Олимп Написано Јун 25, 2012 Пријави Подели Написано Јун 25, 2012 Може да зависи од две ствари. 1. Можда ниси графичку инсталирао (мада не верујем) 2. Можда је до клипа. Провери друге. Ако није ни једно, пробаћемо нешто друго. "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Јун 25, 2012 Пријави Подели Написано Јун 25, 2012 sredio sam flash player trebao mada je radilo i bez njega video drajvere ffshow sam instalirao al malobaguje klip u VLC plejeru Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 Nađoše me, kad upalim računar, kaže: vaša verzija windowsa nije genuine molim za najjednostavniji i najefikasniji način da premostim ovo "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 Nađoše me, kad upalim računar, kaže: vaša verzija windowsa nije genuine molim za najjednostavniji i najefikasniji način da premostim ovo format Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 format full? aoh "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 pa nećeš ceo drajv, samo sistemsku particiju (nadam se da si particionisao disk) a možda ima i drugi način za koji ja ne znam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 gledaću da napravim nešto hvala ajvanho ! "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 a možeš i da kupiš genuine Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 ha_ha_ha rekoh hvala ajvanho "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 Nađoše me, kad upalim računar, kaže: vaša verzija windowsa nije genuine molim za najjednostavniji i najefikasniji način da premostim ovo Ja mislim da i meni pise tako nesto,na windows sedmici,pa mi je onda kad upalim crna pozadina?Ali ne znam,nije nista strasno,ja normalno radim sve Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 Ja mislim da i meni pise tako nesto,na windows sedmici,pa mi je onda kad upalim crna pozadina?Ali ne znam,nije nista strasno,ja normalno radim sve da može da se radi normalno, sa tim da se meni nije još zacrnilo "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 ух, полако са тим саветима о форматирању који је оперативни систем у питању? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 win 7 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 slušaj Oglo, prosto ko pasulj, ako se plašiš zakona formatiraj disk i kupi OS, a ako ne, onda prosto ignoriši poruku da nije genuine Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 možda da vratiš pomoću system restore na datum kada ti nije to pokazivao a najbezbolnije je da ukloniš tu poruku... vidi pp Oglo је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука