Милан Меденица :) Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Vidi, vidi, i ti i Milan terate starudije... I ja se bakcem s ova dva, oba iz `98.-me godine... gringrin ух, колко је јака та игра, цепао сам цео серијал obi-wan је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340344200' post='664516] теби то не помаже јер ти се не мења ип адреса, имаш статичку. само томе служи рестарт модема ... f..k mislio sam da i kablovska ponekad menja ip Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 f..k mislio sam da i kablovska ponekad menja ip IP adresu dodjeljuje Internet provajder, nema veze da li je to DSL ili kablovska veza. Može da ti dodjeljuje dinamički (tada tvom modemu iznajmljuje na svakih nekoliko sati. Kada to vrijeme istekne, ili se modem ugasi, on ponovo pošalje zahtjev za novom adresom itd.) ili može da ti dodjeli statičku adresu. To je skuplja varijanta. E sada, ti znaš prilikom potpisivanja ugovora sa provajderom, da li si kupio uslugu sa dinamičkom adresom ili statičkom. Ako je tvoj komp kod kuće neki server koji pruža usluge drugim korisnicima na Internetu, onda ti je svakako potrebna statička adresa jer korisnici nebi mogli da te nađu (tačnije kada neko kuca npr: "www.pouke.org" DNS server na strani provajdera povezuje to ime sa statičkom adresom koju ti je dodjelio i tako mi svi uspjevamo da povlačimo stranice foruma sa tog računara ili postavljamo fajlove na taj računar). w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Користим оперу, скоро сам инсталирао 12.0 верзију и од тада ми дупла звук на јутубу, константо у намјери да ме потпуно излуди плиз хелп Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 Користим оперу, скоро сам инсталирао 12.0 верзију и од тада ми дупла звук на јутубу, константо у намјери да ме потпуно излуди плиз хелп скини оперу, инсталирај лисицу. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 f..k mislio sam da i kablovska ponekad menja ip мења само људима који користе динамичке ип адресе, ал ако си узео фиксну, мислим да си тако нешто искоментарисао пре, онда можеш да ресетујеш до сутра и неће ти променити. зато се и зове фиксна/статичка клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 http://www.sbb.rs/Internet+paketi/327/FlatHome.shtml ja sam postpaid na 10Mb... kolko vidim 600 dinara se doplaćuje za fiksnu IP adresu tako da mi je verovatno dinamička-mrzi me da kopam sad da bih našo onaj ugovor Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 22, 2012 Пријави Подели Написано Јун 22, 2012 http://www.sbb.rs/In.../FlatHome.shtml ja sam postpaid na 10Mb... kolko vidim 600 dinara se doplaćuje za fiksnu IP adresu tako da mi je verovatno dinamička-mrzi me da kopam sad da bih našo onaj ugovor ако си динамичка - ресет, док ти не реши сбб ако се будеш позабавио тиме. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Ево, нек буде и да сам параноик, али после оног препуцавања са овим безименим будалама с тог неког сајта, Hotmail ми блокира налог. И нуди ми да пошаље код на мејл на @nadlanu.com који охохо одавно не постоји, услед свих љепота реорганизације нашег дивном ИСП-а. И шта сад? Како да поврнем мејл? Има неко неку идеју? Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Ево, нек буде и да сам параноик, али после оног препуцавања са овим безименим будалама с тог неког сајта, Hotmail ми блокира налог. И нуди ми да пошаље код на мејл на @nadlanu.com који охохо одавно не постоји, услед свих љепота реорганизације нашег дивном ИСП-а. И шта сад? Како да поврнем мејл? Има неко неку идеју? Hm... Ne razumijem daš. Da li si taj mejl @nadlanu.com stavio kao alternativni nalog kada si kreirao mejl na Hotmail-u? Ako znaš šifru za svoj Hotmail nalog, možda da probaš nekim programčićem da se povežeš sa njim. Npr. pomoću Ms Outlook Express-a ili Thunderbird-a. Ili da otvoriš neki treći mejl nalog pa pošalješ Hotmail-u poruku da ti proslijede pasvord na njega. Jbg, nem pojma.... :/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Просто, нека бот скрипта је упала на мој Hotmail налог и слала спам. Стандардна процедура је да Hotmail привремено суспендује налог, до потврде идентитета стварног корисника. Потврда се врши на тај начин што Hotmail пошаље сигурносни код, помоћу кога се поново може ући на налог, када мора да се одмах промени лозинка. Е, ту настаје проблем... Ја сам бар двојици познаника тако одглављивао налог на Hotmail-у, али је у понуди било да се код пошаље SMS-ом на телефон, а мени нуди једино да ми пошаље код на адресу [email protected], што сам некада био навео као алтернативни мејл налог. У међувремену Телеком Србија је угасио домен nadlanu.com и њихов мејл је сада на серверу open.telekom.rs а ја нисам у стању да понудим ни ту неку нову адресу, нити пак број телефона Hotmail-у, који је забиџио да шаље на [email protected] и готова ствар. И тако сам матиран. Звао сам корисничку подршку Телекома и они су ми рекли да не дивертују пошту са бивших @nadlanu.com налога, јер је домен угашен, не постоји. И сад.... Не знам шта да радим... Нека идеја? F1 ! Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340344267' post='664518] ух, колко је јака та игра, цепао сам цео серијал Ma razbija, sve iz te serije su odlicne... Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Просто, нека бот скрипта је упала на мој Hotmail налог и слала спам. Стандардна процедура је да Hotmail привремено суспендује налог, до потврде идентитета стварног корисника. Потврда се врши на тај начин што Hotmail пошаље сигурносни код, помоћу кога се поново може ући на налог, када мора да се одмах промени лозинка. Е, ту настаје проблем... Ја сам бар двојици познаника тако одглављивао налог на Hotmail-у, али је у понуди било да се код пошаље SMS-ом на телефон, а мени нуди једино да ми пошаље код на адресу [email protected], што сам некада био навео као алтернативни мејл налог. У међувремену Телеком Србија је угасио домен nadlanu.com и њихов мејл је сада на серверу open.telekom.rs а ја нисам у стању да понудим ни ту неку нову адресу, нити пак број телефона Hotmail-у, који је забиџио да шаље на [email protected] и готова ствар. И тако сам матиран. Звао сам корисничку подршку Телекома и они су ми рекли да не дивертују пошту са бивших @nadlanu.com налога, јер је домен угашен, не постоји. И сад.... Не знам шта да радим... Нека идеја? F1 ! јел си контактирао hotmail подршку, једино они могу да ти одглаве налог у том случају? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 E, успело је на овом URL: https://account.live.com/acsr?rollrs=04 Једино што те пита питања типа... наведи сабџекте четири последња мејла која си послао, наведи неколико адреса на које си слао мејл, кад си рођен и те форе. Али је успело. И хвала другару Златибору Доганџићу, који је пронашао линк. Мислим да није члан ЖРУ, али морам да га поменем. Данијел Драгичевић and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Јун 25, 2012 Пријави Подели Написано Јун 25, 2012 podigao sam operativni sistem i sve radi ok ali na jutjubu imam opciju od samo 240p ne znam sta je u pitanju? Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука