на овим сајтовима

Solomone.. Lep tekst... Ali ja ovog puta stvarno mislim da on odbija da plati kazne NE ZBOG LATINICE vec zbog INATA...

нормално. 4chsmu1

какав бандоглавац  ekstra greengrin greengrin greengrin joooj bleh dada

није он у апсу због ћирилице, већ што је тврдоглав.

школски пример ревнитеља не по разуму - прво је покушао да буде ревнитељ Цркве ради, па ћирилице ради, сад му је остала само тврда глава, празан џеп и затвор.

ццц, српска посла  0442_feel 0442_feel 0442_feel smej.gif smej.gif

4chsmu1
Видим, брате, да си баш истрајан у својим ставовима??
шаломе, страдаћеш ко мученик - овај би те мачем зарђалим из 15. века пробо ко каурина а после би куко што је брата утепао :) 0442_feel 0442_feel

шеваље, искулирај. то је само наш брат шалом који воли да вата на око и брвно  :bla: :)

Подели на овим сајтовима

какав бандоглавац  4chsmu1 4chsmu1 :) ekstra greengrin greengrin greengrin

школски пример ревнитеља не по разуму - прво је покушао да буде ревнитељ Цркве ради, па ћирилице ради, сад му је остала само тврда глава, празан џеп и затвор.

ццц, српска посла  joooj bleh dada :) 0442_feel

Замолио бих те да размислиш још једном пре него што осудиш неког, понашаш се као незрело дете. Шта ти је овде смешно ?

Има истине и у ономе што је Меда рекао као и Соломон..мада сви смо различити и свако гледа другачије на ћирилицу и на националну културу..и није лепо да се баш смеје на тај начин човеку.Али ово сигурно заслужује поштовање.
како није смешно?

одрасто човек изиграва идиота, па сад не сме да одустане јер ће цела држава да му се смеје него мора да изиграва ''праведника''. нешто слично ко отац Артемије, само што би Артемије стварно главу изгубио с ким се уплео у коло. 0442_feel

ма које црно поштовање. поштујем само памет, културу и образовање, поготово начин кад је овако нешто у питању - а ово је далеко од тога. ништа друго до пуно вике низашто.

Подели на овим сајтовима

какав бандоглавац  4chsmu1 4chsmu1 :) ekstra greengrin greengrin greengrin

ццц, српска посла  smej.gif smej.gif :bla: :) smej.gif

Замолио бих те да размислиш још једном пре него што осудиш неког, понашаш се као незрело дете. Шта ти је овде смешно ?

Има истине и у ономе што је Меда рекао као и Соломон..мада сви смо различити и свако гледа другачије на ћирилицу и на националну културу..и није лепо да се баш смеје на тај начин човеку.Али ово сигурно заслужује поштовање.

Поштовање чега ??!! Да појаснимо мало ово ако није баш најјасније... поштовање или понижење ?!  Ако имаш намеру да браниш ову глупост мораћеш да објасниш јер је скоро цела Србија згрожена овим идиотизмом !

у лажи су кратежи ногице  :) 0442_feel 0442_feel

сам се понижава оваквим истицање и некаквим надмудривањем са овом малоумном државом и њеним полицијским апаратом.

а то што је ''скоро цела Србија згрожена'' овако нечим ми не значи ни за црно испод нокта. иста та Србија која се наводно згрожава, тај мит који се злоупотребљава као штит интернет надобудних ''ратника'' и +Артемијевих ''праведника'', гута ријалитије ко добар дан и васпитава децу у том духу.

мош мисити - ''ЗГРОЖЕНИ''  joooj bleh dada

пола народа ни не зна да пише ћирилицу а да не погреши три слова узастопце.

што се не бусаш у српски кад је Литургија у питању, него овде изиграваш неког ''праведног бесом'' витеза?

дођи, остави неки постић да се Литургија служи на српском, чик да те видим  0442_feel 0442_feel 0442_feel

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2909.0.html

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...