Владан Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 бирајте брат Вук части Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 бирајте брат Вук части Jа ћу да будем скроман, пријатељу, ....Је л' може овај? Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 9, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 9, 2011 бирајте брат Вук части Jа ћу да будем скроман, пријатељу, 319.gif....Је л' може овај? БРАТЕ наравно, само да ми одблокирају рачуне стиже један у Звечан, црвено-плаво-бијели... .mense. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 бирајте брат Вук части Jа ћу да будем скроман, пријатељу, dada....Је л' може овај? 0203_cool БРАТЕ наравно, само да ми одблокирају рачуне стиже један у Звечан, црвено-плаво-бијели... 4chsmu1 4chsmu1 Ма, то је најмањи проблем.... dada Него, кад ти одблокирају рачуне, Ти у пакету са све ''буком'', да те дочекам на Српски начин, са шљивовицом... :drugarstvo: 319.gif Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 9, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 9, 2011 може може.... а додаће ти брат и неке Бондове фазоне на ауто злу не требало.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Март 9, 2011 Пријави Подели Написано Март 9, 2011 може може.... а додаће ти брат и неке Бондове фазоне на ауто злу не требало.... 0203_cool Вала, да знаш да би могао. То препуштам теби..... Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука