Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

Може да зависи од две ствари.

1. Можда ниси графичку инсталирао (мада не верујем)

2. Можда је до клипа. Провери друге. Ако није ни једно, пробаћемо нешто друго.

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

sredio sam flash player trebao mada je radilo i bez njega :) video drajvere ffshow sam instalirao al malobaguje klip u VLC plejeru

Подели на овим сајтовима

Nađoše me,

kad upalim računar, kaže:

vaša verzija windowsa nije genuine

molim za najjednostavniji i najefikasniji način da premostim ovo

Ja mislim da i meni pise tako nesto,na windows sedmici,pa mi je onda kad upalim crna pozadina?Ali ne znam,nije nista strasno,ja normalno radim sve :D

Подели на овим сајтовима

Ja mislim da i meni pise tako nesto,na windows sedmici,pa mi je onda kad upalim crna pozadina?Ali ne znam,nije nista strasno,ja normalno radim sve :D

da može da se radi normalno,

sa tim da se meni nije još zacrnilo

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

možda da vratiš pomoću system restore na datum kada ti nije to pokazivao a najbezbolnije je da ukloniš tu poruku... vidi pp

• Волим 1

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...